Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ktoś gdzieś tu na forum wrzucał link do tej strony, ale nie miałem wtedy za bardzo czasu zainteresować się tematem. http://ru-solutions.com/RU58841-Solution-5percent

Przecież http://www.mpbtreatments.com/ i http://www.ru-solutions.com/ to jedno i to samo źródło.

To RU za laboratorium amerykańskiego. Pewne i gotowe, ale droższe i mniej trwałe (proszek RU wytrzymuje 2 lata w zamrażalce, a RU w gotowcu lub proszek przechowywany w temperaturze pokojowej, mają trwałość pół roku).

Z drugiej strony, nie ma żadnej filozofii z przygotowywaniem gotowca RU bezpośrednio z proszku RU i bazy KB - mieszasz jedno z drugim, używając wagi i mieszadła.

• Members
Napisano

zupelniezielony zakup tego opłaca się tylko gdy potrzebujesz na już, a w okolicy (na forum) nikt nie organizuje zamówienia od Kane. Inaczej to bez sensu.

• Members
Napisano

Witam jestem nowy i chciał bym zacząć stosować RU może mnie ktoś pokierować gdzie mogę go zamówić i o co ogólnie chodzi z tymi podjazdami ?

• Members
Napisano

Jeśli nie przeczytałeś całego wątku to się za to nie bierz, bo pewnie nie wiesz o połowy rzeczy. Stosowanie takich środków musi być przemyślaną i świadomą decyzją.

A gówno z tym ru, jednak miałem jakieś zwidy stosuje regularnie od tamtego posta i lecą tak samo. Nie wiem skąd te durne przerwy wtedy były, a teraz nie mam takiego dnia ehhh. CHyba na his trzeba zbierać i przkokiść z pomocą teścia ...

• 4 weeks later...
Napisano

Tak jak niemal wszystko inne - po ok 10-14 dniach, gdy odpadną strupki.

Ja czekałem ok miesiąca i wszystko jest ok, tzn przeszczepione włosy odrastają prawidłowo.

• Members
Napisano
hej chcialbym sie dolączyć do zamowienia na RU 58841 oraz CB, kiedy będzie ktoś kupował?

Teraz idzie spora porcja RU i będzie trzeba rozporcjować. Także napisz mi na PW

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Cześć,

zastanawiam się nad zamówieniem. 3 butelki + dostawa to jakieś 225USD czyli ok. 750PLN. 3 Butelki to 150ml 5%RU+KB, a więc ca. 4-5m-cy kuracji. Wyjdzie to poniżej 200PLN za miesięczną kurację.

Rozumiem, że towar przyjechałby prosto i bezproblemowo z UK ?

Czy ktoś z Was nawiązał już z nimi kontakt ?

Pozdrawiam

karolski

• Members
Napisano

Tak, pisałem do nich - wysyłka z Francji

we ship from europe, china and usa, depending on your country and order. if you live in Poland, we can ship from europe from france by La-poste.

warm regards,

anagen Inc

• Members
Napisano

Z chęcią zamówiłbym 3- 4 butelki, może warto założyć oddzielny wątek, zebrać ludzi i złożyć grupowe zamówienie, przynajmniej na przesyłce się trochę oszczędzi

• Members
Napisano

Nie oszczędzisz za dużo ( a na pewno nie nerwów ) . Przesyłka z dużą ilością butelek wpadnie na granicy i towar zostanie wysłany do badań .

• Members
Napisano

Jeśli dostawa to ok. 35USD, jak gdzieś było napisane, to oszczędność przy zorganizowanej grupie wielka nie będzie. Z drugiej strony ciekawe, czy dali by jakiś rabat przy większym zamówieniu ?

Natomiast pomysł zakupu tam, mnie się generalnie podoba i jeśli jest to pewny sprzedawca, pewny towar i pewna firma kurierska to czemu nie

Dlaczego uważasz, że może być wpadka na granicy jeśli towar idzie (z Francji) czyli w granicach Unii Europejskiej ??

Pozdrawiam

karolski

• Members
Napisano

Przesyłki wysyłane na terenie UE są również sprawdzane . Czy wy naprawdę uważacie , że w UE pojęcie granicy państwowej już nie istnieje ?

• Members
Napisano

Panowie!

Mam w razie czego, pod ręką 20g czystego (99%) tego specyfiku. Do rozpuszczenia samodzielnego i stosowania. Wraz z, praktycznie całym zestawem do rozpuszczania. Waga, alko + PG.

Byłby ktoś zainteresowany?

• Members
Napisano
Nie oszczędzisz za dużo ( a na pewno nie nerwów ) . Przesyłka z dużą ilością butelek wpadnie na granicy i towar zostanie wysłany do badań .

Więc może mi ktoś wytłumaczyć jak omijacie to grupowo zamawiając RU?

puder jedzie zaszyty w maskotkach czy jak?

mam jeszcze kilka pytań do znawców

1) kto lub co to jest dokładnie ten keanshop - jakiś chemik typu haisenberga z breaking bad? na ich stronie nic nie ma. jakies szczegóły dotyczące ich działalnośći? gdzie produkują proszek?

2) na jakich zasadach jest ogólnie produkowane RU - tzn kto jest tego głównym odbiorcą? bo rozumiem że to lek, leków nie produkuje się od tak i nie sprzedaje w szarej strefie... czy ktoś to kontroluje?

3) czy jest gwarancja że ktoś nie zakaże produkcji tego, albo producent stwierdzi że porzuca biznes - jaki plan macie wtedy - powrót do fina?

4) dlaczego żadna firma farmaceutyczna nie zacznie tego produkować na masową skalę, skoro ma to działanie zbliżone do fina ale nie działa systemowo i nie ma ubuków? - przecie to by złota żyła była.

• Members
Napisano

RU58841 w postaci sproszkowanej, nie jest traktowany jako gotowy produkt tylko półprodukt, co w przypadku zamówienie na użytek własny nie jest problemem. Niczego nie omijamy, towar jest zatrzymywany, zawartość jest sprawdzana i przesyłana dalej.

Żadna firma nie może tego produkować w celach sprzedaży na światową skalę gdyż, musiałaby mieć patent, który należy do firmy której większościowym udziałowcem o ile się nie mylę jest merck (oczywiście nie bezpośrednim).

Co do gotowej już mieszanki jest inaczej, gdyz wtedy w przypadku kontroli, będzie to potraktowane jako gotowy lek. Myślę że w takim przypadku czy zostanie przepuszczone zależy jedynie od dobrej woli celnika. Jak trafisz na wiecznie szukających dziury w całym (o co nie trudno) to mogą się zachować różnie. Jeśli byś zamawiał to zdaj relację jak przebiegła cała procedura.

pzdr