Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Basten tyle ludzi go stosuje tyle pozytywnych efektow,nikt jeszcze od niego nie umarł a uboki mieli z czego wiem jak stosowali w jakis dziwnych pojazdach albo aplikowali dosc duza ilosc RU.Wydaje mi sie ze napewno to bedzie bezpieczniejszcze jezeli 80-90 % ludzi mowi o tym produkcie same pozytywne opinie prawda ?

RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotem

Saba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14

Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto

Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba

• Members
Napisano

Hmm a co mówi Google?

https://www.google.pl/#q=ru58841+OR+%22 ... 841+cancer

->

__ http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9798729

From this result, topical application of RU58841, which is considered to be a potential therapy for skin diseases, may induce systemic side effects. However, RU58841, on topical application, revealed a potent increase in density, thickening, and length of hair in the macaque model of androgenetic alopecia, whereas no systemic effects were detected.

Całe badanie:

http://www.urmc.rochester.edu/george-wh ... /cv110.pdf

@Basten

No ok, RU może w dużych dawkach powodować uboki.

Ale nadal linku do badania z nowotworem brak, a google milczy.

To co piszesz podwiewa pod trochę FUD

Edycja:

Wątek o side'ach RU na HairLossHelp (el duterino się wypowiada)

http://www.hairlosshelp.com/forums/mess ... adid=82929

• Members
Napisano

No temat uboków jest dość ciekawy.

A ja mam takie pytanie, skoro te wszystkie środki powodują odczuwalny spadek libido to czy w perspektywie kilku lat są jakieś informacje lub przesłanki o wpływie na płodność oraz ogólne działanie "sprzętu"?

RU 100mg w KB

Minox foam

• Members
Napisano

Widzę, że temat skutków ubocznych RU powraca. I bardzo dobrze.

I oby tym razem dyskusja była bardziej rzeczowa, bez argumentów na poziomie "rutinoskorbin też ma skutki uboczne", albo "woda w dużych ilościach też zabija"

• Members
Napisano

o jakiej rzeczowości możemy mówić, skoro Ru nie było badane przy stosowaniu długotrwałym? Mam rację? Już wcześniej było mówione, że każdy bierze odpowiedzialność na siebie...

• Members
Napisano
Widzę, że temat skutków ubocznych RU powraca. I bardzo dobrze.

I oby tym razem dyskusja była bardziej rzeczowa, bez argumentów na poziomie "rutinoskorbin też ma skutki uboczne", albo "woda w dużych ilościach też zabija"

Warto by tez bylo nie schodzic na temat krokodyli i odgryzania przez nich nóg A jesli juz ktos uwaza ze RU szkodzi to niech podaje konkretne przypadki.

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

Napisano

W ten sposób do niczego nie dojdziemy,lepiej zacznijmy od osob ktore stosowały różne blokery i moga sie wtedy wypowiedzieć na temat RU. Fin a RU moim zdaniem działanie podobne z wielką korzyścią dla RU po finie niesamowite uboki po RU zalezne od pojazdu skutki ubocne/efekty.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano
Jak odmierzacie RU w proszku ? rozpuszczacie w KB i dosypujecie aż wyjdzie pożądany wynik czy np sypiecie trochę prochu na wagę?

proszek wsypuje do butelki, a pozniej uzupelniam KB

Napisano
Mam wrażenie, że Ru przyspieszyło mi łysienie. Może to linienie, nie wiem... Ma ktoś tak?

Jak dlugo stosujesz, w jakim pojedzie, ile ml i na jaki obszar??

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Zoxin Med

Napisano

Kurcze to dziwne ,bo po tej kuracji spokojnie zatrzymanie chociaz powinieneś miec. Stosowales moze wczesniej fina/cb i miales moze zatrzymanie? Pomysl o dodaniu do kuracji emu oil i zmianie pojazdu Ru. Zapytaj zioma czy by Ci nie zrobił taki jak mi,jest troche droższy,ale moim zdaniem najlepszy:-)

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Zoxin Med

• Members
Napisano

Ru - dobrze ze stosujecie zewnetrznie w stosunkowo małych ilościach jak fluta . Nie jest to złoty środek bez ubokow jak duzo gości myślało początkowo myslalem - forum ze to bezpieczny bloker lepszy od fina ale tak nie jest . Fina bierze sie wewnetrznie jest zatwierdzonym podstawowym blokerem jakby tak Ru podać wewnetrznie uboki i to poważne miałaby zapewne większośc stosujących . Dlaczego mędrcy forum uważaja że RU bezpieczne i lepsze ? Jest to środek w proszku z Chin na którym przerwano badania drogi a uboczne wystepuja jak po każdym leku co widać na forum przyklad eryka pogorszenie linienie stosujac Ru i Saba jest dowodem że nie na kazdego działa i potrafi pogorszyć stan

Napisano
Ru - dobrze ze stosujecie zewnetrznie w stosunkowo małych ilościach jak fluta . Nie jest to złoty środek bez ubokow jak duzo gości myślało początkowo myslalem - forum ze to bezpieczny bloker lepszy od fina ale tak nie jest . Fina bierze sie wewnetrznie jest zatwierdzonym podstawowym blokerem jakby tak Ru podać wewnetrznie uboki i to poważne miałaby zapewne większośc stosujących . Dlaczego mędrcy forum uważaja że RU bezpieczne i lepsze ? Jest to środek w proszku z Chin na którym przerwano badania drogi a uboczne wystepuja jak po każdym leku co widać na forum przyklad eryka pogorszenie linienie stosujac Ru i Saba jest dowodem że nie na kazdego działa i potrafi pogorszyć stan

Wiele zalezy od pojazdu na jedngo dzialaja liposomy, na drugiego kb/czy standardowy pojazd a na innych nic nie pomoze nawet fin/dut wiec RU tym bardziej;] Zapewne nigdy nie stosowales RU i stad masz tyle watpliwosci, powiem ci, ze nie ma lepszego blokera od CB/RU na dzien dzisiejszy jezeli chodzi o efekty/uboki. Stosowalem fina/CB/RU i na tej podstawie stwierdzam...

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Zoxin Med

• Members
Napisano

Ja nadal mam zamiar stosować Ru, może zacznie działać z czasem ja np. fin

Bo linienie zaczeło się już przed rozpoczęciem stosowania Ru. No czas pokaże Panowie

• Members
Napisano
Dlaczego mędrcy forum uważaja że RU bezpieczne i lepsze ? Jest to środek w proszku z Chin na którym przerwano badania drogi a uboczne wystepuja jak po każdym leku co widać na forum przyklad eryka pogorszenie linienie stosujac Ru i Saba jest dowodem że nie na kazdego działa i potrafi pogorszyć stan

Podaj przykład u kogo RU spowodowało tego raka prostaty ? Ciagle czekam na Twoje angielskie artykuły. Eryk wyraźnie napisał:

Bo linienie zaczeło się już przed rozpoczęciem stosowania Ru
.

Nie uwierze, że RU przyspiesza linienie. Wierze, ze i u Eryka bedzie dobrze

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

• Members
Napisano

czy Ru jest na tyle stabilne, żeby utrzymać swoje właściwości przez co najmniej 2 tygodnie we wcierce? Może robimy błąd tak rzadko robiąc wcierki?

• Members
Napisano
czy Ru jest na tyle stabilne, żeby utrzymać swoje właściwości przez co najmniej 2 tygodnie we wcierce? Może robimy błąd tak rzadko robiąc wcierki?

niektorzy robią miszanki co 1-2 miesiące i nie zauwazają rożnicy. Jest stabilne, zwlaszcza w KB solution

• Members
Napisano

Jak u was RU z ostatniego zamówienia od kane.Bo mi się wydaje że jakieś takie słabe jest.Na co pewnie perypetie związane z tamtym zamówieniem miały wpływ.Ci co zamówili po raz pierwszy RU mogą się rozczarować że to jakieś placebo.Podwoiłem dawkę RU we wcierce i żadnej poprawy nie widzę.A kiedyś już po trzech użyciach znikał łojotok i swędzenie skóry głowy.