Members darek90 Napisano 24 Stycznia 2022 Members Napisano 24 Stycznia 2022 4 godziny temu, Jaren34 napisał: no ciekawy jestem odrostu Raczej po uderzeniu głową w dach auta spektakularnych efektów nie ma się co spodziewać. Zastanawiam się też nad tym czy w takich sytuacjach kliniki wogóle uwzględniają jakąkolwiek gwarancje. Przewertowałem to forum i zagraniczne dosyć dokładnie. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem. Cytuj
Members Jaren34 Napisano 24 Stycznia 2022 Members Napisano 24 Stycznia 2022 Bez przesady, chyba nie wypadły mu przez to wszystkie grafty, nie ma co dramatyzować Cytuj
Members Mario47 Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Members Napisano 24 Stycznia 2022 Przeszczepionych zostało 4500 graftów a uszkodzonych zostało 14, które Pani doktor opatrzyła w ciągu 5minut i powiedziała, że na efekt to nie będzie miało wpływu i że jest ok. Poza tym nie tylko mi zdarzyło się zaczepić głową o coś. W jednej relacji chłopak zaczepił głową w samolocie. Cytuj
Members darek90 Napisano 24 Stycznia 2022 Members Napisano 24 Stycznia 2022 Jeżeli siła uderzenia głową była adekwatna do długości tej relacji z całym szacunkiem jest się o co martwić. 1 1 Cytuj
Members Jaren34 Napisano 24 Stycznia 2022 Members Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Nie bądź wścibski, bądź życzliwy. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Jaren34 Cytuj
Members darek90 Napisano 24 Stycznia 2022 Members Napisano 24 Stycznia 2022 5 minut temu, Jaren34 napisał: Nie bądź wścibski, bądź życzliwy. To wiadomo. Życzliwość to podstawa. Oby odrost był jak najlepszy i piszę to szczerze i bez przekąsu. 1 Cytuj
Members eMTak Napisano 26 Stycznia 2022 Members Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Jestem ciekawy końcowego efektu, bo jednak stopień wyłysienia w skali nordwooda zdecydowanie bliżej końca niż początku. Edytowane 26 Stycznia 2022 przez eMTak Cytuj
Members Mario47 Napisano 30 Listopada 2024 Autor Members Napisano 30 Listopada 2024 Już raczej nic nowego nie wyrośnie wiec podsumowując obiektywnie. Jestem zadowolony z grzywki tzn. kąt pod którym zostały wprowadzone włosy jak i efektu na niej. Natomiast na 4500 pobranych graftów to spodziewałem się większej zmiany . Oczywiście po wprowadzonej opinii kontakt się urwał jak i gwarancja. Cytuj
Members Jack 33 Napisano 1 Grudnia 2024 Members Napisano 1 Grudnia 2024 Może warto spróbować jeszcze jeden przeszczep zagęszczający ? Z takim ubytkiem potrzebujesz 7000- 8000 graftów. Nie mówili ci, że będzie potrzebny jeszcze jeden zabieg ? Ja mam podobny problem, też się zastanawiam jak będę wyglądał po 4500 graftach. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 1 Grudnia 2024 Members Napisano 1 Grudnia 2024 A na koronę ile było posadzone? Cytuj
Members Sado Napisano 1 Grudnia 2024 Members Napisano 1 Grudnia 2024 Patrząc na zdjęcia na poprzedniej stronie - bardzo niewiele. Ale front też nie jest szałowy. Jeśli OP czesze się, jak pokazuje na zdjęciach, to wygląda to słabo, przy zaczesaniu w tył pewnie byłoby o wiele lepiej. Cytuj
Members harrybobo Napisano 1 Grudnia 2024 Members Napisano 1 Grudnia 2024 4 godziny temu, Sado napisał: Patrząc na zdjęcia na poprzedniej stronie - bardzo niewiele. Ale front też nie jest szałowy. Jeśli OP czesze się, jak pokazuje na zdjęciach, to wygląda to słabo, przy zaczesaniu w tył pewnie byłoby o wiele lepiej. Moja opnia taka sama. Więc sorki @Mario47 => ale szału nie ma Cytuj
Members ad7 Napisano 1 Grudnia 2024 Members Napisano 1 Grudnia 2024 Trochę szalona ta twoja historia. Tak szczerze mówiąc to linia i front też pozostawiają wiele do życzenia. Ja na twoim miejscu próbowałbym drugie podejście, bo obecnie to efektu nie masz żadnego. Cytuj
Members Mario47 Napisano 2 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 2 Grudnia 2024 Też się zastanawiam nad drugim podejściem i biorę pod uwagę oferty w Polsce Mabelhairclinic lub Vatanmed Clinic Gdynia mają bardzo atrakcyjnie cenowo ofertę. Ma ktoś doświadczenie z nimi? Cytuj
Members harrybobo Napisano 2 Grudnia 2024 Members Napisano 2 Grudnia 2024 7 godzin temu, Mario47 napisał: Też się zastanawiam nad drugim podejściem i biorę pod uwagę oferty w Polsce Mabelhairclinic lub Vatanmed Clinic Gdynia mają bardzo atrakcyjnie cenowo ofertę. Ma ktoś doświadczenie z nimi? Pytanie (zero złośliwości): Ty chcesz mieć włosy (poprawic czupryne. wygląd, itp ...) - czy udowodnic komus i mieć śwaidomośc ze wykonałeś zabieg X za najniższą możliwą ceną? 1 Cytuj
Members Mario47 Napisano 2 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 2 Grudnia 2024 Skorzystałem z renomowanej kliniki w Turcji która dała mi pisemna gwarancję i certyfikat i którymi można się podetrzeć i teraz już sam nie wiem czy to zależy od pieniędzy przeznaczonych na zabieg. Do decyzji jeszcze daleka droga więc tylko zapytałem o doświadczenia forumowiczów. Cytuj
Members Sado Napisano 2 Grudnia 2024 Members Napisano 2 Grudnia 2024 32 minuty temu, Mario47 napisał: Skorzystałem z renomowanej kliniki w Turcji która dała mi pisemna gwarancję i certyfikat i którymi można się podetrzeć i teraz już sam nie wiem czy to zależy od pieniędzy przeznaczonych na zabieg. Do decyzji jeszcze daleka droga więc tylko zapytałem o doświadczenia forumowiczów. Ciężko nazwać Skymed "renomowaną kliniką". Abstrahując od czynników personalnych, to zależy to od tego, czy klinika i lekarz prowadzący to fachowcy i podchodzą profesjonalnie do sprawy. Dlatego tak warto zrobić dobry research klinik przed zabiegiem. Jak pójdziesz na zabieg do porządnej kliniki (o ile Twój donor pozwoli), to wyniki powinieneś mieć o kilka klas wyżej. Oczywiście, będzie to się to pewnie wiązało z kilkukrotnie wyższymi kosztami niż u taniego Turka (chociaż trafią się też tanie kliniki, które pewnie zrobią to dobrze). Cytuj
Members nemo Napisano 2 Grudnia 2024 Members Napisano 2 Grudnia 2024 Miałem tam 2 zabiegi i z pierwszego jestem zadowolony a na temat drugiego nie mogę się wypowiedzieć ponieważ czekam za efektami ale na ten moment jest obiecująco. Skymed to klinika Estepalace i poczynili progres od czasu mojego pierwszego zabiegu w kontekście szeroko pojętej opieki jak i kliniki. Z całym szacunkiem dla @Mario47 ale przeczytałem całą bardzo długą historię i chyba byliśmy w 2 różnych światach. Weź proszę pod uwagę że uderzyłeś w dach samochodu i nie wiadomo jak to się przełożyło na twój efekt końcowy. Nie wiem do końca jak było u Ciebie ale nie znalazłem w historii forum żadnej negatywnej opinii w wyjątkiem twojej. Za kilka tygodni wstawię moją aktualizację i mam nadzieję że będzie wszystko okey. Cytuj
Members harrybobo Napisano 2 Grudnia 2024 Members Napisano 2 Grudnia 2024 2 godziny temu, Mario47 napisał: Skorzystałem z renomowanej kliniki w Turcji która dała mi pisemna gwarancję i certyfikat i którymi można się podetrzeć i teraz już sam nie wiem czy to zależy od pieniędzy przeznaczonych na zabieg. Do decyzji jeszcze daleka droga więc tylko zapytałem o doświadczenia forumowiczów. @Sado w zasadzie to wyjaśnił. Nazywanie Skymed (tak samo jak Serkan, Meditravel, czy inne wynalazki) "renomowanymi" klinikami to jak nazwać grupę chłopaków spod bloku "renomowaną ekipa budowlaną" (długo myslałem nad odpowiednim porównaniem). Oni tez: - Ci dadzą gwarację (jak każda turecka klinika ... no i coz. tego) - zrobia to tainej (w koncu nie mają "papierów") - będa mieć dobry marketing (którys z nich ma zapewne dobrą prezencję i gadane) I co najważniejsze => nie znaczy to ze nie da się osiągnąć świetnego efektu. Pomijam już fakt, ze tam technicy wszystko robią w tych masówkach tureckich i nigdy nie wiesz na kogo trafisz => w tych najwięszych "hair millach" jak Serkan przewala się 20 zabiegów dzeinnie (jak u fryzjera :D) ... i idzie to maszynowo ... i kompletnie nie nie pamięta kim był Mario 47 ... 10 minut po zabiegu Niemniej jednak przy sprawnych technikach i innych sprzejajacych warunkacj da się uzyskac fajjny efekt => internet jest tego pełen. Ale słowa "renoma", "gwarancja" itp ... to jakby zestawić Tomasza Karolaka z Robertem De Niro .... (też grał przeciez w komediach ) PS @Mario47 Niemnie jednak życzę wytrwałości i podjęcia dobrej decyzji (nawet jasli oznaczała by ona zgolenie sie na łyso). 3mam kciuki !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi