Members wonski Napisano 12 Września 2015 Members Napisano 12 Września 2015 Możesz używać seti, ale jak już zadziała to tylko żeby pogrubić i zachować to co masz, pge2 jest do odrostów. Czyli seti można określić jako bloker coś ala RU?? A pge2 jako stymulator.?? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 12 Września 2015 Autor Members Napisano 12 Września 2015 Możesz używać seti, ale jak już zadziała to tylko żeby pogrubić i zachować to co masz, pge2 jest do odrostów. Czyli seti można określić jako bloker coś ala RU?? A pge2 jako stymulator.?? Po prostu możesz go przypisać do grupy substancji których celem jest powstrzymanie dalszej utraty. Raczej nie porównywałbym substancji o kompletnie różnym sposobie działania Cytuj
Members tom555 Napisano 13 Września 2015 Members Napisano 13 Września 2015 Warto zobaczyć rezultaty po 3 tygodniach na PGE2. Wcześniej gość dość długo brał duta, ale po 3 tygodniach na PGE2 zakola mu odrastają niesamowicie. Chyba warto bardziej zainwestować w PGE2 niż PGD2http://www.hairlosstalk.com/interact/sh ... ek-results Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 13 Września 2015 Napisano 13 Września 2015 Warto zobaczyć rezultaty po 3 tygodniach na PGE2. Wcześniej gość dość długo brał duta, ale po 3 tygodniach na PGE2 zakola mu odrastają niesamowicie. Chyba warto bardziej zainwestować w PGE2 niż PGD2http://www.hairlosstalk.com/interact/sh ... ek-results Wow po 3 tyg gosciowi wlosy na zakolach odrastaja i w to latwo każdemu uwierzyć a ,ze jakość włosów na CB po 3 dniach sie polepsza to juz bajki heh;-)Nie no gosc stosując duta dodał coś co pobudzilo włoski i mu rosną akurat bardzo mozliwe,bo stosował wczesniej duta,jakby nic nie bral to jednak bylo by to fake. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members lalus Napisano 13 Września 2015 Members Napisano 13 Września 2015 Fakt ale myślę że jeżeli w najbliższym czasie zobaczymy jeszcze jakies rezultaty z PGE2 to będzie trzeba zrobić zakupy Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 13 Września 2015 Napisano 13 Września 2015 Fakt ale myślę że jeżeli w najbliższym czasie zobaczymy jeszcze jakies rezultaty z PGE2 to będzie trzeba zrobić zakupy Ciężarówka Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members adas Napisano 13 Września 2015 Members Napisano 13 Września 2015 Warto zobaczyć rezultaty po 3 tygodniach na PGE2. Wcześniej gość dość długo brał duta, ale po 3 tygodniach na PGE2 zakola mu odrastają niesamowicie. Chyba warto bardziej zainwestować w PGE2 niż PGD2http://www.hairlosstalk.com/interact/sh ... ek-results Wow po 3 tyg gosciowi wlosy na zakolach odrastaja i w to latwo każdemu uwierzyć a ,ze jakość włosów na CB po 3 dniach sie polepsza to juz bajki heh;-)Nie no gosc stosując duta dodał coś co pobudzilo włoski i mu rosną akurat bardzo mozliwe,bo stosował wczesniej duta,jakby nic nie bral to jednak bylo by to fake. Był na dut/fin jakieś 8 lat i dopiero po dodaniu tego środka tak się stało.Zresztą to temat o seti, po co wstawiać foty do PGE2? Potem przyjdzie jakiś nowicjusz nie sprawdzi dokładnie, że mowa o czym innym i dupa. I na marginesie nie inwestujesz w pgd2 tylko w środek, który go zmniejsza. Cytuj
Members TheSwede Napisano 27 Września 2015 Members Napisano 27 Września 2015 I just signed up for 10 g of setipiprant in the GB thread. I think I will try to use it internally/orally because of convenience. Do you think that I can simply swallow the powder among with some water or do I still need a vehicle? I apologize for not speaking Polish. Google translate:Ja po prostu zapisałem się na 10 g setipiprant w wątku GB. Myślę, że będę starał się go używać wewnętrznie / doustnie ze względu na wygodę. Czy uważasz, że można po prostu połknąć proszek wśród popijając wodą lub czy nadal muszę pojazd? Cytuj
Members adas Napisano 27 Września 2015 Members Napisano 27 Września 2015 You have to put it into gel capsules. Cytuj
Members TheSwede Napisano 27 Września 2015 Members Napisano 27 Września 2015 You have to put it into gel capsules.Thx. Can you please explain why? Cytuj
Members seba65310 Napisano 4 Października 2015 Members Napisano 4 Października 2015 Czy wiadomo coś na temat dawkowania Prostaglandin E2 ? Na jak długo starczy mi 50mg ? Cytuj
Members HairAvenger Napisano 3 Listopada 2015 Members Napisano 3 Listopada 2015 Podbijam temat, bo widzę że od miesiąca prawie nic nowego. Kiedy będzie z powrotem w sklepie? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Listopada 2015 Autor Members Napisano 3 Listopada 2015 SETI nie był w sklepie nigdy. Jest dopiero organizowane zamówienie grupowe. Jeśli chodzi o jakieś relacje użytkowników to tylko na zagranicznych forach jest kilka osób które miały do niego dostęp wcześniej - notabene też z zamówień grupowych Cytuj
Members fibi80 Napisano 23 Listopada 2015 Members Napisano 23 Listopada 2015 Ciekawe bio zamierzam spróbować. Cytuj www.estina.pl/zabiegi/toksyna-botulinowa
Members tedzik Napisano 23 Grudnia 2015 Members Napisano 23 Grudnia 2015 Chciałbym się podłączyć pod zamówienie grupowe. Czy mogę uzyskać uprawnienia do zamkniętej części forum? Cytuj
Members wonski Napisano 23 Grudnia 2015 Members Napisano 23 Grudnia 2015 Seti za niedługo będzie w sklepie, więc poczekaj jak się pojawi. A kiedy będzie to już musisz pytać się zioma, strzelam że po nowym roku. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Members Napisano 23 Grudnia 2015 Na początku przyszłego roku. Ale zostało bardzo mało więc nie każdy się załapie na obecną partię. Reszta będzie musiała poczekać +-2-3 miesiące. Cytuj
Members tedzik Napisano 23 Grudnia 2015 Members Napisano 23 Grudnia 2015 To można sobie jakoś zaklepać porcję? Cytuj
Members wylysialek Napisano 23 Grudnia 2015 Members Napisano 23 Grudnia 2015 Ja też chcę zaklepać Miałem się tym zainteresować, dopiero jak będą efekty na naszym forum, ale wtedy może już być dla mnie za późno. Cytuj
Members janek19802003 Napisano 25 Grudnia 2015 Members Napisano 25 Grudnia 2015 Jeśli coś zostało również jestem chętny Cytuj
Moderators Nerd Napisano 2 Stycznia 2016 Moderators Napisano 2 Stycznia 2016 Używał już ktoś na forum naszym tego i zdawał jakąś relację, bo nie mogę wyszukać. Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members energy116 Napisano 2 Stycznia 2016 Members Napisano 2 Stycznia 2016 Panowie jak wyniki? bo temat trochę już trwa. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Members Napisano 2 Stycznia 2016 Panowie jak wyniki? bo temat trochę już trwa. Nikt w Polsce tego nie ma, więc wątpię żeby ktoś relacjonował efekty. Cytuj
Members androgenfighter Napisano 3 Stycznia 2016 Members Napisano 3 Stycznia 2016 Jestem chetny na SETI jeżeli jakimś cudem zostanie coś z zamówienia grupowego:) Cytuj RU 5%Minoxidil 5% (od 22.01.2017) Mix olejków (Awokado, Rycynowy, Kokosowy) na zmianę z Emu Oil E2D
Members harryd Napisano 4 Stycznia 2016 Members Napisano 4 Stycznia 2016 eloo po nowym roku. Czy już ktoś ma jakiś pomysł z czym to rozrobić i jak stosować? pozdro dawid Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi