Members Jaren34 Napisano 25 Listopada 2023 Members Napisano 25 Listopada 2023 Witam, szybkie pytanie czy można sypać włókna miesiąc po przeszczepie ? Cytuj
Members smutny12 Napisano 25 Listopada 2023 Members Napisano 25 Listopada 2023 Nie jest to zalecane, mikrowłókna mogą powodować lokalne stany zapalne. Jeśli szanujesz kase i czas poświęcony to poczekałbym conajmniej 6 miesięcy. Jeśli chcesz raz i użyć i dobrze umyjesz to pewnie nic się nie stanie. Cytuj
Members bmargeriti Napisano 25 Listopada 2023 Members Napisano 25 Listopada 2023 Mi doktor mówił na spotkaniu miesiąc po, że mogę używać, ważne żeby zmyć na noc i żeby był to proszek a nie jakiś spray. Wiadomo, że z tym nie przesadzam, ale zdarzyło mi się użyć ich jakieś 5x od przeszczepu i nic się nie stało, ale to decyzja należy do Ciebie, najlepiej ograniczyć to do sporadycznych sytuacji, codziennie bym ich nie używał. Cytuj
Members Guru837 Napisano 25 Listopada 2023 Members Napisano 25 Listopada 2023 Ja zacząłem używać po 3 miesiącach dość regularnie, wątpię by mikrowłókna miały jakiś negatywny wpływ, to trochę jakby mieć nieco ubrudzoną głowę, nie uczulają ani nic, kwestia składu i pod warunkiem, że nie są w sprayu, który faktycznie może podrażniać, ale to wiadomo, że lepiej nie używać żadnych lakierów do włosów na czas gojenia się głowy, co trwa ten rok gdzieś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi