Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano
A u kogo zamawiać kb?? u ciebie czy u KAne'a??

K&B Solution kupisz o zioma.

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

• Members
Napisano

Wygląda na to że mamy chętnych na dodatkowe 100g. Proponuję zamykać listę. Ziom będziemy potrzebować informacji w jaki sposób i do kiedy uregulować należność.

• Members
Napisano

tak czy siak zejdzie to tydzień nim zbierzecie kasę. Co do tego to chciałbym aby któraś z osób biorących udział w zamówieniu zebrała pieniądze i mi przekazała, najlepiej z Podkarpacia, ewentualnie Krakowa

• Members
Napisano
tak czy siak zejdzie to tydzień nim zbierzecie kasę. Co do tego to chciałbym aby któraś z osób biorących udział w zamówieniu zebrała pieniądze i mi przekazała, najlepiej z Podkarpacia, ewentualnie Krakowa

A nie lepiej tobie od razu przesłać na konto, czy są jakieś przeciwwskazania?? Jesteś chyba najpewniejszą osobą tutaj na forum..

• Members
Napisano

Ok. Ustalmy czy ktokolwiek z zamawiających mieszka/będzie przebywał w najbliższym czasie w okolicach wymienionych przez Zioma. Może jest szansa przekazania przez kogoś z rodziny, w 100% sprawdzonego znajomego? Ziom daleko masz do Zakopanego?

• Members
Napisano

jestem z rzeszowa, ale przebywam czasami w krakowie więc opcją są jedynie: ~50km od rzeszowa lub kraków.

Rozmawiałem z Kanem, znowu idzie nam na rękę i dorzucił do paczki 100g RU, która została wysłana i jest już w drodze, mam mu tylko wplacić kasę do 2 tygodni.... Mam nadzieję że wyrobimy się z tym, dlatego prosiłbym kogoś z listy o zgloszenie się do zebrania pieniedzy

• Members
Napisano

No ale przecież jeżeli będzie płacił przelewem to i tak pieniądze musi wpłacić na konto.

A jeżeli przez Western Union to wysłać może pieniądze ta osoba która je zebrała. Jako nadawcę można wpisać zioma dane i będzie to samo.

• Members
Napisano

w zasadzie racja Member! niech ktoś zbierze i wpłaci przez Western Union do Kane'a, w tytule wpisując to co z nim uzgodnię. Wiec mildtom możesz zbierać pieniądze i adresy od osób z listy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...