Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Kolejny przykład ze cinik (a raczej jego technicy) robi lepsza robotę niż maral i ma mało wpadek.

Ale i tak wszyscy pogonią na dzioba do Marala.

No tylko niewiadomo czy cinik zrobi zniszczenie głowy za darmo w poprawce trzeba by było zapytać.

• Members
Napisano

Dlatego że chcą dzioba. Albo do Erdogana, bo on też robi dzioby i w ogóle tylko dzioby, a poza tym świetne temporal recession, chyba nawet lepsze niż Maralowe, i na pewno nie zrobi zniszczenia głowy nawet w czwartym zabiegu poprawkowym.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Ten efekt jest przynajmniej sensowny. To pokazuje jaki powinien być rezultat po 3000 graftów na taki obszar. A nie to co ma Angel zrobione, który jest na dutasterydzie jeszcze co powinno wzmocnić wynik.

-- 10 wrz 2019, 13:37 --

Dlatego że chcą dzioba. Albo do Erdogana, bo on też robi dzioby i w ogóle tylko dzioby, a poza tym świetne temporal recession, chyba nawet lepsze niż Maralowe, i na pewno nie zrobi zniszczenia głowy nawet w czwartym zabiegu poprawkowym.

Ja bym aż tak bardzo nie polewał z dziobów, bo często jest to najlepsza linia jaką można osiągnąć przy większych ubytkach od NW 4 do NW 6 żeby gęstość była akceptowalna i dało się pokryć koronę. Linia w dzioba daje wtedy możliwie najlepszy, osiągalny wygląd. Oczywiście inaczej sprawa wygląda przy NW2 i NW3, ponieważ wtedy można osiągnąć NW 1/0, ale to trzeba zrobić u wysokiej klasy specjalisty, ale o tym dobrze wiesz .

• Members
Napisano
Ja bym aż tak bardzo nie polewał z dziobów, bo często jest to najlepsza linia jaką można osiągnąć przy większych ubytkach od NW 4 do NW 6 żeby gęstość była akceptowalna i dało się pokryć koronę.

Jasne, ale pod warunkiem że lekarz nie jest terrorystą, a Koray Erdogan ewidentnie jest, i robi dzioba zawsze, każdemu, i w każdym przypadku!

Oczywiście inaczej sprawa wygląda przy NW2 i NW3, ponieważ wtedy można osiągnąć NW 1/0, ale to trzeba zrobić u wysokiej klasy specjalisty, ale o tym dobrze wiesz .

Właśnie! A przy moim stanie i w moim przypadku, i przy moich założeniach i planach awaryjnych oraz strategii, bez żadnego problemu i wysiłku, oraz bez żadnej troski o przyszłość i o to że graftów braknie, można zrobić nawet najniższego i najgęstszego juszejpa.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Pewnie że fajnie. Śmieszą mnie czasem te komentarze typu : z lewej strony jak by rzadziej, z prawej linia nierówna, za mala gęstość, itp. itd. Chlop nie miał włosów, teraz ma. To się liczy...

• Members
Napisano

A ja mam wątpliwości bo patrząc na stan wyjściowy 3200 graftów przy takim obszarze do pokrycia nie daje super efektu. Zdjęcia w słońcu pewnie pokazałyby prześwity o ktorych autor pisze. Zdjęcie zdjęciu jest bardzo nierówne bo na jednym wychodzi super a innym już tylko średnio.

• Members
Napisano

a co to jest ,,super efekt '' wg ciebie ? HT to ht i nigdy nie bedzie idealnie, to zawsze iluzja . Prze takiej dlugosci wlosow napewno w sloncu beda przeswity , po HT na taki obszar zaleca sie nosic przynajmniej minimum 5 / 6 cm dlugosci wlosy na gorze i wtedy nie powinno byc przeswitow. Jak dla mnie to gosc ma dobry rezultat biorac pod uwage obszar i ilosc graftow.

• Members
Napisano

Super efekt to taki kiedy gęstość włosów oscyluje w okolicy 50 lub więcej na cm2 w tym przypadku tego nie ma. Słabe HT z niską gęstością daje właśnie jedynie efekt iluzji w przeciwieństwie do porządnie zrobionego. Ja nie neguję tego, że pacjent jest zadowolony bo to najważniejsze. Zwracam tylko uwagę, że zamieszczone zdjęcia nie oddają faktycznego stanu, który nie każdemu będzie odpowiadał.

• Members
Napisano

W wielu drogich kliniach pacjenci mają gorsze efekty nawet tutaj na forum. Jestem tylko ciekawy jak wygląda donor przy krótkich włosach w takiej ekonomicznej klinice, bo na resztę nie ma co narzekać.

• Members
Napisano
bo na resztę nie ma co narzekać.

a gestosc ? na zdjeciu dobrej jakosci bylby jeden wielki przeswit, chociaz ja na tych zdjeciach co sa teraz widze ze gestosc kuleje

• Members
Napisano

Donor wygląda właśnie najlepiej z tego wszystkiego. Wcześniej goliłem włosy cały czas na 3mm, nikt nic nie zauważył, jeszcze specjalnie pytałem rodziny czy coś dostrzegaja.

-- 17 wrz 2019, 20:36 --

Gęstość jest jaka jest. Nanogenem sypać nie musze bo wygląda to w miare schludnie i nie wali po gałach. W tym budżecie nie ma co wymagać włosów z czasów gdy się miało 16 lat, to nie ta parafia

• Members
Napisano

Miałem grafty pobierane tylko z głowy, ale dużo gości miało opatrunek na brodzie lub na klacie. Nie wiem jakiej długości mam włosy teraz, ale mysle, ze cirka 3 cm. Przy krótszych włosach 1-1,5 cm pewnie wyglądałoby to gorzej wiadomo. Teraz trudno mi powiedzieć bo nie strzygłem jeszcze głowy bo ostatecznym odroście.

• Members
Napisano
Arnold a jakiej długości masz te włosy ?

Jak myślisz, przy krótkich 0,5-1,5 cm jakby to wyglądało ?

przy takiej dlugosci HT wyglada najgorzej i w wiekszosci przypadkow nienaturalnie. Jezeli golic to na 3 mm a jezeli wlosy to optymalnie 5 cm trzymac.