Members cyfrowywafelmistrz Napisano 19 Czerwca 2012 Members Napisano 19 Czerwca 2012 Prosze o info jakiego producenta polecacie?Boje sie troche tych opcji z allegro (z USA).Moze Biotebal? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 19 Czerwca 2012 Members Napisano 19 Czerwca 2012 swanson, puritan pride są sprawdzone i tanie mimo, że USA Cytuj
Members cyfrowywafelmistrz Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Members Napisano 22 Czerwca 2012 ok, dzieki za info ;] http://allegro.pl/biotyna-5-mg-100-kaps ... 23699.htmltaka bedzie dobra? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 22 Czerwca 2012 Members Napisano 22 Czerwca 2012 na allegro jest dystrybutor preparatów swansona, poszukaj go, będziesz miał pewność Cytuj
Members eryk Napisano 16 Lipca 2012 Members Napisano 16 Lipca 2012 A jest jakaś mozliwość sprawdzenia oryginalności produktu swansona albo puritan pride? Mówię tutaj o sposobach "domowych", nie o oddawaniu do laboratorium Cytuj
Members ziom1990 Napisano 16 Lipca 2012 Members Napisano 16 Lipca 2012 nie ma takiej mozliwości. Ale po co chcesz to sprawdzać? to są porządne firmy. Cytuj
Members eryk Napisano 16 Lipca 2012 Members Napisano 16 Lipca 2012 OK. Tak tylko pytam. Bo swego czasu widziałem na forum o sporcie wątek, w którym ludzie pisali o podróbkach niektórych suplementów amerykańskich. Były różne opakowania... Cytuj
Members falban Napisano 14 Grudnia 2012 Members Napisano 14 Grudnia 2012 czy ktos ma jakies doswiadczenie z wcierkami z biotyny? Cytuj
Members cyfrowywafelmistrz Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Members Napisano 21 Grudnia 2012 Biotyna nic nie daje Lykam od 6 m-cy i nie widze zadnych efektow :/ Cytuj
Members majette Napisano 23 Lutego 2013 Members Napisano 23 Lutego 2013 efekty po biotynie są na tyle niewielkie ,ze nie warto zawracac sobie głowy i nadwyrężać żołądka i wątroby, juz lepiej brac cynk Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
AngelOnTheEarth Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Tez uwazam, ze niestety nic nie daje;/ Uzyje do konca to co mam i wiecej nie zamawiam. Niestety, ale w walce z lysieniem androgenowym z biegiem lat dochodze do wniosku, ze tylko mocna artyleria moze cos zdzialac a takie witaminki to strata kasy:( Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Skald Napisano 23 Lutego 2013 Members Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) Zależy kto czego oczekuję. Przede wszystkim co zauważyłem - biotyna z Puritan's Pride działa, ze Swansona nie działa. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Jak obserwuję, że na mnie konkretna działa? Poza wydłużeniem faz wzrostu włosów na ciele widzę to na delikatnych włosach, które mam w okolicach skroni. W czasie zażywania biotyny z Puritan's Pride rosną one nieco dłuższe niż standardowo (co znaczy, że ich faza wzrostu została wydłużona. Nikt nie twierdzi, że biotyna zatrzyma łysienie, ale jej cena jest dość niewielka (10zł/mies.), więc wg mnie warto. Ja przynajmniej nie zamierzam jej odstawiać. Edytowane 23 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.http://www.fusehairpolska.blogspot.com Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.
Members eryk Napisano 23 Lutego 2013 Members Napisano 23 Lutego 2013 Ja właśnie kończę brać 200 tabletek biotyny od Swansona i na tym zakończę. Nie widzę różnicy w jakości włosa. Czas na msm Cytuj
Members cyfrowywafelmistrz Napisano 25 Lutego 2013 Autor Members Napisano 25 Lutego 2013 Zauwazylem wzrost owlosienia na kazej czesci ciala oprocz glowy :/ Cytuj
Members csmmwd Napisano 7 Kwietnia 2013 Members Napisano 7 Kwietnia 2013 ja również moja klatka piersiowa posiada delikatny zarost ale nawet to mi się podoba Cytuj http://nowewlosy.blogspot.com/
Members frozen78 Napisano 25 Lipca 2013 Members Napisano 25 Lipca 2013 Mam takie lekko subiektywne wrażenie, że biotyna Swanson'a, a także biotebal działają słabiej niż biotyna Puritan's Pride. Widzę to chociażby po twardzości paznokci. A co jeśli chodzi o dawkę biotyny? Jest sens ładować 5 g? Przecież i tak z pewnością organizm więcej niż ileś tam mg/g nie jest w stanie jednorazowo wchłonąć, obrobić, itd.. Jak to jest z tą biotyną? Cytuj
Members enigma Napisano 31 Lipca 2013 Members Napisano 31 Lipca 2013 Widzę po cerze że działa Stosuje puritans pride 7500 mcg - 1 dziennie Biotyna + MSM (3000mg) -> lekkie spowolnienie procesu (u mnie) Następna sprawa to taka że po dorzuceniu tych wszystkich witaminek musiałem wrzucić ZNACZNIE więcej błonnika do diety, bo to się słabo wchłaniało i zaczeło mi wyjałowiać florę bakteryjną (widzę po wizycie w kiblu i kolorze 'paczki') Także dodatki, a wchłanianie to 2 różne rzeczy Cytuj
Members wazzupxf6L Napisano 18 Stycznia 2014 Members Napisano 18 Stycznia 2014 biotyna na mnie nie działa nawet odrobinę, podobnie jak skrzyp i inne ziółka;( Cytuj company debt collection | debt collection agencies
Members HET Napisano 24 Września 2014 Members Napisano 24 Września 2014 A próbował z Was ktoś biotyny 10,000 mcg np. firmy Natrol? Cytuj
Members adas Napisano 24 Września 2014 Members Napisano 24 Września 2014 Biotyna nie podziała na łysienie androgenowe.Ja stsowałem biotebal i nie wiem czy jest sens kupować droższe produkty. Cytuj
Members HET Napisano 25 Września 2014 Members Napisano 25 Września 2014 Ale moje włosy po biotebalu lepiej wyglądają Te produkty wcale nie muszą być droższe Pytam po prostu czy ktoś stosował większe dawki Cytuj
Members antydhtor Napisano 16 Kwietnia 2015 Members Napisano 16 Kwietnia 2015 Usunięty przeze mnie Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi