Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano

I co z koroną?... ja mam termin w maju. Mam zamiar tym samym zakończyć tą trudną historie.

1547 FUT - Styczeń 2011 - Medical Hair - dr Pietruszko
2930 FUT - Maj 2012 - BHR - dr Bisanga
1645 FUE, 356 BHT - Luty 2013 - BHR - dr Bevin
1237 FUE, 1350 BHT - Maj 2014 - BHR - dr Bisanga
1000 FUE, 370 BHT - Styczeń 2022 - BHR - dr. Bisanga / dr. Kovas
---

8359 graftów (FUE/FUT) + 2076 BHT

• Members
Napisano
I co z koroną?... ja mam termin w maju. Mam zamiar tym samym zakończyć tą trudną historie.

A ja mam termin w marcu.

hehehe ... jak zwykle mam lekki poślizg za Tobą

1547 FUT - Styczeń 2011 - Medical Hair - dr Pietruszko
2930 FUT - Maj 2012 - BHR - dr Bisanga
1645 FUE, 356 BHT - Luty 2013 - BHR - dr Bevin
1237 FUE, 1350 BHT - Maj 2014 - BHR - dr Bisanga
1000 FUE, 370 BHT - Styczeń 2022 - BHR - dr. Bisanga / dr. Kovas
---

8359 graftów (FUE/FUT) + 2076 BHT

• Members
Napisano

to był taki żart bo wiedziałem że napiszesz że znowu jestem przed tobą. Jeszcze terminu nie zarezerwowałem bo nie wiem jak będę stał z kasą. wszystko wyjaśni się pod koniec stycznia albo lutego i wtedy coś pomyślę.powodzenia z następnym HT, u kogo będziesz robić? mnie ocenili na 2500 graftów a u ciebie?

• Members
Napisano

broda po BHT 554 grafty po 12 miesiacach. Pierwsze dwa zdjecia zrobione z naciagnieta skora (glowa do tylu) zeby bardziej uwidocznic miejsca pobrania.zdjecia z lampa.

jeden.thumb.jpg.99cbec3e0941775f2080249e9320debd.jpg

dwa.thumb.jpg.836046a5a338ec679c5e892b54edbf51.jpg

DSC_0042.thumb.JPG.f9358b1b41786f17065f0671d99c0814.JPG

• Members
Napisano

Tadku ja mam do Ciebie takie pytania. Jak sądzisz, czy gdyby nie ten feralny zabieg w Medical Hair, udałoby Ci się uzyskać ten sam efekt przy pomocy mniejszej liczby graftów? Jak oceniasz, Twoja obecna linia to NW1,NW2, NW3?

• Members
Napisano
Tadku ja mam do Ciebie takie pytania. Jak sądzisz, czy gdyby nie ten feralny zabieg w Medical Hair, udałoby Ci się uzyskać ten sam efekt przy pomocy mniejszej liczby graftów? Jak oceniasz, Twoja obecna linia to NW1,NW2, NW3?

Co do HT w MH to napewno bym mial teraz wiecej graftow na glowie. przypuszczam ze z 2 stripow uzyskalbym okolo 1000 graftow wiecej. Osdrost byl dobry w MH ale zly kat wszczeprien, slaba gestosc, duza blizna.co do lini to zostawilbym i tak jaka jest teraz czyli moim zdaniem NW 1 - NW 2 . taka mi pasuje, bo nawet takiej lini nie mialem jak mialem 22 lata. Takiego efektu nie uzyskalbym przy mniejszej ilosci graftow.

• 9 months later...
  • Members
Napisano

Cześć Panowie . Właśnie znowu siedzę w Cataloni w Belgi i przygotowuje się do wyjścia do BHR-u. Czeka mnie dwu dniowa sesja 3/4 listopada 3000 graftów FUE+BHT. Mam nadzieję że zakończę to co zacząłem(Trochę mnie męczy robienie HT co roku). Planem jest pokrycie całej korony dotkniętej łysieniem i sprawdzenie blizny czy dobrze została pokryta przez BHT ostatnim razem.

• Members
Napisano
A czy przy 3000 graftów FUE+BHT mają w BHR jakikolwiek rabat dla pacjenta , czy dalej płacisz 3,65 e za graft ?

BHT mają wyższą cenne za graft od FUE.

• Members
Napisano

No to po wszystkiemu. Plan niestety nie zrealizowany. W przyszłości będę musiał wrócić do BHR na pokrycie miejsca dotkniętego miniaturyzacją. Włosy tam jeszcze mam ale one i tak kiedyś wypadną, Za rok dwa może trzy nikt nie wie.

Liczba graftów

2000 FUE

1włosowe-374

2włosowe 906

3włosowe 585

4włosowe 135

BHT z brody 743.

Donor z głowy prawie cały wyczerpany. Dokror B powiedział że jakieś 1000 graftów może wyciągnąć + Broda i na upartego klata.

Zdjęcia dodam jak dostane od kliniki, część mam zrobione aparatem z kom i nie są zbyt świetne, ale jak coś to po przyjeździe wrzucę.

Chyba założę oddzielny wątek z tego zabiegu.

• Members
Napisano
A czy mógłbyś dać rozpiskę graftów z samej brody ? Ile 1,2,3 włosowych ?

Bardzo mnie ten temat interesuje.

tym razem nie policzyli. ostatnio miałem 3 i 4 włosowe . Jednakże w większości są to jedno lub dwu włosowe.