Members sugaar Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Przecież on jeszcze blokera dobrze nie ogarnął , a co mówić w tym momencie o stymulatorze . Cytuj
Members jack_carver Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Oczywista sprawa jest, ze stymulator dodajemy najwczesniej z momentem wlaczenia do kuracji blokera... bylo walkowane pierdyliard razy Cytuj .
Members sugaar Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Problem w tym , że fin nie działa od razu . Niech najpierw spróbuje utrzymać obecną kurację chociaż ze 3 miesiące i dopiero później doda stymulator . Może na samym finie gniazdo mu zarośnie . Z drugiej strony 0,33 fina na dzień to niewiele . Cytuj
Members jack_carver Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Generalnie sie zgadzam. Dlatego napisalem, ze najwczesniej z momentem dodania blokera co nie oznacza, ze taki stan rzeczy jest optymalny. Nie wiem, dlaczego niektorzy jakies kombinacje alpejskie z tym dawkowaniem fina wyczyniaja. Cytuj .
Members ziom1990 Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Problem w tym , że fin nie działa od razu . Niech najpierw spróbuje utrzymać obecną kurację chociaż ze 3 miesiące i dopiero później doda stymulator . Może na samym finie gniazdo mu zarośnie . Z drugiej strony 0,33 fina na dzień to niewiele . Dokładnie. Często osoby wchodzą równocześnie i w przypadku braku efektów / pogorszenia rezygnują z obydwu substancji i wtedy zaczyna się dopiero tracić grunt pod nogami. W pierwszej kolejności ustabilizować sytuację/ zdecydowanie spowolnić pogorszenie stanu na głowie, następnie myśleć o ewentualnych odrostach - konserwatywne podejście. Generalnie sie zgadzam. Dlatego napisalem, ze najwczesniej z momentem dodania blokera co nie oznacza, ze taki stan rzeczy jest optymalny. Nie wiem, dlaczego niektorzy jakies kombinacje alpejskie z tym dawkowaniem fina wyczyniaja. Też się dziwię, chyba że są to względy ekonomiczne (w co wątpię, bo fin to groszowe sprawy). Teoretycznie 0,25mg i 1mg dają zbliżony efekty - co należy czytać że zarówno efekty pozytywne jak i skutki uboczne powinny być podobne. Cytuj
Members qqq Napisano 18 Marca 2015 Autor Members Napisano 18 Marca 2015 Kombinacje z tymi dawkami zapewne wynikają z tego, że nie jestem zbyt szczęśliwy, że muszę brać to ustrojstwo. I chyba słusznie, bo najlepiej to to na mnie nie działa. A z tą stabilizacją na głowie, to ciężko powiedzieć kiedy to będzie, bo mimo takiego stanu jaki mam, nigdy nie zauważałem jakiegoś wzmożonego wypadania włosów. Jedynie w momentach znacznego łojotoku było to widoczne. Cytuj
Members vystelior Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Na ustabilizowanie/wzmocnienie tego co masz mógłbyś zastosować fina + właśnie jakąś gotową wcierkę (ale nie minoks). Pociągnąć tak kilka miesięcy nawet do roku. Potem ewentualnie minoks. Cytuj
Members qqq Napisano 19 Marca 2015 Autor Members Napisano 19 Marca 2015 Dobra, a powiedzcie co myślicie o przejściu na RU? Jeżeli teraz nie jestem zadowolony z tego jak działa na mnie fin, to raczej lepiej nie będzie. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Dobra, a powiedzcie co myślicie o przejściu na RU? Jeżeli teraz nie jestem zadowolony z tego jak działa na mnie fin, to raczej lepiej nie będzie. Stosujesz okolo miesiaca fina i jestes niezadowolony?? Hmm ludzie na tym forum juz mnie chyba niczym nie zaskocza:) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Gość Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Też tak pomyslalem, ale on pisze to raczej w aspekcie uboków. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Skoro chodzi o uboki to po 2 tygodniach wiedzialem, ze fin nie jest dla mnie. W takim przypadku nawet sie nie zastanawiaj i od razu probuj z RU, bo po co ryzykowac a na dluzsza mete i tak sie nie da pociagnac?! Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members qqq Napisano 19 Marca 2015 Autor Members Napisano 19 Marca 2015 Taaak, chodzi o uboki, nie o jakiekolwiek efekty. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Taaak, chodzi o uboki, nie o jakiekolwiek efekty. Ru jest lepsze w perspektywie czasu takze nie wiem nad czym sie nawet zastanawiasz. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members qqq Napisano 19 Marca 2015 Autor Members Napisano 19 Marca 2015 Bo jeszcze nie widziałem, żeby RU komuś cokolwiek zagęściło, a u mnie by się przydało. No ale z fina na 99% rezygnuje. Cytuj
Members sugaar Napisano 19 Marca 2015 Members Napisano 19 Marca 2015 Ru nie jest od zagęszczania . Od tego zacznijmy. Cytuj
Members qqq Napisano 19 Marca 2015 Autor Members Napisano 19 Marca 2015 fin niby też nie, a jednak to robi Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 fin niby też nie, a jednak to robi Sa to jednostki na ktorych tak dziala, ze oprocz zatrzymania maja jeszcze odrosty i zageszczenie. Popatrz sie na to ile setek osob na forum stosuje fina i jakos niewiele ma odrosty a oczekujesz tego od RU gdzie stosuje garstka ludzi?? Popatrz sie na fightera jak mu ru zagescilo itd, patrzac na ilosc osob stosujacych ru i fina wychodzi podobny bilans oprocz zatrzymania cos jeszcze do tego typu zageszczenie. RU jest o wiele lepsze od fina moim zdaniem, ale moge sie mylic, bo fina/duta nie chce znac i mijam go jak tylko moge, obym nigdy nie musial sie za to zabierac. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Walt19 Napisano 20 Marca 2015 Members Napisano 20 Marca 2015 A nie możesz jeszcze przez jakiś czas brać fina i zobaczyć czy uboki nie przejdą? Skoro tak szybko doznałeś efektów ubocznych, to przecież mogą przejść jeszcze. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 20 Marca 2015 Members Napisano 20 Marca 2015 A nie możesz jeszcze przez jakiś czas brać fina i zobaczyć czy uboki nie przejdą? Skoro tak szybko doznałeś efektów ubocznych, to przecież mogą przejść jeszcze. albo się pogłębić Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 A nie możesz jeszcze przez jakiś czas brać fina i zobaczyć czy uboki nie przejdą? Skoro tak szybko doznałeś efektów ubocznych, to przecież mogą przejść jeszcze. Po co mam sie przekonywac skoro mam RU, ktore zatrzumuje mi obecny stan?? Zakoli i tak nie odzyskam poza ht Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Walt19 Napisano 22 Marca 2015 Members Napisano 22 Marca 2015 Chodziło mi o autora tematu. Skoro już zaczął, to mógłby jeszcze pociągnąć te kuracje. Chociaż jeszcze miesiąc np. -- 22 mar 2015, 4:48 -- Chodziło mi o autora tematu. Skoro już zaczął, to mógłby jeszcze pociągnąć te kuracje. Chociaż jeszcze miesiąc np. -- 22 mar 2015, 4:48 -- Chodziło mi o autora tematu. Skoro już zaczął, to mógłby jeszcze pociągnąć te kuracje. Chociaż jeszcze miesiąc np. Cytuj
Members qqq Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Members Napisano 6 Kwietnia 2015 Mała aktualizacja. Fina tak jak mówiłem wcześniej odstawiłem. Od kilku dni jestem na RU. Cytuj
Members qqq Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Members Napisano 20 Kwietnia 2015 Jak to jest z dawkowaniem RU? Do aplikacji używam zakraplacza, napełniony w całości ma ok. 1,5 ml. Używam ok. 3 ml dziennie, ale na pewno wychodzi mi to różnie. Pewnie czasami 2,5, czasami 3 ml. Pewnie nie jest to zbyt rozsądne i dawka powinna być stała? Cytuj
Members sdrw Napisano 20 Kwietnia 2015 Members Napisano 20 Kwietnia 2015 i jak po tym RU się czujesz? Cytuj
Members qqq Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Members Napisano 21 Kwietnia 2015 Czasami mam jakieś bóle głowy, zdarzały się bóle jądra, ale większych skutków ubocznych nie było. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi