Members Piotrek91 Napisano 19 Września 2022 Members Napisano 19 Września 2022 Cześć, jestem w trakcie bookowania przeszczepu w Asmed u dr. Koray'a. Tutaj mnie trochę zbito z tropu, bo zaoferowali mi dwa warianty, doktor Koray albo jeden z jego zespołów. Z tego co mi napisali nawet w pierwszym przypadku on sam nie wykonuje większości zabiegu tylko jego personal assistant 😁 Tutaj pojawia się moje pytanie czy ten pierwszy wariant ma sens, bo różnica w cenie przy 3.6-4k graftow to kilkanaście k, a ostatecznie i tak ktoś inny wykonuje manualna pracę. Dodatkowo chciałem czy ktoś ma jakieś świeże opinie na temat wykonywanych przez nich zabiegów, bo opinię wyrobiłem sobie juz pare lat temu na tym forum, a może coś się zmieniło? Cytuj
Members Piotrek91 Napisano 19 Września 2022 Autor Members Napisano 19 Września 2022 Dobra, trochę nadrobiłem 🙂 Czy jest jakas klinika, która oferuje podobny poziom co Asmed sprzed kilku lat i przybliżony pulap cenowy? Mysle o BHR Cytuj
Members chcialbymwlosy Napisano 20 Września 2022 Members Napisano 20 Września 2022 (edytowane) Jeżeli masz kasę to BHR to prawdopodobnie jedna z najlepszych opcji, topka jeżeli chodzi o zarządzanie donorem, bardzo dużo relacji pacjentów ze świetnymi odrostami na zagranicznych forach. O Asmed bym zapomniał. Edytowane 20 Września 2022 przez chcialbymwlosy 1 Cytuj
Members Mm7 Napisano 10 Lutego 2023 Members Napisano 10 Lutego 2023 Witam, rozwazal sam właśnie szmer w opcji drugiej czyli dr koray erdogan plus zespół, ale z tego co widzę nie polecacie czy moglibyście rozwinąć temat? i powiedzieć gdzie w takim razie warto zrobić w Turcji ? Cytuj
Members looksmatters Napisano 16 Lutego 2023 Members Napisano 16 Lutego 2023 Godzinę temu, Joe.Tillman napisał: HLC lub dr Bicer HLC, miłego czytania 😆 https://www.hairrestorationnetwork.com/topic/64751-botched-hairtransplantion-by-hlc-clinic-in-ancara/ Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Rekomendowane odpowiedzi