Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Problem w tym , że fin nie działa od razu . Niech najpierw spróbuje utrzymać obecną kurację chociaż ze 3 miesiące i dopiero później doda stymulator .

Może na samym finie gniazdo mu zarośnie . Z drugiej strony 0,33 fina na dzień to niewiele .

• Members
Napisano

Generalnie sie zgadzam. Dlatego napisalem, ze najwczesniej z momentem dodania blokera co nie oznacza, ze taki stan rzeczy jest optymalny. Nie wiem, dlaczego niektorzy jakies kombinacje alpejskie z tym dawkowaniem fina wyczyniaja.

.

• Members
Napisano
Problem w tym , że fin nie działa od razu . Niech najpierw spróbuje utrzymać obecną kurację chociaż ze 3 miesiące i dopiero później doda stymulator .

Może na samym finie gniazdo mu zarośnie . Z drugiej strony 0,33 fina na dzień to niewiele .

Dokładnie. Często osoby wchodzą równocześnie i w przypadku braku efektów / pogorszenia rezygnują z obydwu substancji i wtedy zaczyna się dopiero tracić grunt pod nogami.

W pierwszej kolejności ustabilizować sytuację/ zdecydowanie spowolnić pogorszenie stanu na głowie, następnie myśleć o ewentualnych odrostach - konserwatywne podejście.

Generalnie sie zgadzam. Dlatego napisalem, ze najwczesniej z momentem dodania blokera co nie oznacza, ze taki stan rzeczy jest optymalny. Nie wiem, dlaczego niektorzy jakies kombinacje alpejskie z tym dawkowaniem fina wyczyniaja.

Też się dziwię, chyba że są to względy ekonomiczne (w co wątpię, bo fin to groszowe sprawy). Teoretycznie 0,25mg i 1mg dają zbliżony efekty - co należy czytać że zarówno efekty pozytywne jak i skutki uboczne powinny być podobne.

• Members
Napisano

Kombinacje z tymi dawkami zapewne wynikają z tego, że nie jestem zbyt szczęśliwy, że muszę brać to ustrojstwo. I chyba słusznie, bo najlepiej to to na mnie nie działa.

A z tą stabilizacją na głowie, to ciężko powiedzieć kiedy to będzie, bo mimo takiego stanu jaki mam, nigdy nie zauważałem jakiegoś wzmożonego wypadania włosów. Jedynie w momentach znacznego łojotoku było to widoczne.

• Members
Napisano

Na ustabilizowanie/wzmocnienie tego co masz mógłbyś zastosować fina + właśnie jakąś gotową wcierkę (ale nie minoks). Pociągnąć tak kilka miesięcy nawet do roku. Potem ewentualnie minoks.

• Members
Napisano

Dobra, a powiedzcie co myślicie o przejściu na RU?

Jeżeli teraz nie jestem zadowolony z tego jak działa na mnie fin, to raczej lepiej nie będzie.

Napisano
Dobra, a powiedzcie co myślicie o przejściu na RU?

Jeżeli teraz nie jestem zadowolony z tego jak działa na mnie fin, to raczej lepiej nie będzie.

Stosujesz okolo miesiaca fina i jestes niezadowolony?? Hmm ludzie na tym forum juz mnie chyba niczym nie zaskocza:)

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

Napisano

Też tak pomyslalem, ale on pisze to raczej w aspekcie uboków.

Napisano

Skoro chodzi o uboki to po 2 tygodniach wiedzialem, ze fin nie jest dla mnie. W takim przypadku nawet sie nie zastanawiaj i od razu probuj z RU, bo po co ryzykowac a na dluzsza mete i tak sie nie da pociagnac?!

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Zoxin Med

• Members
Napisano

Bo jeszcze nie widziałem, żeby RU komuś cokolwiek zagęściło, a u mnie by się przydało. No ale z fina na 99% rezygnuje.

Napisano
fin niby też nie, a jednak to robi

Sa to jednostki na ktorych tak dziala, ze oprocz zatrzymania maja jeszcze odrosty i zageszczenie. Popatrz sie na to ile setek osob na forum stosuje fina i jakos niewiele ma odrosty a oczekujesz tego od RU gdzie stosuje garstka ludzi?? Popatrz sie na fightera jak mu ru zagescilo itd, patrzac na ilosc osob stosujacych ru i fina wychodzi podobny bilans oprocz zatrzymania cos jeszcze do tego typu zageszczenie.

RU jest o wiele lepsze od fina moim zdaniem, ale moge sie mylic, bo fina/duta nie chce znac i mijam go jak tylko moge, obym nigdy nie musial sie za to zabierac.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Zoxin Med

• Members
Napisano

A nie możesz jeszcze przez jakiś czas brać fina i zobaczyć czy uboki nie przejdą? Skoro tak szybko doznałeś efektów ubocznych, to przecież mogą przejść jeszcze.

• Members
Napisano
A nie możesz jeszcze przez jakiś czas brać fina i zobaczyć czy uboki nie przejdą? Skoro tak szybko doznałeś efektów ubocznych, to przecież mogą przejść jeszcze.

albo się pogłębić

Napisano

Po co mam sie przekonywac skoro mam RU, ktore zatrzumuje mi obecny stan?? Zakoli i tak nie odzyskam poza ht

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Zoxin Med

• Members
Napisano

Chodziło mi o autora tematu. Skoro już zaczął, to mógłby jeszcze pociągnąć te kuracje. Chociaż jeszcze miesiąc np.

-- 22 mar 2015, 4:48 --

Chodziło mi o autora tematu. Skoro już zaczął, to mógłby jeszcze pociągnąć te kuracje. Chociaż jeszcze miesiąc np.

-- 22 mar 2015, 4:48 --

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Jak to jest z dawkowaniem RU? Do aplikacji używam zakraplacza, napełniony w całości ma ok. 1,5 ml. Używam ok. 3 ml dziennie, ale na pewno wychodzi mi to różnie. Pewnie czasami 2,5, czasami 3 ml.

Pewnie nie jest to zbyt rozsądne i dawka powinna być stała?