Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

poczatkowo mialem linie nieznacznie obnizona i mniejsza powierzchnie do pokrycia , pozniej techniczka diametralnie zmienila ja i zaufalem jej i jest teraz jak jest

• Members
Napisano

oglądając trzecie zdjęcie z pierwszego postu, to mam wrażenie że, wykiełkowały jakby tylko niektóre linie graftów, u marala to dość typowe sadzenie

wydaje mi się że chyba coś z kątem sadzenia było coś nie tak, może uszkodzono posadzone grafty obok, takie mam wrażenie

moja nowa mocna kuracja:

- szampon ziołowy

- witaminki

- nanogen lub sewich

Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!

• Members
Napisano

Pocieszę Cię że jak Cię stać na kolejny zabieg w lepszej klinice i masz na tyle donoru to jak ci to umiejętnie zageszcza to będzie ok. Myślę że ok 2.5 k wystarczy. No chyba że donor masz już wyjebany to ciężki temat

• Members
Napisano

Te ostatnie zdjęcie to teraz 8 miesiąc

U mnie przy krótkich włosach wygląda chyba lepiej niż przy dłuższych

Nigdy nie brałem Fina ani minoxa

Byłem u dr Przybylskiego i powiedział że te 4100 to powinno być znacznie więcej i że w linii podwójne grafty oraz że niektóre za głęboko posadzone i się blizienki porobiły

pisze to wszystko żeby każdy widział jak jest że nie zawsze się musi udać i się mocno zastanowil czy warto bo to dość duża ingerencja zawsze są plusy i minusy

• Members
Napisano

Wyglądasz jak ja 3 miesiące po zabiegu Miałeś nawet podobne łysienie do mnie i taką samą ilość graftów. Ciekawe co poszło nie tak, bo włosy wyglądają jakby dopiero co wyszły.

• Members
Napisano
Wyglądasz jak ja 3 miesiące po zabiegu Miałeś nawet podobne łysienie do mnie i taką samą ilość graftów. Ciekawe co poszło nie tak, bo włosy wyglądają jakby dopiero co wyszły.

Polaczki wykrakały, odrost w 18 miesiącu dopiero

• Members
Napisano

Jak dla mnie super, koleś był prawie cały łysy a dziś ma włosy, wydal tylko 2100 euro, 4100 graftów i odzyskał zarys linii i nikt nie powie juz ze jest łysy patrząc na niego.

Inni, miedzy innymi ja musieli wydać 50-100 tysięcy złotych i przeszczepiać 7000-12000 graftów i efekt troche lepszy

Uważam że jest ok.

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano
efekt jest slaby, tu gestosci zadnej nie ma

Efekt jest mega przyzwoity a to jeszcze nie koniec. Poczytaj ile tysięcy graftow jest potrzebnych do całkowitego pokrycia łysienia nw7.

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

autor tematu nie mial nw 7 tylko nw3 a efekt jaki uzyskal to zapalki wbite w gowno, przy dluzszych wlosach byla by tragedia, powinni mu zrobic dobrez przod a nie siac po calej gorze

• Members
Napisano

NW3 kolego to to nie było... faktem jest że gęstość słaba. Faktem jest też to że być może wszystkie włosy natywne wypadły bo były już bardzo słabe. Dogęści i będzie cacy.

• Members
Napisano

No słabo to wygląda :/ Zawsze się zastanawiam w takich chwilach co poszło nie tak bo nie ma co mówić,powinny Ci zrobić elegancką linie i trochę dogęścić tył a potem drugi przeszczep a teraz to to wygląda gorzej niż przed. Maral podobno robi reklamacje więc trzeba jechać.