Members der Napisano 22 Października 2015 Members Napisano 22 Października 2015 Na tych fotkach nie widać różnicy między graftami natywnymi a graftami z zarostu , które wszczepiono w donor .No, nie widać, bo właściwie nic nie widać, kasza straszna, majette, bądź dobrym człowiekiem, użyj chociaż raz aparatu a nie kalkulatora. Dzięki. Cytuj
Members kubabkm Napisano 22 Października 2015 Members Napisano 22 Października 2015 Der to zes chłopie poszedł grubo.. Cytuj
Members majette Napisano 22 Października 2015 Autor Members Napisano 22 Października 2015 -- 22 paź 2015, 23:09 -- Na tych fotkach nie widać różnicy między graftami natywnymi a graftami z zarostu , które wszczepiono w donor .No, nie widać, bo właściwie nic nie widać, kasza straszna, majette, bądź dobrym człowiekiem, użyj chociaż raz aparatu a nie kalkulatora. Dzięki. der: a to wiesz juz twój problem ,ja widze co trzeba,mojego canona sprzedałem bo zbieram na mikropigmentracje ,wiec sa tylko z telefonusugaar: na tej na fotce widac wyraźnie róznice wg mnie miedzy rodzajami włosów,chociaż na zywo mniej ,ale jednak Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
AngelOnTheEarth Napisano 22 Października 2015 Napisano 22 Października 2015 Widac , widac roznice, ale to szczegol, zapewne tylko ty wiesz o tym , bo nikt nie zwroci z pewnoscia na to uwagi. Stan zajebisty i na tyle lat walki piekny happy end! Gratuluje i mozna sobie teraz spokojnie zyc z takimi wlosami;] Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members der Napisano 24 Października 2015 Members Napisano 24 Października 2015 -- 22 paź 2015, 23:09 -- Na tych fotkach nie widać różnicy między graftami natywnymi a graftami z zarostu , które wszczepiono w donor .No, nie widać, bo właściwie nic nie widać, kasza straszna, majette, bądź dobrym człowiekiem, użyj chociaż raz aparatu a nie kalkulatora. Dzięki. der: a to wiesz juz twój problem ,ja widze co trzeba,mojego canona sprzedałem bo zbieram na mikropigmentracje ,wiec sa tylko z telefonusugaar: na tej na fotce widac wyraźnie róznice wg mnie miedzy rodzajami włosów,chociaż na zywo mniej ,ale jednakProszę Cię... Myślisz że to zdjęcie czym było robione ?http://zapodaj.net/1f472b95c462d.jpg.html Odpowiem, telefonem oczywiście, takim nijakim za 600zł.Intrygujące, że im więcej ktoś wydaje na przeszczep, tym mniej w kwestii zdjęć się od niego wymaga. Choć chyba powinno być odwrotnie, czyż nie ?Tak mi się przypomniała relacja Alexa i jego fotki 20Mpix .. a i to było mało. Bo ktoś się doszukiwał w nich white dotsów, których nie było. Cieszę się twoim szczęściem, nie mam w związku z tym żadnego problemu.Ale fajnie by było zobaczyć efekt dobrej roboty (a nie tylko wyraz samozadowolenia choć chwała Ci i za to ), zwłaszcza takiej za 70 klocków, po latach (bo zwykle ludzie giną w akcji w trakcie relacji, albo kilka miesięcy po). Najlepiej nie w formacie i jakości fotek z Tele Tygodnia. Tylko tyle i aż tyle. Dziękuję. Cytuj
Members tadek Napisano 25 Października 2015 Members Napisano 25 Października 2015 co do BHT to rozumiem majette. mają one inną grubość,kolor, strukturę>nawet jak kąt wszczepień jest dobry to po wyrastaniu z głowy na parę mm zmieniają kąt i nie układają się jak te włosy z głowy.Zapuście brodę i zaobserwujcie po jak różnymi kątami one rosną.chociaż u ciebie po takich pisankach na głowie to mistrzowska robota dr As.Ja również jak bym wiedział to zastosowałbym na bliznie włosy z głowy a te BHT na koronę, bo tam one mi nie przeszkadzają bo mam je dłuższe. Cytuj
Members majette Napisano 31 Października 2015 Autor Members Napisano 31 Października 2015 dokładnie, są grubsze,sztywniejsze, a na dodatek ciemniejsze od reszty, ale da się przeżyc ,to lepsze niż 1cm blizny bez włosów Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members Dyaf Napisano 2 Marca 2016 Members Napisano 2 Marca 2016 Majette u mojego lekarza są 3 preparaty ( chyba wszystkie na polskim rynku ) do mezoterapii na włosy i nie wiem który jest najlepszy . U Ciebie sprawdził się bardzo dobrze jeden z nich . Możesz napisać jego nazwę ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi