Members xx2x Napisano 13 Kwietnia 2024 Members Napisano 13 Kwietnia 2024 Rico albo Alistar to nie wiem jakim cudem zachowali te u-shejpy, przecież oni walą tyle koksu i różnego rodzaju testowspomagaczy w treningu i do walk... Alistara to nie raz za przedawkowanie różnych słodyczy zawieszali, tam testosteron jest dojechany w kosmos. Tak samo mega mocny gen mają native'y amerykańskie czyli indianie, oni ogólnie mają najfajniejsze włosy. Cytuj
Members antydhtor Napisano 20 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 20 Kwietnia 2024 I jeszcze taki przykład znalazłem. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 20 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 20 Kwietnia 2024 I jeszcze jeden. 1 Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 23 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 23 Kwietnia 2024 I następne przykłady. Tym razem są to zapaśnicy ''SUMO'' prawdopodobnie Japończycy. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 23 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 23 Kwietnia 2024 I tu jeszcze inne przykłady: Drugi od prawej: I pewnie znalazłoby się dużo więcej jakby dobrze poszukać, tak samo jak wśród Rdzennych Amerykanów. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 23 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 23 Kwietnia 2024 Ależ oczywiście, że tak. To żaden problem. To tylko ludzie na forach o łysieniu i lekarze od HT nigdy nie widzieli takich przykładów..., Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 23 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 23 Kwietnia 2024 I jeszcze proszę bardzo. A może moja wyszukiwarka sama potrafi wyszukiwać ''juszejpd herlajn'' I jeszcze tu - pierwszy od prawej: I tu są jacyś: Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 23 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 23 Kwietnia 2024 I jeszcze jeden się trafił, i nawet z niskim czołem. Ale przecież nie ma mężczyzn z U-shape'm, no nie ma za *uja ani jednego nie ma na świecie... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 25 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 25 Kwietnia 2024 Jak na ironię znalazłem znowu kolejnego lekarza od HT z U-shaped hairline! Tym razem jest to Dr. Adil Chowdry z Dubaju, zatem na pewno nie z taniej kliniki niestety. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 26 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 26 Kwietnia 2024 I proszę bardzo jeszcze następny przykład. To jakiś aktor. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 26 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 26 Kwietnia 2024 I jeszcze taki przykład. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 26 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 26 Kwietnia 2024 I następny. I znowu lekarz - ortopeda z Californi. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 26 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 26 Kwietnia 2024 (edytowane) I jeszcze jakiś koleś. I jeszcze takie coś dla ciekawostki. Facet z linią bez recesji i z lekka z ''łómnisz herlajn'' z widow's peak zajął pierwsze miejsce w rankingu najprzystojniejszego na świecie, wygrywając z gościem z M-shape'm. Edytowane 26 Kwietnia 2024 przez antydhtor Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members chłop Napisano 4 Lipca 2024 Members Napisano 4 Lipca 2024 strasznie ciotowato wygląda taka linia włosów, to już lepsze zakola niż takie coś Cytuj
Members irk98 Napisano 6 Lipca 2024 Members Napisano 6 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 11:36, chłop napisał: strasznie ciotowato wygląda taka linia włosów, to już lepsze zakola niż takie coś tak sobie wmawiaj Cytuj
Members Zwinny Napisano 10 Lipca 2024 Members Napisano 10 Lipca 2024 Trochę dałnowato wygląda taka linia, już lepsze nw1-2 1 Cytuj
Members antydhtor Napisano 27 Października 2024 Autor Members Napisano 27 Października 2024 W dniu 10.07.2024 o 09:45, Zwinny napisał: Trochę dałnowato wygląda taka linia, już lepsze nw1-2 Tak się składa, że kiedyś w bliskim sąsiedztwie mieszkała rodzina w której jeden z pięciu synów miał dałna i miał co najmniej NW3 - i tak wyglądają dałny, więc nie pisz mi tu bzdur aby śmietnik robić. I powiem więcej, w mojej miejscowości jest też szkoła specjalna na którą miałem częsty widok przez dekady i gdzie jest bardzo dużo młodych chłopaków z dałnem, i większość z nich ma właśnie bardzo wysokie czoła, a często w młodym wieku mają już znamiona właśnie NW3. Były też dziewczyny z zakolami do połowy czaszki wśród uczniów z dałnem i podobnymi chorobami także bzdur mi nie pitol. W dniu 6.07.2024 o 16:09, irk98 napisał: tak sobie wmawiaj Daj spokój, niech sobie tak wmawiają. Ich sprawa, jeśli im to pomaga jakoś psychicznie, bo najwyraźniej, to trudno. To tak samo jak: Wysoki i niski, biedny i bogaty, chory i zdrowy, kaleka i sprawny, a nawet często biały i czarny lub odwrotnie - czarny i biały... i tak samo łysy/mocno łysiejący, a ktoś z idealnym stanem włosów i jeszcze linią bez recesji... Złośliwość zawsze będzie ze strony tych gorszych, a często i nawet nienawiść, a co dopiero mówić o braku zrozumienia, który działa w obydwie strony, co nawet widać po tym forum - łysy NW5-6,7, a NW0,5... Ludzie kalecy często są złośliwi i jest to potwierdzone i udowodnione. Widzisz jak ja bym był cudotwórcą, to dał bym im tego czego chcą, a wielu z nich mnie już tego by nie dało co ja chcę... - to mówi samo za siebie, nie wspominając już o wcześniejszej rzeźni tutaj i na całym forum ze mną. Druga istotna bardzo rzecz to gust, a o gustach się nie dyskutuje. Bo gówno to kogo obchodzi co mi się podoba i dlaczego akurat to, i czemu tak a nie srak! Dżentelmeni tego świata wymyślili tę zasadę, bo dobrze wiedzieli już w zamierzchłych czasach dyskusja o gustach często prowadzi do sprzeczek, bójek, a nawet wojny. A tak co do meritum wątku, to zastanawiam się, czy moje fotki nie powinny też znaleźć się w tej galerii. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 1 Listopada 2024 Autor Members Napisano 1 Listopada 2024 I mam jeszcze jeden przykład. Fotka przypadkowo znaleziona. Jest i ''pik wdowi'' po środku czoła. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 1 Listopada 2024 Autor Members Napisano 1 Listopada 2024 I przypadkowo znaleziony przypadek niskiego czoła. Soy el fuego que arde tu piel... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 1 Listopada 2024 Autor Members Napisano 1 Listopada 2024 Może gdybym jednak zrobił redukcję czoła i mały przeszczep, to też bym tak miał. Moja fotka pokazująca wysokość czoła po zmarszczeniu; Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members looksmatters Napisano 2 Listopada 2024 Members Napisano 2 Listopada 2024 3 godziny temu, antydhtor napisał: I przypadkowo znaleziony przypadek niskiego czoła. Soy el fuego que arde tu piel... Kto tutaj na filmiku ma niskie czoło, bo nie widzę? Chyba nie mówisz o tym co śpiewa? XD Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members antydhtor Napisano 2 Listopada 2024 Autor Members Napisano 2 Listopada 2024 6 godzin temu, looksmatters napisał: Kto tutaj na filmiku ma niskie czoło, bo nie widzę? Chyba nie mówisz o tym co śpiewa? XD Weź sobie lupę. Ma niższe niż 99% ludzi z tego forum. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members looksmatters Napisano 2 Listopada 2024 Members Napisano 2 Listopada 2024 (edytowane) 2 godziny temu, antydhtor napisał: Weź sobie lupę. Ma niższe niż 99% ludzi z tego forum. Ty chyba masz magiczne okulary, że widzisz jego linię włosów, która jest zakryta przez tiktokową grzywkę. a wystarczy spojrzeć na inne video, gdzie są większe prześwity i już widać, że linia włosów wcale nie jest jakoś nisko : Edytowane 2 Listopada 2024 przez looksmatters 1 Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members Nikola91 Napisano 2 Listopada 2024 Members Napisano 2 Listopada 2024 (edytowane) Tu sie zgodze troche, typowa fryzurka na tiktoka ale czolo widać, ze nisko Edytowane 2 Listopada 2024 przez Nikola91 Cytuj
Members looksmatters Napisano 2 Listopada 2024 Members Napisano 2 Listopada 2024 8 minut temu, Nikola91 napisał: Tu sie zgodze troche, typowa fryzurka na tiktoka ale czolo widać, ze nisko Powiedziałbym, że czoło 2 razy wyższe niż u antydhtora Linia włosów będzie gdzieś w okolicach czerwonej linii, którą narysowałem : Do tego weźmy pod uwagę, że grube krzaczaste brwi robią iluzję niższego czoła. Jakby zmierzyć odległość od czerwonej linii do nosa(albo punktu glabella), to mamy przeciętnej wysokości czoło. Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Rekomendowane odpowiedzi