Gość Napisano 16 Października 2015 Napisano 16 Października 2015 To może napisać do Zenka Martyniuka vel Białego Cygana żeby zrobił robotę za nas. Ile te oszołomy od Dicho Polo za to bierą - pewnie z 250 zl od hiciora. Cytuj
Members Hysy Luj Napisano 4 Listopada 2015 Members Napisano 4 Listopada 2015 Panie dzieje się tu coś ? czy tylko słomiany zapał Cytuj
Gość Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 Piosenka będzie:) Zbieram siły i motywacje - powstanie cacuszko. Cytuj
Members antydhtor Napisano 1 Grudnia 2015 Members Napisano 1 Grudnia 2015 My baldness is killing me,but in hair regrowth I still believe! Stachu masz tu jeszcze jeden wers, możesz go dodać do refrenu bo widzę że cinko idzie z tą piosenką...a że jestem trochę muzykalny to lubię przerabiać hity. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Gość Napisano 1 Grudnia 2015 Napisano 1 Grudnia 2015 OOOO Własnie tego mi brakowalo. Bedzie prezent na swięta dla uzytkownikow. Cytuj
Members blue Napisano 1 Grudnia 2015 Members Napisano 1 Grudnia 2015 My baldness is killing me,but in hair regrowth I still believe! ...When I lose them I lose my mindHT me doctor one more time! XD Cytuj
Gość Napisano 24 Stycznia 2016 Napisano 24 Stycznia 2016 Przetłumaczyłem na indyjski i teraz spijam piankę: Aankhon Mein Basey Ho Tum,Tumhen Dil Mein Chhupa Lunga Jab Chahun Tumhen Dekhun,Aaina Banaa Lunga Aankhon Mein Basey Ho Tum,Tumhen Dil Mein Chhupa Lungi Jab Chahun Tumhen Dekhun,Aaina Banaa Lungi Takdeer Meri Ab ToTakdeer Tumhaari Hai Jahan Dil Tha Kabhi MeraTasveer Tumhaari Hai Ye Lab Jo Tere LaraseMere Dil Mein Hui Halchal Mera Chain Churata HaiTeri Aankh Ka Kaajal Abhi Chain Churaaya HaiKal Tumhen Churaa Lungi Jab Chahun Tumhen DekhunAaina Banaa Lungi Tu Paas Jo Mere HaiKya Kaam Bahaaron Se Ye Chamkeele NainaKya Kaam Sitaaron Se Tere Naam Ki Dhadkan HonTere Naam Ki Saansen Hon Ik Pal Na Judaa Ho TumAankhon Mein Aankhen Hon Koi Naame-E-Vafaa PoochheMaein Naam Tera Lunga Jab Chahun Tumhen DekhunAaina Banaa Lunga Aankhon Mein Basey Ho Tum,Tumhen Dil Mein Chhupa Lunga Co mam zrobić z tymi wszystkimi pieniedzmi? Cytuj
Gość Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/user/imprezyelblag Zakiełkowała mi pewna niezobowiązująca myśl. Będzie drogo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi