Members matias21 Napisano 22 Stycznia 2017 Members Napisano 22 Stycznia 2017 napewno się jeszcze poprawi tak do 7-8 miesiąca, ale i tak już jest dobrze. Cytuj
Members r4z3r Napisano 4 Lutego 2017 Autor Members Napisano 4 Lutego 2017 wiem ze nie wnosi to nic do watku bo jest to moje subjektywne odczucie, ale musze wyrzucic z siebie te subjektywne spostrzezenia:--> mimo lekkiego niesmaku z powodu zbyt wyplewionej lewej strony donoru i braku zdjec ktore robil doktorek, mimo proszenia o nie juz od prawie pol roku, ....pierwszy raz od DAWNA (juz teraz) czuje sie swietnie ze swoimi wlosami i napewno nie cofnal bym decyzji o zabiegu. Jestem naprawde zadowolony z caloksztaltu. reszta nie ma nawet do czynienia z klinika Marala:przez lata staralem sie pogodzic z zakolami, wmawiajac sobie ze jest ok, a gdy sie ogarnalem, musialem stwierdzic ze nie tylko zakola polecialy, ale cala reszta tez wyglada licho... zaluje tylko ze wczesniej nie bralem dutasterydu (ale poprostu o nim nie wiedzialem a finasteryd nie przynosil oczekiwanych rezultatow) i ze dawno temu przestalem brac minoxidil, mimo widocznych owczesnych odrostow.Wiem ze nie wroce juz do stanu 17-latka, (przynajmniej dopuki nie rozpowszechnia duplikacji - ale nadzieja umiera ostatnia i co jakis czas sprawdzam newsy o shiseido/ replicel i innych ) ale przy zdrowym (czyt: realistycznym i swiadomym) nastawieniu do calego zabiegu (bo jak dobry by nie byl, na chwile obecna jest "tylko" kompromisem) mozna dzieki niemu naprawde wiele zyskac (w moim przypadku odzyskac tez pewnosc siebie - mimo iz wiem, ze brzmi to troche glupio, bo nie jestem proznym czlowiekiem, patrzacym tylko na wyglad i nikt stojacy z boku nie powiedzial by ze brakuje mi pewnosci siebie) Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members bzbe Napisano 4 Lutego 2017 Members Napisano 4 Lutego 2017 1. Dutasteryd zachamował wypadanie ?2. Po dutasteryd zaczeły odrastać włosy ? 3. Po ilu miesiącach zaczął działać dut ? Cytuj
Members r4z3r Napisano 4 Lutego 2017 Autor Members Napisano 4 Lutego 2017 1. Dutasteryd zachamował wypadanie ?2. Po dutasteryd zaczeły odrastać włosy ? 3. Po ilu miesiącach zaczął działać dut ? 1. przynajmniej mam takie wrazenie, ale ciezko u mnie ocenic pojedynczo HT/ Minoxa/ Duta - bo uderzylem praktycznie wszystkim na raz Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members motogrzes24 Napisano 24 Lutego 2017 Members Napisano 24 Lutego 2017 miną dobry miesiąc od ostaniach fotek, prosimy a aktualizacje zdjęć Cytuj
Members r4z3r Napisano 27 Lutego 2017 Autor Members Napisano 27 Lutego 2017 miną dobry miesiąc od ostaniach fotek, prosimy a aktualizacje zdjęć spoko, wrzuce na dniach Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members piddy Napisano 28 Lutego 2017 Members Napisano 28 Lutego 2017 r4z3r - dzieki wielkie za dodawanie zdjec i opisow - nie ukrywam ze przeczytalem kupe opisow/opinii na temat kliniki na zagranicznych forach, ale zabookowalem wizyte u Dr.Maral'a po przeczytaniu Twojej historii!! Nie moge sie juz doczekac!!Dzieki Cytuj
Members r4z3r Napisano 1 Marca 2017 Autor Members Napisano 1 Marca 2017 r4z3r - dzieki wielkie za dodawanie zdjec i opisow - nie ukrywam ze przeczytalem kupe opisow/opinii na temat kliniki na zagranicznych forach, ale zabookowalem wizyte u Dr.Maral'a po przeczytaniu Twojej historii!! Nie moge sie juz doczekac!!Dzieki spoko, trzymam kciuki zeby bylo jeszcze lepiej niz u mnie wiem jak wazna decyzja jest HT, sam od wielu lat miewalem "fazy" ze bylem juz krotko przed rezerwowaniem terminu i jednak zmienialem zdanie (i w sumie ciesze sie, ze poczekalem) a tu swiezy update z dzis - przy dziennym swietle - jest mocno sloneczny dzien tyl calkiem sobie odpuscilem, bo ciezko sie robi zdjecie, a tak czy tak zupelnie nic nie widac -- 01 mar 2017, 14:21 -- haha i BONUS (pol roku po VS dzien przed) Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members matias21 Napisano 1 Marca 2017 Members Napisano 1 Marca 2017 ostatnia fota mówi wszystko, a i widać, że jeszcze trochę małych włosków rośnie, aż sam się nie mogę doczekać drugiego HT, bo to jednak zmienia człowieka, co znajomi na taką metamorfozę? Cytuj
Gość Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 a moglbys wrzucic fote z wlosami zaczesanymi do tylu, zeby bylo widac linie ? Cytuj
Members r4z3r Napisano 1 Marca 2017 Autor Members Napisano 1 Marca 2017 ostatnia fota mówi wszystko, a i widać, że jeszcze trochę małych włosków rośnie, aż sam się nie mogę doczekać drugiego HT, bo to jednak zmienia człowieka, co znajomi na taką metamorfozę?no faza jest ogolnie - ja jak juz mowilem to przez dluzszy czas mialem w miare dlugie wlosy i nie wiem czy wiekszym szokiem byla dla mojego otoczenia utrata wlosow, czy to ze znow je (po czesci) "odzyskalem"ci bardziej bezposredni wyzejdzaja z tekstami typu: "ja pierdziele, na serio masz znow wlosy!"Ogolnie same pozytywne opinie. Nawet od jednej z najlepszych kolezanek, ktora mi to odradzala, bo mamy wspolnego kumpla, u ktorego nie wyglada to po HT zbyt ciekawie, pozytyw i przyznala, ze dobrze ze jej nie sluchalem a moglbys wrzucic fote z wlosami zaczesanymi do tylu, zeby bylo widac linie ?moge, chociaz nie chca sie tak trzymac Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Gość Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 dzieki, linia jest spoko, zapewne jeszcze sie zagesci, a wiesz ile graftow na cm2 miales wszepione w linie i poza linia ? Cytuj
Members motogrzes24 Napisano 1 Marca 2017 Members Napisano 1 Marca 2017 świetnie wygląda, pokaż jeszcze tył donor Cytuj
Members r4z3r Napisano 1 Marca 2017 Autor Members Napisano 1 Marca 2017 dzieki, linia jest spoko, zapewne jeszcze sie zagesci, a wiesz ile graftow na cm2 miales wszepione w linie i poza linia ?niestety nie wiem świetnie wygląda, pokaż jeszcze tył donor Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members speed201 Napisano 1 Marca 2017 Members Napisano 1 Marca 2017 Super! Lejesz dalej minoxa ? Cytuj
Members matias21 Napisano 1 Marca 2017 Members Napisano 1 Marca 2017 napaliłem się na 2 HT jak najszybciej Cytuj
Members r4z3r Napisano 1 Marca 2017 Autor Members Napisano 1 Marca 2017 Super! Lejesz dalej minoxa ? Tak... jak już pisałem, raz kozie śmierć - mam nadzieję, że za parę lat w końcu naprawdę nadejdzie jakaś sensowna alternatywa, puki co nie mam zamiaru znów tracić włosów i wmawiać sobie że mi to nie przeszkadza napaliłem się na 2 HT jak najszybciej Haha jeśli znów do Marala, to przekaż mu proszę, żeby dawał w końcu moje zdjęcia Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members matias21 Napisano 1 Marca 2017 Members Napisano 1 Marca 2017 pewnie, że do Marala - dalej uważam, że ma najlepszą relację cena/jakość, ale on pewnie cię już nie pamięta choć w sumie to nie wiem po co on robi te zdjęcia aparatem, wiem, że kiedyś wszystko wstawiał na forum swojej kliniki, ale chyba zrezygnowali z tego bo wszyscy uważali to za mało obiektywne, a w ogóle te miejsce w donorze gdzie było zjebane dalej widać? Cytuj
Members r4z3r Napisano 1 Marca 2017 Autor Members Napisano 1 Marca 2017 ten feralny kawalek donoru ciezko ocenic przy takiej dlugosci wlosow, nie wiem dlaczego przy podgladzie przewraca te zdjecia... Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members matias21 Napisano 1 Marca 2017 Members Napisano 1 Marca 2017 może minimalnie coś widać, ale włosy i tak opadają na ten fragment i ciężko to dostrzec. Cytuj
Members Marianpl2 Napisano 2 Marca 2017 Members Napisano 2 Marca 2017 Kurde super efekt!Może ktoś chciały lecieć do Marala na wspólny przeszczepik ? Jestem zainteresowany i konkretny, nie ma co czekać jak coś piszcie PW! Cytuj
Members piddy Napisano 3 Marca 2017 Members Napisano 3 Marca 2017 Kurde super efekt!Może ktoś chciały lecieć do Marala na wspólny przeszczepik ? Jestem zainteresowany i konkretny, nie ma co czekać jak coś piszcie PW! Ja lece 28/4 jak cos bilety kupione wczoraj Cytuj
Members przemox78 Napisano 3 Marca 2017 Members Napisano 3 Marca 2017 Efekt super, gratulacje, jednak nie zapominajmy z jakiego względnie dobrego stanu początkowego kolega startował, ja o takiej gęstości mogę pomarzyć. Jeśli nie przekroczy się pewnego progu gęstości włosów to nie ma możliwości zapuszczenia ich tak długich by przykryły całą głowę. U mnie minęło dopiero 5 msc i myślę ze za poł roku kolejny zabieg. Gratuluje i pozdrawiam Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Rekomendowane odpowiedzi