Members nord Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Members Napisano 12 Sierpnia 2017 Dużo tego. szkoda że 1mg nie jest refundowany. W takim razie pozostaje dzielenie i odrazu spytam czy podzielone kawałki można odłożyć i wziąść za kolejnym razem czy nie nadają się do ponownie ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 13 Sierpnia 2017 Members Napisano 13 Sierpnia 2017 Dużo tego. szkoda że 1mg nie jest refundowany. W takim razie pozostaje dzielenie i odrazu spytam czy podzielone kawałki można odłożyć i wziąść za kolejnym razem czy nie nadają się do ponownie ? A niby dlaczego miałby być refundowany.....? Z byka spadłeś.... skoro łysienie nie jest uznawane za chorobę tylko jak mówią lekarze jest problemem kosmetycznym, to płać sobie jak chcesz sobie poprawić kosmetykę zewnętrzną ciała. (Jednak zasada ta którą wyznają lekarze jest łamana przez nich samych, bo baby mają refundowane leki jeśli są przepisane w celu leczenia łysienia, mało tego że lekarze bez większego problemu przepisują im androcur to jeszcze z refundacją - czyli ewidentnie mamy do czynienia z dyskryminacją mężczyzn! No ale nie o tym). Było już chyba z 300 razy na forum o tym jeśli chodzi o dzielenie tabletek - także zapraszam do lektury. Ja się też nie wypowiem co do tego bo uważam za głupotę aby dzielić tabletki na kilka części i nie wiem po co ludzie to robią chyba dlatego że myślą że 5 mg rozerwie im fiuta. Nie widzę też sensu dzielenia jeśli chodzi o finanse bo fin 5 mg jest tani, a jak brać jeszcze refundacje pod uwagę (jeśli ktoś potrafi sobie tak załatwić) to fin jest jak za darmo nawet i bez podziału tabletki na kilka części. Lek czy jego zawartość jako substancja czynna jeśli chodzi o tabsy fina nie ulotni się w normalnych warunkach przez te kilka dni żeby stracił swoją siłę działania. Większym problemem jest już równomierny podział tabletki jeśli już by się w tym zagłębić. Jednakże powszechnie uważa się, i jest to napisane często w ulotkach że tabletek powlekanych nie powinno się dzielić. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members nord Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor Members Napisano 14 Sierpnia 2017 dzięki za rozległą wypowiedź jednak niektóre prześmiewcze wypowiedzi które piszesz umieścił bym w worku z napisem "górnolotne pierdoły" . .. Tak czy inaczej wolę zajrzeć do lektury Cytuj
Members centurion Napisano 17 Sierpnia 2017 Members Napisano 17 Sierpnia 2017 Teraz żałuję że byłem u Demirsoya bo spaprał mi donor ale cóż chciałem 1szy zabieg tanio. A co masz dokładnie na myśli? Że za bardzo wyeksploatowany czy że blizny widoczne? Jeśli to pierwsze, to jak to stwierdzasz? Cytuj
Members Szalom Napisano 17 Sierpnia 2017 Members Napisano 17 Sierpnia 2017 Na foto z pierwszego posta widać białe obszary, ale szczerze mówiąc nie rzuca się w oczy. Tyle, że teraz muszą być pobierane mądrze obszarowo żeby nie zostały widoczne przerzedzenia. Cytuj
Members nord Napisano 25 Sierpnia 2017 Autor Members Napisano 25 Sierpnia 2017 Dokładnie. Teraz wolę zabólić więcej a mieć równomiernie pobrane grafty. Mam nadzieje że nie zmarnował donoru przy mechanicznym fue a jedynie poszedł na łatwiznę i pobrał więcej z jednego obszaru (tam gdzie widać na biało). Ps. ponawiam pytanie odnośnie fina:- czy należy go brać bez przerw czy np. po pół roku zrobić ze 2 tyg- czy wystarczy brać co drugi dzieńBędę wdzięczny za info Cytuj
Members gorgiew Napisano 15 Września 2017 Members Napisano 15 Września 2017 Branie finasterydu służy wzmocnieniu włosów, aby lepiej się przyjęły, aby przez zabieg nie obumarły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi