Members antydhtor Napisano 20 Sierpnia 2019 Members Napisano 20 Sierpnia 2019 Koray Erdogan (klinika Asmed Turcja) wcale lepiej nie robi https://www.hairrestorationnetwork.com/ ... y-erdogan/ Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members vystelior Napisano 20 Sierpnia 2019 Members Napisano 20 Sierpnia 2019 Będzie ok jak zagęścisz . Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 20 Sierpnia 2019 Members Napisano 20 Sierpnia 2019 Koray Erdogan (klinika Asmed Turcja) wcale lepiej nie robi https://www.hairrestorationnetwork.com/ ... y-erdogan/ Bez przesady, wpadki się zdarzają, widziałem kilka kapitalnych zabiegów z asmedu na YT na ich kanale, nie mam tu zamiaru bronić Koraya po prostu mówię jak jest Cytuj
Members antydhtor Napisano 20 Sierpnia 2019 Members Napisano 20 Sierpnia 2019 widziałem kilka kapitalnych zabiegów z asmedu na YT na ich kanale, Chyba nie sądzisz, żeby pokazali na swoim kanale te zjebane zabiegi...? A te najlepsze efekty, to pewnie z przed ok 10 a przynajmniej kilku lat ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Matrix_neo94 Napisano 20 Sierpnia 2019 Members Napisano 20 Sierpnia 2019 Vystelior No tylko że 1500 jak nie więcej graftów z donoru poszło się jebac, takie to są głupie oszczędności -- 20 sie 2019, 21:12 -- Cytuj
Members nexter Napisano 25 Sierpnia 2019 Members Napisano 25 Sierpnia 2019 Czesc. Sorry, ze wtracam sie w temat. Ale potrzebuje Waszej fachowej opinii. Jestem troche zmartwiony, operacje mialem 5 dni temu. Aktualnie na glowie pojawily sie takie rynienki jak na zdjeciach, czy to normalne? Czy to wypadaja grafty czy po prostu strupy? [attachment=1]IMG_20190825_173421.jpg[/attachment] Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 25 Sierpnia 2019 Members Napisano 25 Sierpnia 2019 Matko boska co za linia już wiadomo gdzie zabieg był robiony.Co do pytania to strupy Ci pecznieja Cytuj
Members antydhtor Napisano 26 Sierpnia 2019 Members Napisano 26 Sierpnia 2019 Matko boska co za linia już wiadomo gdzie zabieg był robiony. Dzióbek. Ty wiesz coś na ten temat nie...? No co, doktoł Maral po prostu nie chciał zniszczyć głowy koledze. I jeżeli chcecie inną linię niż dziób, musicie wyraźnie mówić doktorowi, że chcecie sobie zniszczyć głowę, bo inaczej doktor nie zrozumie. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members maxik Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor Members Napisano 26 Sierpnia 2019 gestosc bedziesz mial tragiczna, gorzej niz u mnie. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 26 Sierpnia 2019 Members Napisano 26 Sierpnia 2019 gestosc bedziesz mial tragiczna, gorzej niz u mnie.Miałem to napisać ale nie chciałem chłopaka dolowaac Cytuj
Members nexter Napisano 26 Sierpnia 2019 Members Napisano 26 Sierpnia 2019 Od razu po operacji to bylo wszystko bardziej geste, dopiero z czasem jakby sie rozeszlo. Ale nie boje sie o to, bardziej meczyly mnie te "rowki" Cytuj
Members Arnold Napisano 26 Sierpnia 2019 Members Napisano 26 Sierpnia 2019 Te rowki to sie nie przejmuj nic Cytuj
Members nexter Napisano 26 Sierpnia 2019 Members Napisano 26 Sierpnia 2019 Te rowki to sie nie przejmuj nic dzieny Cytuj
Members maxik Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor Members Napisano 26 Sierpnia 2019 Maral powinien zostac zbanowany na forum. NIe ma co dolowac, to tylko kwestia dodatkowych pieniedzy aby ogarnac sprawe Cytuj
Members antydhtor Napisano 26 Sierpnia 2019 Members Napisano 26 Sierpnia 2019 Doktora Marala chcecie banować... Co wy? Ile ten doktor zrobił dobrego dla wielu forumowiczów..., ilu to ludziom z tego forum pomógł odzyskać chęć i sens życia... - tego nie sposób policzyć w pamięci, a nawet powiedział, że jeśli ktoś tego chce, to on zrobi zniszczenie głowy, i to za darmo w zabiegu poprawkowym. -- 27 sie 2019, 12:10 -- A tak w ogóle @maxik, to wiesz dlaczego masz zrobiony taki efekt a nie inny? Bo jesteś male patient, i po HT w większości klinik będzie ten sam efekt, a zwłaszcza u Przybylskiego. Bo temporal recession to jest naturalny efekt dla male patient'a w mniemaniu tych wszystkich pojebanych lekarzy skurwieli terrorystów zmierzłych. Ale nie musisz mi jeszcze teraz wierzyć, po następnym zabiegu zobaczysz, tak jak i teraz się zdziwiłeś i doktora Marala chcesz banować, ale wiem wiem, przedtem pewnie byłem dla Ciebie pojebem jak swoje tu pisałem. I robiłeś HT u doktora Marala bo polaczki z forum też w większości robią u niego. Teraz chcesz u Przybylskiego, bo też widzisz, że forumowe polaczki robią u niego. I będziesz chciał później też banować tu doktora Przybylskiego tak jak teraz Marala? Na to liczę, może wreszcie jakieś poparcie tu będę miał, a poza tym już nie jeden forumowicz pisał do mnie pw, że Przybylski też go wkurwił na konsultacjach i to już od samego początku. Oraz jakiś forumowicz kiedyś już pisał publicznie nawet na forum, że nie mógł się z nim porozumieć w swoim ojczystym języku - znajdę ten post i tu wkleję. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 3 Września 2019 Members Napisano 3 Września 2019 Link do obiecanego posta. viewtopic.php?f=23&t=3181&p=47111#p47111 Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members maxik Napisano 3 Września 2019 Autor Members Napisano 3 Września 2019 To kogo polecasz na dogeszczenie ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 3 Września 2019 Members Napisano 3 Września 2019 Nie wiem. Ale z lekarzy europejskich to zapytaj może Feriduniego czy by tego dobrze nie ogarnął. Prześlij różne fotki tego, i napisz, że to jest efekt już przebytego przeszczepu w innej klinice. Feriduni ogarnia też baby z przerzedzeniami, więc myślę że takie coś spokojnie by ogarnął czy też jego ludzie. U Feriduniego dbają też o donor, a to też ważne dla ludzi którzy już są po jakiś zabiegach i mają choć lekko donor przetrzebiony. Wg. mnie w BHR też są w stanie to poprawić, - choć z donorem po FUE może być gorzej. W Hiszpanii masz jeszcze dobrych lekarzy. Oraz w USA i Kanadzie. A polecać, to nikogo nie będę na siłę, bo później będzie, że jakiegoś pyproka poleciłem i że znowu masz efekt do dupy. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members maxik Napisano 3 Września 2019 Autor Members Napisano 3 Września 2019 Niestety mam budżet max 8tys zł na dogeszczenie. Na zagraniczne to raczej nie starczy. Eh. Chyba jednak zostanę przy Przybylskim. Typek faktycznie nie odpisuje, ale za to odbiera telefon i można z nim normalnie pogadać. Dzięki za linki i naświetlenie tematu. Czyli nie ma czegoś takiego jak zagęszczenie. Po prostu wsadzają nowe grafity a stare są uszkadzane i umierają. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 4 Września 2019 Members Napisano 4 Września 2019 Maxik a zapisałes się już do Anżeja? Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 4 Września 2019 Members Napisano 4 Września 2019 Ja mam 4-5 stycznia ale chyba są jeszcze terminy na na drugą połowę grudnia. W ogóle Anżej podniósł cenę na 9 zł wiesz o tym? Cytuj
Members maxik Napisano 4 Września 2019 Autor Members Napisano 4 Września 2019 tak, przedstawil mi oferte na 800-900 graftow za 9zl od sztuki. Bede pytac o znizke, ale wiadomo ze sie nie zgodzi. Bede bookowac na drugi weekend stycznia, bo 13/14 grudzien ktos mi sprzatnal sprzed nosa (inne terminy mi nie pasuja). Cytuj
Members dandinho Napisano 4 Września 2019 Members Napisano 4 Września 2019 Czyli nie ma czegoś takiego jak zagęszczenie. Po prostu wsadzają nowe grafity a stare są uszkadzane i umierają. Andzej zrobi Ci to samo, to uczen Korka Tretokana a on jest w tym dobry do zageszczenie potrzebny jest fachowiec z gornej polki, a Andzej nim nie jest, jest tylko troche lepszy od pozostalych polsklich specy Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 4 Września 2019 Members Napisano 4 Września 2019 Może Pochwal się u kogo ty miałeś zabieg oraz swoim wspaniałym efektem to wszyscy weźmiemy z Ciebie przykład Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi