Members Thorubus Napisano 8 Czerwca 2020 Members Napisano 8 Czerwca 2020 Witam. Szybkie pytanie.Biore fina od Listopada 2019r regularnie co dzień po 1 tabletce 1mg, niestety teraz wyjechałem na 3 dni do innego Miasta i nie zabrałem ze sobą Fina.Czy taka przerwa w kuracji może wpłynąć negatywnie na kuracje ?Jeśli tak to zadzwonie jutro z rana do przychodni by wypisali mi następne opakowanie i kupię tutaj na miejscu. Cytuj
Members Mg16 Napisano 8 Czerwca 2020 Members Napisano 8 Czerwca 2020 Nic się nie stanie, spokojnie Cytuj
Members Hitman Napisano 12 Czerwca 2020 Members Napisano 12 Czerwca 2020 Nic się nie stanie. Mi lekarz nawet mówił, że po 8 m-c brania dzień w dzień można przejść na 1 dawka co 3-4 dni. Cytuj
Members antydhtor Napisano 12 Czerwca 2020 Members Napisano 12 Czerwca 2020 Mi lekarz mówił, że on nie jest zwolennikiem stosowania takich silnych leków.... - a chodziło tylko o przepisanie avodartu (duta).... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi