Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Jest gdzieś naprawdę napisane, że limit to 3-miesięczny zapas leków, bo nigdzie nie widzę?

Teraz to Ty już nic z leków nie możesz sobie sprowadzać do Polsszki, a jedynie możesz osobiście przewozić przez granicę (mieć przy sobie) leki w ilości odpowiadającej trzymiesięcznemu zapasowi.

No ok, ale weszła ta zmiana intepretacji już w 2016 - http://www.lodz.adwokatura.pl/dla-adwok ... zagranicy/

a dotychczas (dwa razy) mi się "udawało" bez żadnych problemów otrzymać przesyłki, więc no chyba spróbuję ponownie. Cóż, w najgorszym przypadku, stracę najwyżej hajs i wtedy się będę martwić. Na tą chwilę nie mam jak inaczej załatwić sobie fina - tym bardziej po takiej cenie.

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • Members
Napisano
W dniu 6.07.2019 o 21:25, wonski napisał:

[*]Więcej PIS-u, kościoła, i prawicy

Ja nie wiem czy to PiS. W PL zawsze tak było. Myślę, że gros ludzi żyje jeszcze mentalnie w głębokiej komunie, gdzie państwo mówiło co jest dla ludzi dobre, a co nie.

Więc często przyklaskują takiemu kitowi.

Inna sprawa, że często u nas są dwie przyczyny:

- wersja dla frajerów - chodzi o dobro ludzi.

- wersja prawdziwa - chodzi o to co zawsze, gdy nie wiadomo o co chodzi ;)

Teraz np Naczelna Rada Aptekarska chce zakazać zabiegów gabinetom kosmetyczny.

Znowu:

- wersja dla frajerów - przypomnieli sobie o dobru pacjentów.

- wersja dla ludzi myślących - rynek zabiegów kosmetycznych rok w rok rośnie i ludzie wydają na to coraz więcej pieniędzy, obok których nikt nie przejdzie obojętnie.

• 2 years later...
  • 5 months later...
  • Members
Napisano

Czy jest jakakolwiek opcja na zakup leku ANDROCUR w Polsce albo z wysyłką do Polski? Albo jakiegoś innego z octanem cyproteronu? Brałem 4 lata i mój kontakt się wykruszył. Bardzo proszę o pomoc, płace jak za prezydenta

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Dices tu ''Mi tesoro basta con mirarlo Tuyo sera, y tuyo sera''.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• 7 months later...