Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szkoda, ze tak dlugo, bo w sumie robi sie kuracie tyle czasu nieobojetna dla zdrowia a po 1.5 roku moze sie okazac ze nie działa... no coz

Z takim podejsciem to szkoda w ogole walke zaczynac. Akurat prawdopodobienstwo stosowania duta jest spore, ze sie lysienie zatrzyma badz nawet bedzie polepszenie. Do tego zawsze mozna dodawac kolejne srodki do kuracji i ja wzmacniac. Stosowac cos i myslec - kurde a jak nie pomoze to mi zaszkodzi i po co w ogole zaczynac takie cos , to na dluzsza mete nie przejdzie. Stosujesz cos i wciaz myslisz jak wzmocnic kuracje bez sporej ingerencji wzgledem zdrowia. Dut jest bardzo dobrym srodkiem wzgledem efekty/uboki i obecne stosowanie go 3-5 dni jest najbardziej oplacalnym wyborem. Mysl pozytywnie i pamietaj, ze ten kto nie ryzykuje ten nie ma. Rownie dobrze mogles nie sprobowac kuracji z dutem w roli glownej, wylysiec i wtedy dopiero sobie cale zycie w brode pluc, ze moze dzieki niemu mialbys je do dzisiaj...

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano
Szkoda, ze tak dlugo, bo w sumie robi sie kuracie tyle czasu nieobojetna dla zdrowia a po 1.5 roku moze sie okazac ze nie działa... no coz

Z takim podejsciem to szkoda w ogole walke zaczynac. Akurat prawdopodobienstwo stosowania duta jest spore, ze sie lysienie zatrzyma badz nawet bedzie polepszenie. Do tego zawsze mozna dodawac kolejne srodki do kuracji i ja wzmacniac. Stosowac cos i myslec - kurde a jak nie pomoze to mi zaszkodzi i po co w ogole zaczynac takie cos , to na dluzsza mete nie przejdzie. Stosujesz cos i wciaz myslisz jak wzmocnic kuracje bez sporej ingerencji wzgledem zdrowia. Dut jest bardzo dobrym srodkiem wzgledem efekty/uboki i obecne stosowanie go 3-5 dni jest najbardziej oplacalnym wyborem. Mysl pozytywnie i pamietaj, ze ten kto nie ryzykuje ten nie ma. Rownie dobrze mogles nie sprobowac kuracji z dutem w roli glownej, wylysiec i wtedy dopiero sobie cale zycie w brode pluc, ze moze dzieki niemu mialbys je do dzisiaj...

No zgadza się, musze uzbroic sie w spora dawke cierpliwości.

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Po 60 dniach kuracji. Ostatnie dwa tygodnie smaruje tylko raz dziennie wieczorem głowę ze względu na to że mi nie wypada na spotkania biznesowe chodzic z mokrą głową, a nie mam czasu duzo wcześniej wstawać

received_1998734580138431.thumb.jpeg.d03a58f2ec13945ab793ff48ce383c02.jpeg

received_1998735313471691.thumb.jpeg.2e673170352de7e288bce97fcd22e8e9.jpeg

received_1998736230138266.thumb.jpeg.0892049a29f57c1906828e47a8a70f3f.jpeg

• Members
Napisano
Po 60 dniach kuracji. Ostatnie dwa tygodnie smaruje tylko raz dziennie wieczorem głowę ze względu na to że mi nie wypada na spotkania biznesowe chodzic z mokrą głową, a nie mam czasu duzo wcześniej wstawać

Wiesz jakiej długości włosy masz na tych zdjęciach?

• Members
Napisano

Na zdjęciach sprzed kuracji i po 60 dniach długość jest taka sama około 5mm

-- 28 gru 2017, 13:21 --

Tutaj przy innym świetle, myślę że jest już jakas lekka poprawa. Bez fajerwerków Ale coś się dzieje

Screenshot_20171228-122009.thumb.png.8cc174983f0128b3c2feb97dd175e71e.png

• 3 months later...
  • Members
Napisano

Można powiedzieć, że minęło pol roku prawie od początku kuracji . Praktycznie zero efektów, myślę że nic poza przezzczepem nie pomoże. No chyba, że macie jakieś pomysły

• Members
Napisano

Uważam, że pół roku to wcale nie jest długi okres i w pełni skuteczność swojej terapii możesz ocenić po 12 miesiącach. Nie rezygnuj tylko stosuj to co stosujesz, bo najgorsze co można zrobić to skakanie i nerwowe zmienianie specyfików, zanim poprzednie jeszcze zdążą dobrze zadziałać.

• Members
Napisano

Dużo ludzi ma w kuracji duta codziennie więc zwiększenie częstotliwości przyjmowania ma sens. Sam brałem 2x w tygodniu ale podbiłem do co drugi dzień bo włosy lecą nadal. Do odratowania pewnie jest większość przypadków pytanie jak dużo jesteś w stanie poświęcić i zorganizować by je odzyskać.

3500 graft

Minoxidil 5%

Avodart 0,5mg eod

Zoxin-med

• 9 months later...
  • Members
Napisano

zakonczylem kuracje dutem, nie wrzucam zdj bo nic sie nie zmienilo, poza ttm ze doszly problemy zd zwiększona waga i problemy z samopoczuciem, czyli po prostu doły.

bede zbieral na przeszczep ile musze mniej wiecej przeznaczyć przy takim łysieniu i które kliniki w polsce są warte zeby u nich to zrobic?

pozdrawiam