Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano
A w pojeździe alkohol/PG jakie powinny być proporacje? 70%alkohol / 30%PG?

Na pewno nie.

Musi być woda, ze względu na to że min. sulfate jest własnie rozpuszczalny w wodzie i alkoholu

• Members
Napisano
Ok, trochę poczytałem. Zastanawiam się tylko czy ma być 50alkohol / 30PG / 20woda, czy może alkohol z PG zamienić miejscami.

50alkohol / 30PG / 20woda prędzej to jako że min.sulfate jest rozpuszczalny w wodzie i etanolu

• 1 month later...
Napisano

Jest rzeczywiscie mocniejszy od zwyklego minoxa, ale o odrosty na zakolach ciezko nawet z nim, chociaz z pewnoscia potrzebuje wiecej czasu, bo jak na 3 miesiace nie ma co cudow jeszcze sie spodziewac szczegolnie z zakolami.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

Napisano

Virusek nie myslales nad dodaniem lipoderminy do mieszanki? Stwierdzam, ze z pewnoscia dziala lepiej i mocniej, wiec moze tez w tym problem tkwi? Plus na pewno z braku blokera rowniez, bo bez niego to wszystkie kuracje jak grochem o sciane rzucal. Z wczesniejszego tematu zauwazylem, ze stosujesz tylko 5%, pomysl nad zwiekszeniem stezenia, osobiscie stosuje 7.5% i proponowalbym Ci pomyslec nad CB, dla mnie to byla ostatnia deska ratunku, bo tez wszystko juz przeoralem i mysle, ze powinienes sprobowac .

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Czy ktoś może się wypowiedzieć w sprawiew skutków ubocznych minoxidilu Sulfate (obniżęnie ćisnienia itp) w porównaniu do zwykłego minoxidilu.

Z góry dzięki

• Members
Napisano
skutki uboczne sa takie same, jak w przypadku zwyklego minoksa. Mnie najbardziej denerwuje wzmożony wzrost włosów na całym ciele

A czy po zamknięciu minoxidilu w liposomach nie powinno być gorzej bo z tego co pisałeś liposomy zwiększają przenikanie sub.w głąb skóry?

• Members
Napisano

tak zwiększają, ale co najciekawsze, w porównaniu do zwykłego pojazdu ilość minoksa w dermis i epidermis była 10x wyższa, natomiast ilość wykryta w krwi niższa Po prostu liposomy dzięki ogonowy lipidowemu ułatwiają znacząco przenikanie przez stratum corneum, a następnie ten ogon jest "uwalniany" i składniki utrzymują się w skórze, tak to można najłatwiej wytłumaczyć

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

dobra, zacząłem kuracje minoksem dam znać co i jak. A tak to spytam raz jeszcze, czy może ktoś pochwalić się wynikami? W końcu trochę osób zamówiło to cudo...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Ziom, na początku tematu napisałeś, że robisz 2,5ml mieszanki na 3 dni. Czy zrobienie większej ilości na dłuższy okres czasu wchodzi w grę?

Jeśli tak, to ile maksymalnie można jej zrobić, żeby nie utracić właściwości minoxa?

• Members
Napisano

wrociłem obecnie do zwykłego, bo nie byłem w stanie robić swieżych porcji co 3-4 dni, było to dla mnie zbyt problematyczne na wakacjach. Robiłem srednio co 2-4 tygodnie i wtedy juz nie działał tak dobrze

• 2 months later...