Members marti Napisano 26 Grudnia 2017 Members Napisano 26 Grudnia 2017 Witam planuje w lutym marcu ht u Marala. Jak ktos z Poznania to chetnie sie z kims wybiore Cytuj
Members nocnypaz Napisano 27 Grudnia 2017 Members Napisano 27 Grudnia 2017 Ja tez planuje ale troche pozniej tj maj, czerwiec. Jakbys sie zdecydowal na moj okres to daj znac. Cytuj
Members Tepeeno Napisano 3 Stycznia 2018 Members Napisano 3 Stycznia 2018 Marti Ja tez planuje wyjazd w lutym. Podaj nr tel to sie zgadamy na privie. Cytuj
Members aras_85 Napisano 9 Stycznia 2018 Members Napisano 9 Stycznia 2018 tez jestem zainteresowany, ma ktos z was juz bilety ? Cytuj
Members riki Napisano 20 Stycznia 2018 Members Napisano 20 Stycznia 2018 Ja planuje wyjazd luty lub marzec.Jak jest z płatnością za usługi.Kiedy gotówką czy przelew? Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 20 Stycznia 2018 Members Napisano 20 Stycznia 2018 Gotówka na miejscu Cytuj
Members pabloescobar Napisano 3 Lutego 2018 Members Napisano 3 Lutego 2018 Jak jest z terminami, jak długo czeka się na zabieg od momentu pierwszego kontaktu z klinika? Może jest ktoś chętny na wspólny wyjazd z UK? Cytuj
Members wrobel Napisano 3 Lutego 2018 Members Napisano 3 Lutego 2018 Jak jest z terminami, jak długo czeka się na zabieg od momentu pierwszego kontaktu z klinika? Może jest ktoś chętny na wspólny wyjazd z UK? U mnie trwało na zasadzie: "kup sobie bilet i wyślij nam termin przylotu". Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members riki Napisano 3 Lutego 2018 Members Napisano 3 Lutego 2018 Ja też planuje przełom luty marzec.Proszę o kontakt na priw Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Marca 2018 Members Napisano 11 Marca 2018 Jak jest z terminami, jak długo czeka się na zabieg od momentu pierwszego kontaktu z klinika? Może jest ktoś chętny na wspólny wyjazd z UK? Pablo, a tam u Was w Kolumbii są jakieś dobre kliniki ? A to rządzisz teraz w UK ? Świetnie sobie radziłeś w Kolumbii, prawie prezydentem zostałeś - BRAWO! Życzę tak dobrych sukcesów w efektach HT jak zawodowych i osobistych. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members seba65310 Napisano 1 Kwietnia 2018 Members Napisano 1 Kwietnia 2018 Witam, Szukam kompana na weekend majowy na wyjazd do Marala. Jest może jakaś osoby, która planuje wyjazd ? (najlepiej z lepszym angielskim niż moim) Cytuj
Members kapsello Napisano 8 Czerwca 2018 Members Napisano 8 Czerwca 2018 Dołączę się do posta, planuję wyjazd do marala narazie jeszcze się z nim nie kontaktowałem myślę, że chciałbym zrobić zabieg jakoś w sierpniu może jest ktoś jeszcze kto byłby chętny zgadzać się i lecieć razem? Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 8 Czerwca 2018 Members Napisano 8 Czerwca 2018 Ja jadę 28 czerwca Cytuj
Members kapsello Napisano 8 Czerwca 2018 Members Napisano 8 Czerwca 2018 Dla mnie to niestety trochę za szybko, nie dam rady choć bardzo bym chciał załatwić to najprędzej jak się da to jednak wolę zaczekać do sierpnia, gdy będe miał więcej wolnego czasu Cytuj
Members kamill881 Napisano 29 Września 2018 Members Napisano 29 Września 2018 Witam planuje wyjazd do marala,moze ktos jest chętny pojechać hmm Cytuj
Members mbeelas Napisano 1 Października 2018 Members Napisano 1 Października 2018 Ja mysle o swiętach w grudniu Cytuj
Members Tepeeno Napisano 2 Października 2018 Members Napisano 2 Października 2018 Ja moze na poprawke w styczniu skocze Cytuj
Members crazzy90 Napisano 2 Października 2018 Members Napisano 2 Października 2018 Nie jade do Marala tylko do Koraya, ale jakby się ktoś wybieral do Turcji w nast. tygodniu to dajcie znak Cytuj
Members Leitro87 Napisano 6 Listopada 2018 Members Napisano 6 Listopada 2018 Ktoś jedzie przed tegorocznymi świętami ? Cytuj
Members Radon Napisano 8 Listopada 2018 Members Napisano 8 Listopada 2018 Hej, ja chcialem wybrac sie tam tuz przed swietami. Myslicie ze warto w moim przypadku? Mam 35 lat.Czy juz mam za duzy ubytek na froncie? Te kreski narysowala mi Pani doktor z HairPalace Wegry:https://1drv.ms/f/s!Av9enY2QTG4Erje_cqntczJCH0QNJutro najpozniej wysle fotki do tej kliniki Marala Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 8 Listopada 2018 Members Napisano 8 Listopada 2018 5000 lekko Cytuj
Members Radon Napisano 8 Listopada 2018 Members Napisano 8 Listopada 2018 Stwierdzili, że 6000 i nie można tego obsadzić za jednym zamachem na Węgrzech.Rozważamy z pewnym forumowiczem wybrać się jednak do tureckiej kliniki Dr Cinik tuż przed świętami. Ponoć ma lepsze rezultaty niż Maral a ceny zbliżone. Może ktoś ma ochotę do nas dołączyć? Cytuj
Members vashet Napisano 10 Listopada 2018 Members Napisano 10 Listopada 2018 Szybkie pytanko do ludzi którzy odwiedzili Marala. W jakiej pozycji jest przeprowadzany zabieg?Czy siedzi się w miarę wygodnie, czy trzeba jakoś wyginać szyję cały dzień?Mam trochę zwichrowane kręgi szyjne i obawiam się jak to zniosę. Pozdr.P. Cytuj
Members D991 Napisano 12 Listopada 2018 Members Napisano 12 Listopada 2018 z racji że z językiem kiepsko, jest ktoś chętny na wyjazd ? między 20 a 31 w grudnia.. (kwestia dogadania) Katowice lub Kraków.. prosze pisać na PW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi