Members konrad8000 Napisano 28 Kwietnia 2016 Members Napisano 28 Kwietnia 2016 opcja 3.... i ten przeszczep rob na przod i jezyk to i w krotkich wlosach bedzie ok wyglondalo ...nie rozucaj ich po czalej glowie bo nawet roznicy nie zauwazysz 1000 graftow na taki obszar to nic .....zastanawiam sie czy i z donoru nie mozna by jeszcze wiecej wygrzebac jesli i tak masz zamiar robic Micropigmentacje to i stylu na te white dots moga tobie czarne kropki posadzic Cytuj
Members przemox78 Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) v Edytowane 23 Lipca 2016 przez Gość Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members matias21 Napisano 29 Kwietnia 2016 Members Napisano 29 Kwietnia 2016 a dołączenie blokera i minoxa nie planujesz ? moim zdaniem na koronie powinno ci sporo odrosnąć. Cytuj
Members bartl100 Napisano 29 Kwietnia 2016 Members Napisano 29 Kwietnia 2016 z bht to slynie klinika a's w indiach dr poswala ... oni b. dobrze to robia z tego co ogladalem efekty, jedynie kontaktujac sie z nimi BEZPOSREDNIO nie z polskim konsuldantem (skaldem) napomknij ze chcialbys by zabieg wykonywal Ci bezposrednio dr poswal a nie jego jakis asystent... Cytuj
Members sugaar Napisano 1 Maja 2016 Members Napisano 1 Maja 2016 napomknij ze chcialbys by zabieg wykonywal Ci bezposrednio dr poswal a nie jego jakis asystent... Niestety mało realne . To musiałby być jakiś wyjątkowy przypadek ( np. mega sesja trwająca 1 tydzień ) . Wówczas chirurg prowadzący ( dr Poswal ) musiałby się bardziej zaangażować . Cytuj
Gość Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Hej! ale tym razem tylko BHT z włosów z szyji, klatki piersiowej, pachy i brzucha.\ zapomniałeś jeszcze o włosach z dupy. Ciekawe, ile czasu będziesz jeszcze się łudził, że będziesz miał włosy. Myślisz, że 3 tyś graftów spawi, że je odzyskasz? Jeśli już chcesz marzyć, to pomyśl o implantach włosów i ilościach rzędu 10k Cytuj
Members kali123 Napisano 1 Maja 2016 Members Napisano 1 Maja 2016 Hej! ale tym razem tylko BHT z włosów z szyji, klatki piersiowej, pachy i brzucha.\ zapomniałeś jeszcze o włosach z dupy. Ciekawe, ile czasu będziesz jeszcze się łudził, że będziesz miał włosy. Myślisz, że 3 tyś graftów spawi, że je odzyskasz? Jeśli już chcesz marzyć, to pomyśl o implantach włosów i ilościach rzędu 10k He he..Ostro napisane..Ale realnie..3000 mozna wrzucic na zakola,i liczyc na jakies efekty..Ale nie na cala glowe.. Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 1 Maja 2016 Members Napisano 1 Maja 2016 Tu nie chodzi już nawet o liczbę graftów, tu chodzi o to, że przemuś ma bardzo rzadkie włosy, i nie chcą one rosnąć, dlatego HT robić to kolejna strata pieniędzy. Poważnie przemuś, weź jakąś mikropigmentacje jebnij albo system włosów jak ci tak bardzo zależy, bo tutaj to jest na prawdę w twoim przypadku strata pieniędzy na kolejne HT. Cytuj
Members kuba197 Napisano 1 Maja 2016 Members Napisano 1 Maja 2016 Dzisiaj widzialem dwoch gosci z mikro. Zdecydowanie na plus. Zrob mikropigmentacje, idz na silke i juz. Bedziesz zadowolony. Zawsze mozesz liczyc na to, ze w przyszlosci cos wymysla. Wiem, ze wiekszosc jest tu sceptyczna, ale jest japonski zespol badawczy, ktory chce tworzyc nowe organy z komorek macierzystych. Na szczescie zaczeli od wlosow i zebow Na starsze lata sobie skoczysz po nowe wlosy, a do tamtej pory klam, ze sie scinasz na 0 Nie trac pieniedzy na smieszne przeszczepy. Nie masz ani dobrego donoru ani odpowiednich wlosow. Cytuj
Members przemox78 Napisano 1 Maja 2016 Autor Members Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) v Edytowane 23 Lipca 2016 przez Gość Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Behaviorakles Napisano 1 Maja 2016 Members Napisano 1 Maja 2016 Zdrowe podejście i git!! Cytuj
Members konrad8000 Napisano 2 Maja 2016 Members Napisano 2 Maja 2016 mysle ze tak prędko nic nowego nie wymysla a zyc marzeniem ze moze kiedys... wydaje mi sie byc meczace....przemox jesli jest ciebie stac i nie masz jakis innych wazniejszych wydatkow i jakims cudem uzyskasz te 3000 grafts to rob te zakola i jezyk sytuacje mozesz tylko polepszyc...tylko jak tobie korona tez poleci a wszystko na to wskazuje a nie chcesz mikropigmentaci to moze to wrecz komicznie wyglondac , jak tylko taki pasek wlosow tobie zostanie....a rozrzucanie tych 3000 grafts po całej glowie nie ma sensu...dlatego odpusc sobie jesli nie chcesz mikropigmentaci...bo moim skromnym zdaniem to tylko z tymi 3000 grafts na zakola i mikrop. mogl bys liczyc na wmiare fajny erfekt przy dlugosci wlosa 1-3mm -- 02 maja 2016, 8:57 -- viewtopic.php?f=23&t=1885&start=20 Cytuj
Members kali123 Napisano 3 Maja 2016 Members Napisano 3 Maja 2016 mysle ze tak prędko nic nowego nie wymysla a zyc marzeniem ze moze kiedys... wydaje mi sie byc meczace....przemox jesli jest ciebie stac i nie masz jakis innych wazniejszych wydatkow i jakims cudem uzyskasz te 3000 grafts to rob te zakola i jezyk sytuacje mozesz tylko polepszyc...tylko jak tobie korona tez poleci a wszystko na to wskazuje a nie chcesz mikropigmentaci to moze to wrecz komicznie wyglondac , jak tylko taki pasek wlosow tobie zostanie....a rozrzucanie tych 3000 grafts po całej glowie nie ma sensu...dlatego odpusc sobie jesli nie chcesz mikropigmentaci...bo moim skromnym zdaniem to tylko z tymi 3000 grafts na zakola i mikrop. mogl bys liczyc na wmiare fajny erfekt przy dlugosci wlosa 1-3mm -- 02 maja 2016, 8:57 -- viewtopic.php?f=23&t=1885&start=20 komicznie to wyglada,jak wyglonda Cytuj
Members przemox78 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Members Napisano 23 Lipca 2016 Witam!Wstawiam zdjęcia rok po zabiegu. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members przemox78 Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Members Napisano 17 Sierpnia 2016 Hej. Minął rok od zabiegu przeszczepu 2074 graftow. Stan obecny widac. Włosy ścinam na krótko 1-3 mm by w miare estetycznie wyglądać. Wysłałem pare zapytań i takie dostałem odpowiedzi:-Dr Serkan nie podejmie sie zabiegu ze względu na słaby stan donoru a do BHT z ciała nie jest przekonany.-Dr,As Poswal z Indii twierdzi ze potrzebuje ok 8000-9000 graftow z donoru i ciała co powoduje astronomiczna kwotę ponad 100.000zl i nie uważam by było tyle warte.-dr Maral nie robi BHT, ale powiedział ze ok 2500 wyciągnie z donoru za 2100 euro.-Z kolei w Getfue powiedzieli mi ze tez za ok 2200 euro moga mi przeszczepić ok 1000-1500 graft BHT z szyji i klatki. Rozmyślam ktora opcja dla mnie lepsza? Skłaniam sie ku Maralowi i Getfue.Co Wy na to?Pozdrawiam Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members matias21 Napisano 18 Sierpnia 2016 Members Napisano 18 Sierpnia 2016 zrobisz u marala 2500 + 1500 w get fue czyli razem ok 4000 tys. generalnie połowę pozostanie ci już potem tylko BHT tylko czy je w ogóle masz z czego brać ? Ja na twoim miejscu i tak bym robił wszystko zależy od $. Cytuj
Members gurney Napisano 18 Sierpnia 2016 Members Napisano 18 Sierpnia 2016 Skup się na zrobieniu porządnej linii i przedniego trójkąta tak żeby maksymalnie poprawić frontalny wizerunek. Nie oczekuj cudów.Zobacz tę relację, koleś miał stan wyjściowy podobny do Twojego, a ile dało się zrobić poprzez rozsądne dysponowanie donorem:viewtopic.php?f=23&t=2341 Ja na Twoim miejscu nie skakałbym od kliniki do kliniki szczególnie jeśli chodzi o te budżetowe. Cytuj
Members maciekkk Napisano 18 Sierpnia 2016 Members Napisano 18 Sierpnia 2016 Skup się na zrobieniu porządnej linii i przedniego trójkąta tak żeby maksymalnie poprawić frontalny wizerunek. Nie oczekuj cudów.Zobacz tę relację, koleś miał stan wyjściowy podobny do Twojego, a ile dało się zrobić poprzez rozsądne dysponowanie donorem:viewtopic.php?f=23&t=2341 Ja na Twoim miejscu nie skakałbym od kliniki do kliniki szczególnie jeśli chodzi o te budżetowe. Ten przypadek akurat nie wyglada najlepiej. Łysienie rozchodzi sie na boki , ewidentnie widac postęp łuysienia androgenowego plus wyspa na samej górze..Nie wyglada to naturalnie a jak nie zrobi cos z bokami i w sumie koroną , to efekt za jakis czas będzie komiczny jak nie napisać , że fatalny.Z racji tego , że mieszkam za granicą, widziałem na własne oczy podobne przypadki u turasów.. Nie którzy byli jeszcze po stripie .. EFEKT DRAMAT Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 20 Sierpnia 2016 Members Napisano 20 Sierpnia 2016 Ma rzadkie włosy na całej głowie, nie będzie zadowalającego efektu i robienie kolejnych HT to strata siana. Kiedy ludzie zrozumieją, że HT nie jest dla każdego i nie każdy będzie miał rezultaty jak typowy Turas z gęstymi czarnymi włosami robiącymi max. NW3-4? Cytuj
Members Marianjanusz Napisano 20 Sierpnia 2016 Members Napisano 20 Sierpnia 2016 Ma rzadkie włosy na całej głowie, nie będzie zadowalającego efektu i robienie kolejnych HT to strata siana. Kiedy ludzie zrozumieją, że HT nie jest dla każdego i nie każdy będzie miał rezultaty jak typowy Turas z gęstymi czarnymi włosami robiącymi max. NW3-4? Ja uważam że jeżeli już chce robić to niech wpakuje na maxa w linie włosową - linia konturuje twarz, bo w pierwszym zabiegu rzadko posadzili i wygląda to niezbyt. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 20 Sierpnia 2016 Napisano 20 Sierpnia 2016 Ma rzadkie włosy na całej głowie, nie będzie zadowalającego efektu i robienie kolejnych HT to strata siana. Kiedy ludzie zrozumieją, że HT nie jest dla każdego i nie każdy będzie miał rezultaty jak typowy Turas z gęstymi czarnymi włosami robiącymi max. NW3-4? Ja uważam że jeżeli już chce robić to niech wpakuje na maxa w linie włosową - linia konturuje twarz, bo w pierwszym zabiegu rzadko posadzili i wygląda to niezbyt. Potwierdzam, skupilbym sie na linii i dal sobie spokoj z wlosami nastolatka , bo takich przy takim stanie niestety nie da sie osiagnac przy samym ht. Hmm majac fajna linie a bedac calkiem lysym to jednak jest spora roznica, takze zastanow sie dobrze... Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members przemox78 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Members Napisano 21 Sierpnia 2016 Decyzja podjęta i chyba polecę do dr Marala. Powiedział ze spokojnie da sie przeszczepić ponad 2500 grafów z donoru a za rok znow ale juz mniej. Bede mógł zasłonić włosami cała głowę by nie było zadnych prześwitów. Na sam koniec zrobię jeszcze 2x razy bht po 1000 graftow i bede miec spokój na całe zycie. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members maciekkk Napisano 21 Sierpnia 2016 Members Napisano 21 Sierpnia 2016 Jesteś na jakiejś kuracji? Cytuj
Members matias21 Napisano 21 Sierpnia 2016 Members Napisano 21 Sierpnia 2016 przemo też bym tak zrobił na twoim miejscu o ile ci kasa spokojnie pozwala na takie opcje mimo, że dużo taniej to i tak nie jest to mało. Cytuj
Members przemox78 Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Members Napisano 23 Sierpnia 2016 Hej!Nie stosuje żadnej kuracji. Stosowałem loxon 5% i odstawiłem. Decyzja podjęta. 3 Pazdziernika lecę do dr Marala do Stanbulu. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Rekomendowane odpowiedzi