Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Zastanawiam się czy można skutecznie zamaskować łysienie (jego pierwsze oznaki) kosmetykami? Czy wy tak robicie i czy to się sprawdza?

Został mi polecony produkt Focus Zagęszczanie Włosów od firmy Luciano i teraz zastanawiam się czy na pewno może się on sprawdzić? Łysienie zaczyna się u mnie powoli ale jednak wolałbym zachować jeszcze w tym momencie jakieś włosy. Czy taki produkt 100% kreatynowy może się sprawdzić?

• Members
Napisano

Takie zageszczacze sa dobre na lysienie w miejscu innym niz przod (w sumie jak masz miniaturyzacje na linii, to tez mozesz sypac troche). Dla mnie najlepszym kosmetykiem maskujacym zakola jest lakier dodajacy objetosci.

.

• Members
Napisano
Takie zageszczacze sa dobre na lysienie w miejscu innym niz przod (w sumie jak masz miniaturyzacje na linii, to tez mozesz sypac troche). Dla mnie najlepszym kosmetykiem maskujacym zakola jest lakier dodajacy objetosci.

Jack, możesz polecić jakiś lakier?

• Members
Napisano

tedzik, syoss full hair 5d np. uzywam i polecam. albo taft zielony czworka lub piatka. oba przetestowane. wyzszej polki nie znam - podejrzewam jednak, ze im drozsze tym lepsze. dla moich potrzeb takie za kilkanascie zeta starcza. Tylko kup sobie cos do nawilzania dobrego. Obecnie mam problem z lekko przesuszonymi wlosami. Nie jest to tylko efekt stosowania lakieru, bo to znosilem raczej dobrze, ale fakt dodania oleju rycynowego do kuracji.

sugaar, mozesz srodki stylizujace na mokre wlosy dawac. Ja zawsze po umyciu zeluje lub (rzadko) nakladam brylantyne, a po wyschniecu lakieruje. O zageszczaczach sensu stricto pojecia nie mam, nie spotkalem sie, zeby ktos na mokre wlosy sypal cos

.

• Members
Napisano

Na mokre włosy, a właściwie skórę jest pasta couvre, jednak nie do końca mogę polecić ze względu na brudzenie. Podrapiesz się po głowie i masz to na palcach.

• Members
Napisano

Oj chyba będzie kolejny banik

BTW. Czy nie możecie nałożyć blokady na frazę : Beauty for You , tak aby osoba wpisująca taką frazę nie mogła umieszczać postów z reklamą tej konkretnej firmy ?

Po raz kolejny zaśmiecają forum tymi postami .

• 7 months later...
  • Members
Napisano

Proszę mi powiedzieć, czy pasta jest lepsza, lepiej się sprawdza od zasypek keratynowych?

Mam jeszcze trochę włosia, do których włókna spokojnie się przyczepiają, używam drhair i wygląda to naturalnie,

a taka pasta jakoś mi się źle kojarzy.

• Members
Napisano

Pasta jest gorsza niestety. Może się sprawdza jak ktoś krótko się strzyże i prawie nie ma włosów, ale jeśli jeszcze coś zostało i mamy je chociaż kilkucentymetrowe, to zasypki lepiej się sprawdzają. Wyglądają bardziej naturalnie i nie brudzą wszystkiego. Myślę, że jakbym miał system to mniej bym się bał tego, że ktoś dotknie mi włosów niż z tą pastą na głowie. Ona nigdy do końca nie wysycha, tylko zawsze trochę brudzi.

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Panowie mam takie pytanie. Używam niemalże codziennie takich środków jak volluma spray, pianka do włosów i lakier. Chciałbym rozpocząć za niedługo jakąś kuracje. Czy używając takich kosmetyków do maskowania łysienia jest sens rozpoczynać jakąkolwiek kurację?

• 1 year later...
  • Members
Napisano

Ja na zagęszczenie włosów polecam włókna kreatynowe Lions Hair. Bardzo fajny efekt, łatwe w użyciu. Mi bardzo przypadły do gustu, polecam sprawdzić.

• Members
Napisano
Ja na zagęszczenie włosów polecam włókna kreatynowe Lions Hair. Bardzo fajny efekt, łatwe w użyciu. Mi bardzo przypadły do gustu, polecam sprawdzić.

''Keratynowe'' a nie'' kreatynowe''. Keratyna a kreatyna to zupełnie co innego i są to dwie jakże różne rzeczy.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator