Clinics BHR Clinic Napisano 24 Września 2023 Clinics Napisano 24 Września 2023 Przedstawiamy rezultat zabiegu pacjenta który zgłosił się do nas po szeroko zakrojonych poszukiwaniach odpowiedniej kliniki. Pacjent chciał zaradzić recesji swojej linii włosów którą skrzętnie kamuflował. Z poniższych zdjęć widać jak głęboko sięgały ubytki w linii włosów. Rezultatem zabiegu jest bardzo naturalna i gęsta linia włosów, po której ciężko ocenić że jest to wynik przeszczepu włosów.Bardzo dziękujemy pacjentowi za podzielenie się swoim przypadkiem. Cytat pacjenta: „Przed wyborem dr. Bisangi i BHR, przeprowadziłem konsultacje online z doktorami: McGrath, Feridunim, Bicerem, Marasem, Freitasem, HLC i Pekinerem. Zawęziłem wybór między Freitasem a Bisangą, ale ostatecznie wybrałem dr. Bisangę ze względu na jego reputację, przypadki podobne do moich ze znakomitymi rezultatami oraz fakt, że nieco ponad rok temu udało mi się odbyć z nim osobistą konsultację w Atenach.” Wiek: 38 Stosowane leki: finasteryd i doustny minoxidil Gęstość obszaru kawczego: 77 graftów/cm2 Użyte grafty: 1 włosowe: 415 2 włsowe: 945 3 włosowe: 752 4 włsowe: 298 TOTAL: 2410 Przed zabiegiem: Zabieg: 12 Miesięcy: Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Clinics BHR Clinic Napisano 24 Września 2023 Autor Clinics Napisano 24 Września 2023 Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Members ElChapoGuzman Napisano 25 Września 2023 Members Napisano 25 Września 2023 (edytowane) „Przed wyborem dr. Prandeckiego, przeprowadziłem konsultacje online z doktorami: Juliuszem Prandeckim, Turkowskim, Osteomedem w Krakowie, Marasem, Freitasem, HLC i Pekinerem. Zawęziłem wybór między Prandeckim a Turkowskim, ale ostatecznie wybrałem dr. Prandeckiego ze względu na jego reputację, przypadki podobne do moich ze znakomitymi rezultatami oraz fakt, że nieco ponad rok temu udało mi się odbyć z nim osobistą konsultację w Atenach.” No BHR tutaj fajny rezultat. Edytowane 25 Września 2023 przez ElChapoGuzman 3 Cytuj
Members smutny12 Napisano 25 Września 2023 Members Napisano 25 Września 2023 3 godziny temu, ElChapoGuzman napisał: „Przed wyborem dr. Prandeckiego, przeprowadziłem konsultacje online z doktorami: Juliuszem Prandeckim, Turkowskim, Osteomedem w Krakowie, Marasem, Freitasem, HLC i Pekinerem. Zawęziłem wybór między Prandeckim a Turkowskim, ale ostatecznie wybrałem dr. Prandeckiego ze względu na jego reputację, przypadki podobne do moich ze znakomitymi rezultatami oraz fakt, że nieco ponad rok temu udało mi się odbyć z nim osobistą konsultację w Atenach.” 🤣 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi