Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

@sznels
@looksmatters

NIE

TUROWSKI Gregory: Siwy polski amerykaniec od ARTASa co robił temu Pawłowi Sviniarskiemu (temu od nieleglanego zioła :P) 2 zabiegi.
https://drturowski.pl/pl/historie-pacjentow/

na tej stronie macie (DLaPieniedzego i Świerszcza)

TURKOWSKI Piotr: ten kolo od OTTCO klinik, chyba Poznań (plus filie w Wawie itp).
To ten od Gimpera i ten co tu Pacjentowi 0 zniszczył życie (co potem u altana poprawił 2,5k graftami i efekt zajebiaszczy)
https://klinikaotco.pl/oferta/przeszczep-wlosow-fue/

a na tej stronie GImper i ten cały Yacho (ten z babską linią włosów co mu zrobili :P )

Może ten materiał ich pomieszał => tego to to nie wiem.

Ale nie mylmy tych 2ch panów :)

Mistrz Świata przecież może byc tylko jeden ;)

Pozdroo Łysole :)

Edytowane przez harrybobo
zapomniałem czegos
  • Members
Napisano

Wiedziałem, bo już pół godziny wcześniej przed twoim postem pisałem o Turkowskim w innym temacie TVN UWAGA! - Fuszerki kliniki z Warszawy i historie pacjentów - Opowiedz swoją historię - Pokonaj Lysienie

To ty obciąłeś literkę i się zamotałeś.

• Members
Napisano

Widze koleś nie nadaje się do niczego. Robił liposukcje brzucha 50 letniemu facetowi i mu rozpierdzielił jelito tak, że mężczyzna zmarł. 
A żona tego kolesia robiła też liposukcje nóg i też trwale ją oszpecił. Przecież to są jakieś żarty, jakim cudem ten koleś ma w ogóle uprawnienia...

Małżeństwo sobie chciało pewnie zrobić zabiegi żeby się odmłodzić, może jakiś wspólny prezent na rocznice, kto wie,  i jedno nie żyje a drugie oszpecone, dramat....