Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

No, widać. Z drugiej strony też nie wygląda to jakoś nienaturalnie. Po prostu jakby miał z przodu mniej włosów. Dobry przykład dla osób, które boją się że po 1-2 sesji będzie widać, że miały coś ,,malowane".

• Odpowiedzi 435
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Moim zdaniem Kasta mial jeszcze duzo wlasnych wlosow i tak jak wspomina na filmie o "przerzedce" to z przodu powinien miec do pigmentowane gesto i ciemniej wtedy bez problemu wygladalo by to naturalnie . jesli stan na filmie jest ostateczny to wyglada to nie najlepiej chyba ze takie zyczenie bylo i efekt zamierzony , tak jak okreslij Kamil poprostu zaczal lysiec

-- 25 kwie 2016, 12:16 --

Pewnie wielu z Was zna ten przyklad microP interesujac sie tym tematem ale dla pozostalych ktorzy nie dotarli do niego to wklejam bardzo fajny moim zdaniem przyklad tej metody .

http://www.hairrestorationnetwork.com/e ... bella.html

Osobiscie nic bym wiecej nie chcial

• Members
Napisano

To ja mam teraz na łbie coś bardzo podobnego. Tylko jednak dałbym troszkę niżej tę linię. Bo wydaje mi się, że czoło aż zbyt wysokie wyszło.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Kamil uzywasz kremu nawilzajacego zaraz po goleniu glowy ? Wiem, ze to indywidualne ale co ile golisz glowe ? Jaki miales obszar lysienia do pokrycia ?

• 5 weeks later...
  • Members
Napisano

Witam, czytam to forum od dłuższego czasu, gdyż jako jedyne forum o takiej tematyce walczy ze spamem i zdaje się być obiektywne. Również od dłuższego czasu interesuję się tematem mikropigmentacji. Przeczytałem cały wątek dotyczący kliniki HIS, obejrzałem też filmy jak to wygląda u Kasty, który miał ten zabieg robiony w Polsce. I tu moje pytanie: czy w Polsce da się to zrobić dobrze? Jakby nie patrzeć, kliniki nabierają coraz większego doświadczenia w tym temacie, a sam zabieg nie wydaje się być aż tak skomplikowany. Na wydatek rzędu kilkunastu tysięcy mnie nie stać. Na ten moment uważam mikropigmentację za jedyne rozsądne wyjście. Ktoś ma większe doświadczenie z polskimi klinikami świadczącmi taką usługę?

• Members
Napisano

osobiście nie miałem jeszcze doświadczenia ale z tego co widziałem na forum i nie tylko to w Polsce są co najmniej 2 miejsca gdzie "można to zrobić dobrze". Przede wszystkim omijaj takie miejsca które świadczą dziesiątki innych usług i przy okacji smp. Ja osobiście raczej nie bałbym się wykonać zabiegu na Wisła

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Members
Napisano

Niewiele osób z naszego forum zrobiło zabieg, chętnie bym zobaczył efekty, pozdrawiam

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano
Witam, czytam to forum od dłuższego czasu, gdyż jako jedyne forum o takiej tematyce walczy ze spamem i zdaje się być obiektywne. Również od dłuższego czasu interesuję się tematem mikropigmentacji. Przeczytałem cały wątek dotyczący kliniki HIS, obejrzałem też filmy jak to wygląda u Kasty, który miał ten zabieg robiony w Polsce. I tu moje pytanie: czy w Polsce da się to zrobić dobrze? Jakby nie patrzeć, kliniki nabierają coraz większego doświadczenia w tym temacie, a sam zabieg nie wydaje się być aż tak skomplikowany. Na wydatek rzędu kilkunastu tysięcy mnie nie stać. Na ten moment uważam mikropigmentację za jedyne rozsądne wyjście. Ktoś ma większe doświadczenie z polskimi klinikami świadczącmi taką usługę?

Witam - apropos Kasty - mieszka we Wrocławiu i nie ma problemu, by spotkać go w prowadzonym przez niego domu kultury. Najblizsza gala KSW już wkrótce i również można go obejrzeć na żywo. Do niedawna występował również w serialu telewizyjnym. Jeśli ktoś uważa, że na żywo badź w telewizji wygląda źle i nienaturalnie, temu niestety nic nie pomoże. Generalnie serwis, który oferuję i z którego skorzystały już setki osób (tak - setki) to ta sama technika, te same igły i ten sam pigment, które stosują kliniki HIS HAIR CLINIC i SKALP. Wynika to z prostego faktu, że pierwszy i najlepszy człowiek HIS HAIR CLINIC - Jason Piris po 8 latach odszedł z HIS i założył w Londynie klinikę SKALP. Przeszedłem wymagające szkolenie i praktyki w Londynie i część klientów mnie zna jeszcze z okresu kiedy wykonywałem usługi we współpracy współpracy z Jasonem jako SKALP POLSKA - skalp.com.pl

-- 27 wrz 2016, 13:09 --

powinienem się jeszcze podpisać - Rafał Borzeszkowski obecnie microhaar.pl