Members darek2021 Napisano 5 Marca 2016 Members Napisano 5 Marca 2016 Mam bardzo ważne pytanie czy Nezyr ma gorsze działanie niż Propercja ? ? ? Stosuje od 3 miesięcy Nezyr i zauważyłem większe wypadnie włosów. Proszę o informacje co Wy na to sądzicie ? Cytuj
Members wylysialek Napisano 5 Marca 2016 Members Napisano 5 Marca 2016 Działanie powinno być takie samo, ale czasem bywa tak, że włosy trochę przyzwyczajają się do fina. Cytuj
Members Jumper Napisano 5 Marca 2016 Members Napisano 5 Marca 2016 Zarówno Nezyr i Propecia mają jedną i tą samą substancję czynną - finasteryd.Po za nazwą i ceną w gruncie rzeczy to to samo. Cytuj
Members antydhtor Napisano 6 Marca 2016 Members Napisano 6 Marca 2016 Zarówno Nezyr i Propecia mają jedną i tą samą substancję czynną - finasteryd.Po za nazwą i ceną w gruncie rzeczy to to samo. I w takiej samej dawce. I nawet substancje pomocnicze takie same zawierają oba leki Propecia - http://msdpl.pl/uploads/15-12-30-propec ... 8daa1e.pdf Nezyr - http://axxon-pharma.pl/chpl/ChPL_Nezyr.pdf Wykaz substancji pomocniczych (tzw. wypełniaczy) w obu przypadkach punkt 6.1To tak żeby rozwiać wszelkie wątpliwości Oprócz propecii i nezyru jest jeszcze lek ''finasteride accord'' który fabryczne też zawiera tylko 1mg finasterydu jak ktoś koniecznie musi mieć ''oryginały'' a nie dzielone finy 5mg. Albo jak ktoś dzieli jeszcze tego 1mg na 15 części. - to łatwiej tab. 1mg bo 5mg musiało by być wtedy dzielone na 75 części. - ot to taki żarcik Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members darek2021 Napisano 14 Marca 2016 Autor Members Napisano 14 Marca 2016 Moim zdaniem jednak Nezyr gorszy po prostu odkąd stosuje Nezyr zaczęły mi włosy wypadać. Stosuje 3 miesiące. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi