Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Witam

Spóżniłem sie na poprzednie zamówienie ale widzę pod starym tematem ze jest juz kilku chętnych. Proponuje zrobić nową liste na zamówienie RU. Dopiero zaczytuje sie w forum także fajnie by było jakby znalazł sie ktoś doświadczony i pomógł w realizacji zamówienia.

Ja bym brał 10g.

Pozdro

Edytowane przez Gość

RU 100mg w KB

Minox foam

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Też jestem chętny ale również jak kolega wyżej nie mam obycia dostatecznego w temacie żeby móc zająć się realizacją zamówienia.

• Members
Napisano

No na strone kane piszą, że 191 USD za 10g to w okolicach 610zł. Nie wiem czy przy większej ilości są jakieś zniżki?

Dochodzi jeszcze koszt przesyłki, dlatego fajnie by było jak bedzie nas jak najwięcej.

RU 100mg w KB

Minox foam

• Members
Napisano
No na strone kane piszą, że 191 USD za 10g to w okolicach 610zł. Nie wiem czy przy większej ilości są jakieś zniżki?

Dochodzi jeszcze koszt przesyłki, dlatego fajnie by było jak bedzie nas jak najwięcej.

191$ za 10g jest dla osób, które mają 15% zniżki u kane'a. Normalnie jest 225$ za 10g Ru.

• Members
Napisano

191$ za 10g jest dla osób, które mają 15% zniżki u kane'a. Normalnie jest 225$ za 10g Ru.

A jakaś osoba z forum ma zniżki, i te zamówienie może zorganizować?? czy nastawiać się na 225$??

• Members
Napisano

ja mam jedynie 5% więc najlepiej zebrać chętnych i pieniądze a później poprosić kogoś kto ma 15% zniżkę o realizację zamówienia u kane'a..

• Members
Napisano

Ja też brałbym 10-15g. Ciekawe czy ziom by nas polecił Coraz bardziej zastanawia mnie opcja z Polski. Tylko musielibysmy miec chetnych na 1kg RU.

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

• Members
Napisano (edytowane)

Lista chętnych zamówienia Ru [18.08.13]:

mildton- 10g

ellipsis- 10g

pomidor- 10g

gurney- 10g

robson15- 10g

Johnyy- 15g

rapito- 10g

androgenfighter- 5g

wonski- 10g

brunoyzf- 10g

RAZEM: 100g

Proponuje zamknąć listę do końca tego tygodnia.

Edytowane przez Gość
  • Members
Napisano

zamiast robić kolejne zamówienie i mieć drożej, nie lepiej dołączyć te ~100g do drugiej paczki która ma iść w przyszłym tyg od KAne'a? Pisałem do niego i zgodził się utrzymać niższą cenę. Dlatego uważam że najlepiej będzie jak zbierzecie tą listę szybko i będziecie mieli dużo taniej

• Members
Napisano (edytowane)

Ziom dobrze prawi !! Ja moge wziac 15g wiec jest juz 80g.

Edytowane przez Gość

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

• Members
Napisano
zamiast robić kolejne zamówienie i mieć drożej, nie lepiej dołączyć te ~100g do drugiej paczki która ma iść w przyszłym tyg od KAne'a? Pisałem do niego i zgodził się utrzymać niższą cenę. Dlatego uważam że najlepiej będzie jak zbierzecie tą listę szybko i będziecie mieli dużo taniej

Ja dołączam się 10 gram.. 90 gram łącznie mamy. A taniej tzn o ile o 15% tak?? czyli 191 USD??

Napisano

taniej czyli pewnie 18$ za gram + koszt przesyłki (który w grupie jest minimalny)

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• Members
Napisano

5g przy optymalnej dawce 45/50mg dziennie wystarczy na 100/111dni. Ale takiej ilości to teoretycznie nie opłaca się brać. Ciężko stwierdzić cokolwiek przy 3 miesiącach, musiałbym jakoś wyśmienicie reagować na kurację, lub mieć ją bardzo dopracowaną (jak Johnny).

kb sol

80zł/135ml

140zł/270ml

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...