Members matias21 Napisano 23 Sierpnia 2016 Members Napisano 23 Sierpnia 2016 powodzenia i jak największej ilości graftów ! Cytuj
Members Radek Napisano 23 Sierpnia 2016 Members Napisano 23 Sierpnia 2016 Nie boisz się o donor po wyjęciu kolejnych 2500g ? Cytuj Fin
Members przemox78 Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Members Napisano 23 Sierpnia 2016 Nie boje sie o donor. Nie zależy mi na włosach z tylu i boku jak gargamel. Jak bedzie zle to i tak maszynka na zero. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Gość Napisano 23 Sierpnia 2016 Napisano 23 Sierpnia 2016 Nie boje sie o donor. Nie zależy mi na włosach z tylu i boku jak gargamel. Jak bedzie zle to i tak maszynka na zero. Gdzieś już kiedyś poddałem takom myśl, aby przenieść cały donor na topa, a w jego miejsce zrobić mikropigmentacje. Wydaje mi się że taki krok dałby spoko efekt i aż się dziwię że jeszcze nikt nie spróbował tego zrobić. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Nie boje sie o donor. Nie zależy mi na włosach z tylu i boku jak gargamel. Jak bedzie zle to i tak maszynka na zero. Gdzieś już kiedyś poddałem takom myśl, aby przenieść cały donor na topa, a w jego miejsce zrobić mikropigmentacje. Wydaje mi się że taki krok dałby spoko efekt i aż się dziwię że jeszcze nikt nie spróbował tego zrobić. Wow co zlota mysl, po tym co napisales czekamy na pierwszego ochotnika a z czasem na pewno ktos sie znajdzie, moze nawet kolega z obecnego tematu Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members maciekkk Napisano 24 Sierpnia 2016 Members Napisano 24 Sierpnia 2016 No napewno by to wyglądało super extra cool, k*** kwintesensja szyku Cytuj
Members kali123 Napisano 25 Sierpnia 2016 Members Napisano 25 Sierpnia 2016 Nie boje sie o donor. Nie zależy mi na włosach z tylu i boku jak gargamel. Jak bedzie zle to i tak maszynka na zero. Gdzieś już kiedyś poddałem takom myśl, aby przenieść cały donor na topa, a w jego miejsce zrobić mikropigmentacje. Wydaje mi się że taki krok dałby spoko efekt i aż się dziwię że jeszcze nikt nie spróbował tego zrobić. Co za wspanialy pomysl..Jak sie dziwisz,to daj przyklad i zrob pierwszy taki wynalazek Nie no,placze ze smiechu Cytuj
Gość Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 AngelOnTheEarth i kali123: Jeżeli jest się tragicznym przypadekiem, to nie wydaje się to głupim rozwiązaniem. Wtedy fryzura wyglądałaby tak:Normalnie i tak nie uzyska się już fajnej fryzury, a takie działanie da odpowiednią gęstość na topie. Może jakby krytyka była bardziej konstruktywna niż dziecinny śmiech, to miałbym jak odpowiedzieć... Cytuj
Members r4z3r Napisano 25 Sierpnia 2016 Members Napisano 25 Sierpnia 2016 na tych zdjeciach w miejscu potencjalnego donoru mimo wszystko jest w miare duzo, rownomiernie rozlozonych wlosow - ale raczej tak nie bedzie wygladalo, bo po takim ubytku na donorze bedzie po bokach i z tylu wygladal jak wyskubany kurczak/ strach na wroble Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members wylysialek Napisano 25 Sierpnia 2016 Members Napisano 25 Sierpnia 2016 Może nie aż tak źle. Mnie ten pomysł też od dawna chodzi po głowie, zwłaszcza że ostrzygłem się kiedyś podobnie i fajnie to wyglądało. Myślę, że lepsze to niż glaca, czy mikropigmentacja na górze. Cytuj
Members romek Napisano 25 Sierpnia 2016 Members Napisano 25 Sierpnia 2016 Raczej tak: Chyba kolega nie ma wyobraźni. Raczej tak : Cytuj
Gość Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 Chyba kolega nie ma wyobraźni. Raczej tak : ale ja zakładam mikropigmentacje na donorze xD Cytuj
Members mailo1@tlen.pl Napisano 25 Sierpnia 2016 Members Napisano 25 Sierpnia 2016 ale co Wy opowiadacie, a blizny na donorze? przeciez na bokach głowy będzie tysiace małych blizn... widzieliscie napewno u nie których blizny na policzkach po mocnym trądziku i jak to wygląda zwłaszcza jak światło padnie pod kątem. To taki efekt myśle ze byłbym na bokach głowy.. ZA JE BI ŚCiE Cytuj andy
Gość Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 ale co Wy opowiadacie, a blizny na donorze? przeciez na bokach głowy będzie tysiace małych blizn... widzieliscie napewno u nie których blizny na policzkach po mocnym trądziku i jak to wygląda zwłaszcza jak światło padnie pod kątem. To taki efekt myśle ze byłbym na bokach głowy.. ZA JE BI ŚCiE a mikropigmentacja? Cytuj
Members przemox78 Napisano 12 Września 2016 Autor Members Napisano 12 Września 2016 Witam! To jest mój stan rok po poprzednim małym Ht w Getfue -2074 grafty. Za 3 tygodnie lece znów do Turcji do Dr Marala i mam nadzieje na przeszczep ok 2500-3500 graftów na cały obszar łysej głowy. Po roku planuje zrobić jeszcze ok 2000 graftow BHT z szyji i klatki piersiowej i być może to wystarczy.Pozdrawiam Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Marianjanusz Napisano 12 Września 2016 Members Napisano 12 Września 2016 Odrost moim zdaniem jest słaby... Nie wiem czy chociaż połowa odrosła... Cytuj
Members konrad8000 Napisano 12 Września 2016 Members Napisano 12 Września 2016 (edytowane) Witam! 2500-3500 graftów na cały obszar łysej głowy. Nie wiem czy jest to dobry pomysl nawet te 3500 graftow to jest w twoim pryzpadku nic, nie lepjej by bylo polozyc to na przod a tyl maskowac, popatrz co ludyie tymi pudrami za efekty uzyskujom, tylko linia jest zawsze problematyczna....spojrz jak bardzo efekt sie matias21 poprawil jak sypnal troche tym nanogenem, ja na twoim miejscu skoncentrował bym sie glownie na przodzie a tyl pod koniec jak juz bedziesz musial z klaty pobierac -- 12 wrz 2016, 13:17 -- jak sie powiekszy troche te twoje zdjecia to widac ze ty z tylu masz jeszcze mnostwo babyhair na ktorych ten nanogen moze osasc Edytowane 12 Września 2016 przez Gość Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 12 Września 2016 Members Napisano 12 Września 2016 Twoim plusem przemo jest kształt łba jak u jasona stathama napierdalaj na łyso ;d Cytuj
Members kali123 Napisano 12 Września 2016 Members Napisano 12 Września 2016 ja bym sobie odpuscil..frygaj sie na 0.3 dniowy zarost..i jest gitara..nawet 5tys.na tak duzy obszar,to jest malo..Pzdr.. Cytuj
Members przemox78 Napisano 12 Września 2016 Autor Members Napisano 12 Września 2016 Nic sobie nie odpuszczę bo już termin zaklepany, bilety kupione A co do fryzury, to co stoi na przeszkodzie by po przeszczepie ścinać się na 3 milimetry? Naprawdę jest istotna różnica ścinać się na 3 mm mając włoski na całej głowie, linie włosów niż łyse jajko i włoski z tyłu. Uważam ze kolejny zabieg jeszcze zagęści mi włosy na górze.Tak się prezentuje na co dzień w mega krótkich włosach: Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members matias21 Napisano 13 Września 2016 Members Napisano 13 Września 2016 jak będziesz spytaj jeszcze raz Marala czy nie pociągnie ci troche z brody jestem ciekaw co powie. Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 13 Września 2016 Members Napisano 13 Września 2016 jak chcesz przemuś twoje pieniądze, ale serio masz spoko kształt głowy (nie jakieś okrągłe jajo) i można spokojnie na łyso lecieć. #lysyzbrazzers Cytuj
Members malkolm109 Napisano 13 Września 2016 Members Napisano 13 Września 2016 Przeszczep się raczej przyjął. Weźcie pod uwagę, że dość dobra naturalnei wyglądająca gęstość włosów to 60gr/cm^2. Mając 2000 graftów gęsto można pokryć obszar 33cm^2, czyli 2 kwadraciki 4x4cm. Namalujcie to sobie na kartce, potem rozrzedźcie 3krotnie i macie odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi