Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Może mój błąd, ponieważ wydawało mi się, że należałoby wysłać próbkę do sprawdzenia i w ogóle nie informować laboratorium co tam jest. Wówczas mało prawdopodobne, że w wynikach pojawiłby się % zawartości o nazwie RU58841. Chyba jednak należałoby konkretnie zaznaczyć, że chcemy znać % RU w tej substancji. Ja stosuję obecnie w sumie w ciągu doby 4ml + alopexy + revivogen. Chodzi tylko o wcierki we włosy. Powiem, że teraz tylko kilka włosków dziennie przy myciu wychodzi. Nie mam najkrótszych. Radykalne zwiększenie dawki (tego nie wiadomo czego?) przynosi (na razie) efekt.

• Members
Napisano
W dniu 19.08.2024 o 10:19, Bomber napisał:

Może mój błąd, ponieważ wydawało mi się, że należałoby wysłać próbkę do sprawdzenia i w ogóle nie informować laboratorium co tam jest.

A moim zdaniem właśnie powinno się poinformować laboratoriom, czego się spodziewamy w próbce. Jeżeli laboratorium wie czego szukać, będzie im o wiele łatwiej i myślę, że wtedy będzie też taniej.

• Members
Napisano

W sumie zgadzam się, bo my tu pełnego śledztwa nie chcemy przeprowadzać. Będzie łatwiej, ale... . Spodziewałem się pełnego wzoru chemicznego RU58841. Takiego np. jak na otrzymanej butelce DMSO = dimetylosulfotlenek 99,999% klasa farmaceutyczna C2H6OS nr WE 200-664-3 nr CAS 67-68-5 masa cząsteczkowa 78,13 g/mol.

• Members
Napisano
17 godzin temu, Bomber napisał:

W sumie zgadzam się, bo my tu pełnego śledztwa nie chcemy przeprowadzać. Będzie łatwiej, ale... . Spodziewałem się pełnego wzoru chemicznego RU58841. Takiego np. jak na otrzymanej butelce DMSO = dimetylosulfotlenek 99,999% klasa farmaceutyczna C2H6OS nr WE 200-664-3 nr CAS 67-68-5 masa cząsteczkowa 78,13 g/mol.

RU58841 -  C17H18F3N3O3

Klasa - Niesteroidowy Antyandrogen (NSAA)

Masa cząsteczkowa - 369.344 g/mol

Poczytaj sobie na Wikipedii, wszystko tam jest.

• Members
Napisano

O to właśnie chodziło. Jakoś nie wpadłem na to, żeby wrzucić do wiki. Nie zawsze prawda tam jest! Jak ktoś siedzi mocno w jakiejś branży, to się może zdziwić i bzdur nieraz naczytać. Coraz mniej, ale jednak. Może ktoś by się dołożył do testów? Zapraszamy. No i prosimy o namiar na jakieś laboratorium chętne do takiej usługi.

• 7 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • Members
Napisano

Z gotowców to obecnie w PL chyba jedyna wcierka. Kruszyć tabletki i rozpuszczać w alkoholu i dodać PG i wodę, to chyba też nie jest jakiś problem. Oprócz tego jest jeszcze minox z finem - Polaris NR 10.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Ja może i dałem temu RU tylko 4 msc ale wiecie co mam to w dupie xD Przecież to jest taka loteria że lepiej tą kasę odłożyć na HT lub środki sprawdzone a jak ktoś chce i podejmie taką decyzję to andro czy estro bo to działa a bawienie się w ruletkę z czymś co nie wiadomo czym jest patrząc po forach i tym co Ci od ryżu tworzą xD Wyjebałem na to RU w ciagu 4msc 1300 ziko i wielki uj! wielki... za to po ducie i finie przynajmniej cera ładna xD

• Like 1