Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

No rozumiem. Zartowalem oczywiscie ale wg statystyki mam 1 graft wiecej wiec “technicznie” mam wiecej niz ustalone.

Co do mojego HT to chyba mialem dosc spory shock loss no i tak jak pisalem rowne 2 mies i poki co kupa jest.

• Members
Napisano

Odrost będzie za miesiąc się rozpoczynał dopiero. Nic nie bój, doktor Przybylski w końcu szkolił się u dobrych doktorów.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Nie no odrost napewno bedzie jakis tam pytanie tylko czy odrosnie wszystko co zostalo przeszczepione i co w sumie roslo ok mniej wiecej do 3 tyg.

Od 2 tyg post op jem fina wiec moze to tez nasililo shock loss

• Members
Napisano
O kurde

Ja nie chcę się wypowiadać o konkretnym przypadku, bo zaraz będzie, że to jakiś mój hejt na Przybylskiego, ale powiem tyle, że widząc coraz częściej zorany donor po FUE i to po zaledwie 2-2,5 kgr (i to w przypadkach od wielu różnych lekarzy - także u tych uznawanych za klasę TOP), to serio jestem już 100% pewien, że chcę STRIP'a i ew. w razie potrzeby graftowania blizny po stripie metodą FUE, a nie żadne FUE nawet najlepsze manualne. Chcę STRIP'a i mieć nienaruszoną pozostałą część donoru w naturalnej gęstości - zwłaszcza, że mam cienkie włosy.

I nie wiem, co się dzieje z tymi wszystkimi lekarzami teraz... - kiedyś tak nie było, jak FUE wchodziło jako nowa super metoda (oraz parę lat po tym fakcie) nie było takich przypadków przeorania donoru jak występują teraz. A w niektórych przypadkach z przed 10-15 lat od Armaniego, to nie było nawet widać śladu w donorze, po pobraniu 4 kgr. metodą FUE.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

No ja niestety mialem sporo zastrzykow/znieczulenia bo chyba stres powodowal ze slabo dzialalo wiec konskie dawki szly. Plus spore krwawienie - mialem wieksze strupy niz koledzy (od dr Przybylskiego) z forum.

• 2 months later...
  • Members
Napisano
Wydaje się gęsto. Wrzuć statystyki jak będziesz miał. Ja mam 3000 gr u niego w połowie marca. Ponad 7 koła zaliczki już poszło.

Mówiłem już, że od kwietnia podwyżka na 9 zł czy nie?

O chuj to ja idę na konsultacje i się zapisać xd

Mam nadzieję że się zapisałeś - selekcja naturalna to piekno tego świata

• Members
Napisano

Patrząc na zdjęcie początkowe i to co jest teraz - 5 miesięcy po zabiegu - to faktycznie "szału nie ma" w tym sensie, że dużej poprawy nie widać. Tak czy siak życzę dobrych odrostów. Przecież jeszcze przez najbliższe 2-4 miesiące może się sporo poprawić. Oby tak było. Trzymam kciuki.

• Members
Napisano

Na pierwszym zdjęciu przed zabiegiem są zakola. Teraz się wypełniają... faktycznie „nie ma poprawy” lol. Przecież boom w gęstości największy jest miedzy 4 a 7 miesiącem. Proszę pokazać foty z przed 4-6 tyg. Jestem pewien że jest progres w zagęszczeniu, który będzie trwał jeszcze przez kilkanaście tyg. Powodzenia w odrośnie.

• Members
Napisano

Jezeli pokrywany byl obszar 70cm kwadratowych i gestosc srednia wychodzi 35 graftow to nie widze tutaj nic zlego , przy takiej gestosci trzeba trzymac troche dluzsze wlosy , inaczej bedzie wygladalo po prostu slabo i ,,fizyki'' sie tutaj nie oszuka.