Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Tak się zastanawiam czy są jakies mozliwości, które mogą wspomoc odrostu włosów po HT

Zastanawiam się bo jestem juz 5,5 miecha po i jest kiepsko.

Pisałem do Marala, kazał nie ruszac, nic nie stosować i czekac.... I pewnie każdy tak napisze... Z tym ze jednemu te grafty rzeczywiscie wypuszcza, a drugiemu nie.

A moze mozna by im jakos pomoc ?

Są jakies grzebienie specjalne niby pobudzajace odrost, maseczki na wlosy, olejki...

Macie jakies doswiadczenia ?

Tylko prosiłbym o opinie oparte na wlasnych doswiadczeniach, a nie pisanie , ze to nie zadziała pomimo, ze sie czegos w reku nie mialo

• Members
Napisano

Stary z tego co kojarzę to niczego nie stosujesz, więc lepiej tak pozostaw, większość rusza minoxa żeby szybciej ruszało, ale jak zaczniesz to już do końca, a że stan chyba masz stabilny to po ewentualnym odstawieniu zacznie pewnie ci się sypać. Ale zrobisz jak uważasz ja nie jestem lekarzem i nie mam doświadczenia

Ale ostatnio z kumplem się widziałem który też miał zabieg i chyba miesiąc przed tobą i też niczego nie używa i jak to mówi na razie bez fajerwerków (ma podobne odczucia co ty i gdyby nie to słońce to mówił że już by leciał z maszynką, ale boi się o przebarwienia) stan wyjściowy trochę lepszy miał więc łatwiej mu to ukryć. Niestety relacji nie prowadzi, ale za to możemy podziękować Piotrusiowi i HDC.

• Members
Napisano
Ale ostatnio z kumplem się widziałem który też miał zabieg i chyba miesiąc przed tobą i też niczego nie używa i jak to mówi na razie bez fajerwerków

ten kolega robil w HDC ?

• Members
Napisano
po jakim czasie od Ht nie powinno być widać różnicy w donorze?

w jakim sensie ?

No w normalnym, jestem 5 tygodniu po zabiegu i cały czas widać obszar w którym miałem pobierane włosy

• Members
Napisano
No w normalnym, jestem 5 tygodniu po zabiegu i cały czas widać obszar w którym miałem pobierane włosy

zaczerwienienie powinno niedlugo zniknac, gdzie robiles zabieg ?

• Members
Napisano

U mnie widać było do 4-5 miesiąca. Miałem naprawdę spory shockloss na donorze. Teraz nikt nawet się nie zorientuje, że było coś grzebane, nawet przy włosach na 0,5cm.