Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Super wyglada i najważniejsze ze nie jestes i juz nigdy nie bedziesz łysy Wydaje mi sie tez ze im lekko dłuższe włosy tym wyglądają na gęstsze- włosy zachodzą na siebie.

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

• Odpowiedzi 317
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano

generalnie jak się dobrze przyczepi to nawet woda tego nie ruszy (na lakier) ale jak się zrobi czochrańca to na ręku troche zostanie, ale wtedy taką traktuje z dyńki odrazu

• Members
Napisano

jestem zadowolony choć teraz uzależniłem się od mikrowłókien i bez tego nigdzie nie wychodzę, za rok zrobię drugi HT to mam nadzieje, że już będzie bardziej gęsto z przodu i tył mi zrobią do końca. Tak planuję zagęścić przód i linię tysiącem graftów, a 2 tys dać na korone, wtedy łącznie będę miał przeszczepione prawie 8 tys graftów a to już powinno być ok, Tadek miał więcej, ale on miał NW7 a ja mam NW6, no ale zobaczymy.

• Members
Napisano

Kup sobie mikrowłókna sevicha na ebayu, tanie jak barszcz a sypać można wiadrami.

-- 04 paź 2016, 22:56 --

Kup sobie mikrowłókna sevicha na ebayu, tanie jak barszcz a sypać można wiadrami.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

W takim razie można się zgadać bo też tak planuje do maja maksymalnie się udać do Maral, bym się zabrał z Tobą tym bardziej że ty tam byłeś zawsze raźniej po prostu jak to się mówi byśmy byli w kontakcie

• Members
Napisano
jakoś marzec/kwiecień.

marzec-kwiecien najgorszy okres na robienie przeszczepu..wtedy zaczyna wychodzic slonce,a i trzeba glowe chowac..

ja lece do serkana w listopadzie..

• Members
Napisano

wstawiam zdjęcie 7 miesięcy po wydaje mi się, że wiele już nie urośnie i raczej trzeba się psychicznie szykować na drugie HT w przyszłym roku pytanie czy 3 tys. graftów waszym zdaniem wystarczą ? a włosy ściąłem na 1,5 mm w tym tygodniu po całości.

20161018_114253.thumb.jpg.625099bb9da4a0abcd6e865170992990.jpg

• Members
Napisano

Wstaw proszę zdjęcia w długości 1,5mm z każdej strony to ocenimy jak wygląda i ile graftów Tobie potrzeba Pozdrawiam.

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

istotnym nie jest raczej ile graftów mi potrzeba zakładam, że donor mam na 2500 graftów i zastanawiam się jak to rozbić, linia nie jest idealna gdyż mam ślady po zabiegu w polsce gdzie powpierdalał mi w linie 2-3 włosowe grafty pewien magik. 1tys na przód i 1,5 tys na tył chyba powinno być optymalnie, zaczne używać minoxa na korone i zobaczę po 2 miesiącach jaki jest efekt.