Members Bomber Napisano 19 Sierpnia 2024 Members Napisano 19 Sierpnia 2024 Może mój błąd, ponieważ wydawało mi się, że należałoby wysłać próbkę do sprawdzenia i w ogóle nie informować laboratorium co tam jest. Wówczas mało prawdopodobne, że w wynikach pojawiłby się % zawartości o nazwie RU58841. Chyba jednak należałoby konkretnie zaznaczyć, że chcemy znać % RU w tej substancji. Ja stosuję obecnie w sumie w ciągu doby 4ml + alopexy + revivogen. Chodzi tylko o wcierki we włosy. Powiem, że teraz tylko kilka włosków dziennie przy myciu wychodzi. Nie mam najkrótszych. Radykalne zwiększenie dawki (tego nie wiadomo czego?) przynosi (na razie) efekt. Cytuj
Members Andrew3 Napisano 20 Sierpnia 2024 Members Napisano 20 Sierpnia 2024 W dniu 19.08.2024 o 10:19, Bomber napisał: Może mój błąd, ponieważ wydawało mi się, że należałoby wysłać próbkę do sprawdzenia i w ogóle nie informować laboratorium co tam jest. A moim zdaniem właśnie powinno się poinformować laboratoriom, czego się spodziewamy w próbce. Jeżeli laboratorium wie czego szukać, będzie im o wiele łatwiej i myślę, że wtedy będzie też taniej. Cytuj
Members Bomber Napisano 20 Sierpnia 2024 Members Napisano 20 Sierpnia 2024 W sumie zgadzam się, bo my tu pełnego śledztwa nie chcemy przeprowadzać. Będzie łatwiej, ale... . Spodziewałem się pełnego wzoru chemicznego RU58841. Takiego np. jak na otrzymanej butelce DMSO = dimetylosulfotlenek 99,999% klasa farmaceutyczna C2H6OS nr WE 200-664-3 nr CAS 67-68-5 masa cząsteczkowa 78,13 g/mol. Cytuj
Members Andrew3 Napisano 21 Sierpnia 2024 Members Napisano 21 Sierpnia 2024 17 godzin temu, Bomber napisał: W sumie zgadzam się, bo my tu pełnego śledztwa nie chcemy przeprowadzać. Będzie łatwiej, ale... . Spodziewałem się pełnego wzoru chemicznego RU58841. Takiego np. jak na otrzymanej butelce DMSO = dimetylosulfotlenek 99,999% klasa farmaceutyczna C2H6OS nr WE 200-664-3 nr CAS 67-68-5 masa cząsteczkowa 78,13 g/mol. RU58841 - C17H18F3N3O3 Klasa - Niesteroidowy Antyandrogen (NSAA) Masa cząsteczkowa - 369.344 g/mol Poczytaj sobie na Wikipedii, wszystko tam jest. Cytuj
Members Bomber Napisano 21 Sierpnia 2024 Members Napisano 21 Sierpnia 2024 O to właśnie chodziło. Jakoś nie wpadłem na to, żeby wrzucić do wiki. Nie zawsze prawda tam jest! Jak ktoś siedzi mocno w jakiejś branży, to się może zdziwić i bzdur nieraz naczytać. Coraz mniej, ale jednak. Może ktoś by się dołożył do testów? Zapraszamy. No i prosimy o namiar na jakieś laboratorium chętne do takiej usługi. Cytuj
Members WygladPrzedeWszstkim Napisano 15 Kwietnia Members Napisano 15 Kwietnia Gdzie obecnie najlepiej kupić RU58841? Cytuj
Members kade1234 Napisano 26 Maja Members Napisano 26 Maja Podbijam pytanie @WygladPrzedeWszstkim i jeszcze co myślicie, lepiej Ru czy Cb ? Taniej chyba Ru wyjdzie ? Cytuj
Members alius Napisano 31 Sierpnia Members Napisano 31 Sierpnia również szukam aktualnie RU 58841 w proszku do kupna. Ktoś ma namiary? Cytuj
Members Andrew3 Napisano 1 Września Members Napisano 1 Września 18 godzin temu, alius napisał: również szukam aktualnie RU 58841 w proszku do kupna. Ktoś ma namiary? Jeżeli koniecznie chcesz dostać dobry sprawdzony produkt, to polecam : https://rosmarinuslab.com/ru58841-powder Ale ja bym na Twoim miejscu dał sobie spokój z RU58841, lepszy od tego dobry i sprawdzony fin. Cytuj
Members alius Napisano 3 Września Members Napisano 3 Września Są gdzieś gotowe wcierki albo info jak je dobrze zrobić samemu? Chodzi o tego fina Cytuj
Members antydhtor Napisano 4 Września Members Napisano 4 Września Z gotowców to obecnie w PL chyba jedyna wcierka. Kruszyć tabletki i rozpuszczać w alkoholu i dodać PG i wodę, to chyba też nie jest jakiś problem. Oprócz tego jest jeszcze minox z finem - Polaris NR 10. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members BOBO94 Napisano 4 Września Members Napisano 4 Września Ja może i dałem temu RU tylko 4 msc ale wiecie co mam to w dupie xD Przecież to jest taka loteria że lepiej tą kasę odłożyć na HT lub środki sprawdzone a jak ktoś chce i podejmie taką decyzję to andro czy estro bo to działa a bawienie się w ruletkę z czymś co nie wiadomo czym jest patrząc po forach i tym co Ci od ryżu tworzą xD Wyjebałem na to RU w ciagu 4msc 1300 ziko i wielki uj! wielki... za to po ducie i finie przynajmniej cera ładna xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi