Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Ma ktoś informację kiedy RU będzie dostępne w sklepie? Od ponad tygodnia brak towaru. Ja mam jeszcze płynu na ostatni tydzień. Nie wiem o co chodzi ale coraz gorzej z tym sklepem się dzieje. Kiedyś jak potrzebowałem to wchodziłem, kupowałem i po sprawie. A teraz albo jakieś zamówienia na maila, później problemy ze sklepem. Teraz brak towaru. Żeby jeszcze na maile odpisywali to było by super ale oczywiście też kontaktu brak.

-- 11 paź 2020, 20:09 --

Zamawiał ktoś z Was w tym sklepie: https://receptorchem.co.uk/ i może powiedzieć coś jak z czystością i czasem dostawy? Muszę na szybko zamówić bo nie chcę przerywać kuracji i widzę że pora zmienić sklep bo na ten polski nie ma co liczyć. Jest strasznie niestabilny. Chyba że macie jakieś inne źródła w europie z przyzwoitym czasem dostawy. Wiem że można znaleźć i taniej ale czas dostawy to ok miesiąca. Odpada.

Tydzień wcześniej byś napisał to byś miał, bo odsprzedawałem RU ze sklepu zioma. Tak z ciekawości. Ile już używasz RU? jak rezultat

• Members
Napisano

Używam od ponad 2 lat. Trudno mi powiedzieć bo było by gdybym nie używał. Po pierwszym roku była poprawa, przede wszystkim w grubości włosa. Teraz ten stan się utrzymuje i nie zauważam ani ja ani nikt z mojego otoczenia że coś się pogarsza. Ale jak wiadomo, aby jakakolwiek kuracja była skuteczna, należy ją ciągnąć systematycznie bez przerw. Niestety polski sklep upada już na psy i chcąc na nim polegać można szybko wyłysieć ....

• Members
Napisano

Mam ten sam problem. Czy ktoś z Was otrzymał odp ze sklepu albo ma kontakt do zioma i może podpytać kiedy będzie dostępne RU? Pisałem maila kilka razy, zero odp. Na wiadomości nie odpowiada. Kompletna zlewka klientów.

• Members
Napisano

Dostałem informacje mailową że są na urlopie i za ok. 2 tygodnie bedzie dostępne RU. Niestety napisali ze KB Sol juz nie będzie dostępnego. Macie jakieś pomysły gdzie zamawiać KB SOL ?

1 ml 1% CB codziennie grudzien 2016-styczen 2017

1ml 2% CB luty-kwiecien 2017

1 ml 3% CB od maj 2017

1 ml 4% CB od lipiec 2017

1 ml 4,5% CB od sierpien 2017

Ru 5% 2ml ED, Saba zel co 2 lub 3 dni, emu oil. od marzec 2018

• Members
Napisano
Mam ten sam problem. Czy ktoś z Was otrzymał odp ze sklepu albo ma kontakt do zioma i może podpytać kiedy będzie dostępne RU? Pisałem maila kilka razy, zero odp. Na wiadomości nie odpowiada. Kompletna zlewka klientów.

Nie chodzi o zlewanie Was. Brak odpowiedzi wynika z tego ze też potrzebuję mieć chwile odpoczynku od spraw bieżących, żeby poukładać sobie plany w głowie.

Towar jest cały czas dostępny, ale przeorganizowuję sklep. Do końca października sprzedaż ruszy.

KB sol - wymyślę z Angelem co z tym zrobić.

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Być może skoro to forum zostało przerobione to ze sklepem też coś robią i może jakoś na dniach ruszy ? ale w sumie to już nie pierwszy taki przypadek z tego co tutaj czytam , a jak wiadomo stałe źródło to podstawa w kuracji , a sam mam w planach wskoczyć na RU za jakiś czas. Przydało by się znaleźć jakieś dodatkowe źródło zakupu RU , tak w razie w były problemy ze sklepem u zioma

• Members
Napisano

Biore RU od nowego czlonka forum juz pod pol roku.Zawsze wysylam kase najpierw na konto ,pozniej otrzymuje paczke.Nigdy mnie nie oszukal.Co do jakosci srodka - ciezko sie wypowiedziec bo nie mam porownania.

Jest na tym forum z mojego polecenia, poznalem go w innym miejscu i szuka dodatkowych klientow.Ma RU dostepne od reki prawie caly czas.

• Members
Napisano

Możliwe , ale jeśli pracują nad stroną to pliki ze strony ściągnęli , a domena może zostać zmieniona więc to akurat nie jest problemem. Nie wiem dokładnie jak działała poprzednia odsłona strony , ale raczej była formą prywatną , zamknięta na osoby z zewnątrz , a może chcą się przebranżowić na coś więcej ? Swoją drogą troche szkoda , że ziom nie wpadnie na głupie 5 minut i nie napisze prostej wiadomości , żeby każdy wiedział na czym stoi , nie wierze , że nie ma czasu napisać jednej wiadomości , szczególnie biorąc pod uwagę , że tyle osób na nim polega.

• Members
Napisano

jest jeszcze kaneshop gdzie towar jest dostępny cały czas, minus taki ze przesyłka do polski to 35$ więc tutaj warto faktycznie złożyć się w kilka osób lub po prostu kupic na własna rekę jak juz ktos nie ma towaru nic a nic.

Mi osobiście brakło juz KB, RU mam jeszcze na jakies 2 msc szkoda ze brak informacji kiedy ziom planuje ruszyć i czy w ogóle bo tak to nie wiadomo co robić 

• Members
Napisano
2 minuty temu, atom napisał:

Podaje link do sklepu.
Niestety nie widze opcji edycji mojego postu.

To jest w roztworze standardowym? Jaka pewność że jest tam 5% ru? 

• Members
Napisano
Godzinę temu, Dawid0020 napisał:

To jest w roztworze standardowym? Jaka pewność że jest tam 5% ru? 

W alkoholu.Nie mam pojecia czy tam jest 5%.Bralem RU tylko i wylacznie od kolegi jager wiec nie mam porownania.

• Members
Napisano
13 minut temu, alabala napisał:

Ten actifolic dolaczyli jakies certyfikaty itd, pytales sie czy sami robia czy siagaja z Chin ?

Jeżeli byłby to holendreski lab, a nie tylko importer chinskiej masowki to bylaby to zlota opcja.

certyfikatu nie było, było w takim woreczku zapakowanym jak na stronie etykieta opis, a nie pytałem skąd biorą czy robią swoje

• Members
Napisano
W dniu 10.12.2020 o 10:55, alabala napisał:

Lipa, nie chca zdradzic, źródła, twierdza ze wspolpacuja z prywatnym labem - brzmii jak bullshit i reselling taniej chinskiej masowki.

Oprcz nich jest jeszcze kaen, shop nigdy następnym razem chyba wezmę od niego bo taniej idzie ktoś zamawiał jak długo idzie do polski i jaki dostawca kurierski dostarcza i daje certyfikat? 

• Members
Napisano

Znalazlem ciekawa opcje https://www.axonmedchem.com/product/1680

Tanio wychodzi, moznaby zrobic jakis forumowy group buy zeby podzielic koszta wysylki i zbic cene za gram za wiekszy zakup.

Odpisali, mi ze maja wlasne laboratorium w Holandii. Faktycznie google mowi ze to spory lab, maja profile na fb, linkedin itd., wyglada to dosyc legitnie.

Jak oceniacie ?