Members enigma Napisano 31 Sierpnia 2013 Members Napisano 31 Sierpnia 2013 ten EMU oil wyglada tak jakoś znajomo biało, wasz tez tak wygląda? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 1 Września 2013 Members Napisano 1 Września 2013 tak ma wyglądac ma też być gęstsze im niższa temp Cytuj
Members skylarking Napisano 12 Września 2013 Members Napisano 12 Września 2013 Jestem na etapie stosowania saby z hydro codziennie, czy emu oil będzie dobrym wsparciem? Bo z tego co tutaj piszecie to emu i sabe powinno stosować się naprzemiennie. Nie wiem, czy powinienem dorzucić emu i stosować wg. schematu saba rano emu wieczorem czy lepiej jeszcze poczekać. Dzięki za pomoc! Cytuj
Members ziom1990 Napisano 12 Września 2013 Members Napisano 12 Września 2013 jesli nie wychodzisz na słonce (wpływ tretinoiny na zwiekszenie wrazliwosci na slonce) i nie przeszkadza Ci stosowanie SABY rano to stosowanie EMU wieczorem i SABA rano jest jak najbardziej ok Cytuj
Members enigma Napisano 14 Listopada 2013 Members Napisano 14 Listopada 2013 Można łączyć EMU z Retin-A ? Np nakładam Retin-a a później nakładam EMU (np 10 minut po) ?Wieczorem. Cytuj
Members Luksok Napisano 17 Stycznia 2014 Members Napisano 17 Stycznia 2014 Ważna informacja dotycząca ostatniej dostawy emu oil otóż Panowie sprawdźcie dokładnie co dostaliście bo np.ja w bonusie miałem dolaną wodę do olejku emu.I tak 200zł można o kant tyłka rozbić. Cytuj
Members pomidor Napisano 20 Stycznia 2014 Members Napisano 20 Stycznia 2014 który emu Oil można śmiało kupić z amazona/ebay? Cytuj
Members janusz8901 Napisano 18 Lutego 2014 Members Napisano 18 Lutego 2014 W jaki sposób aplikować i w jakiej ilości emu? Cytuj
Members nord Napisano 21 Lutego 2014 Members Napisano 21 Lutego 2014 Ja jakis czas temu kupiłem taki olejek ale jest bez certyfikatu i teraz jak wszyscy mówią że wymagany AEA to nie wiem czy dalej stosować ?http://www.silkysgarden.com/product/aus ... -additives Cytuj
Members ziom1990 Napisano 25 Lutego 2014 Members Napisano 25 Lutego 2014 nie jest potrzebny certyfikat. Ale wtedy masz pewność że to emu wysokiej klasy. Często się zdaża że te tanie "zamienniki" są rozcieńczane. Ale to nie znaczy że wszystkie, jest poro olei zwłaszcza z Australii które są wysokiej klasy (np. http://www.amazon.com/Emu-Oil-Pure-Prem ... ds=emu+oil). I nie ma możliwość żeby miały certyfikat bo jest on tylko przyznawany hodowcom z USA Cytuj
Members wacek234 Napisano 4 Marca 2014 Members Napisano 4 Marca 2014 to w skrócie jakie ma właściwości ten oil??? Cytuj
Members Luksok Napisano 6 Marca 2014 Members Napisano 6 Marca 2014 to w skrócie jakie ma właściwości ten oil???To w skrócie poczytaj było na forum. Cytuj
Members kulu Napisano 6 Marca 2014 Members Napisano 6 Marca 2014 @ziom1990, dzięki za wyjaśnienie Znalazłem to. Niby czysty olej i cena całkiem ok. Co myślisz? Cytuj
Members mati00700 Napisano 10 Marca 2014 Members Napisano 10 Marca 2014 Pytanie czy to co znalazłeś ma ten certyfikat?! Cytuj
Members kulu Napisano 11 Marca 2014 Members Napisano 11 Marca 2014 Nie ma, ale kilka postów wcześniej: nie jest potrzebny certyfikat. Ale wtedy masz pewność że to emu wysokiej klasy. Często się zdaża że te tanie "zamienniki" są rozcieńczane. Ale to nie znaczy że wszystkie, jest poro olei zwłaszcza z Australii które są wysokiej klasy (np. http://www.amazon.com/Emu-Oil-Pure-Prem ... ds=emu+oil). I nie ma możliwość żeby miały certyfikat bo jest on tylko przyznawany hodowcom z USA Ja chyba kupie to. Cytuj
Members ushikawa Napisano 16 Marca 2014 Members Napisano 16 Marca 2014 Często się zdaża że te tanie "zamienniki" są rozcieńczane.Ja miałem dwa pojemniki z Emu. Jak skończyłem ten pierwszy to okazało się, że z drugi "rozłożył się" na przezroczystą rzadszą ciecz i gęściejszą białą. Trzeba to było wymieszać. Czy to naturalne zachowanie Emu? Cytuj
Members HET Napisano 26 Kwietnia 2014 Members Napisano 26 Kwietnia 2014 Zacząłem stosować sabę z hydro. Myślę o dołączeniu emu oil. Czy miałoby sens stosować te dwa środki dzień po dniu na zmianę? Cytuj
Members asdator Napisano 5 Listopada 2014 Members Napisano 5 Listopada 2014 od tygodnia stosuje emu oil i zastanawiam sie czy p gte albo można coś ciekawego do tego olejku dorzucić ? np gte albo sawa ? Aby poszerzyć trochę działanie emu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi