Members panpawel Napisano 28 Stycznia Autor Members Napisano 28 Stycznia 23 godziny temu, Rafal77 napisał: Tak ja juz po 13go.mialem. 3000tys grf. Mi chodziło głównie o koronę. Zakola kompletnie mi nie.przeszkadzały. Elegancko. Jak oceniasz Aestepool? Zadbali o wszystko? Jak mnie szyja bolała to babki co robiły nakłucia mówiły żebym się nie ruszał. Ciężko się nie ruszać 6 czy 7 h leżąc ciągle w nieruchomo 🤔 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 28 Stycznia Members Napisano 28 Stycznia Tzn nie bolała mnie szyją i nie zwracały mi uwagi. Pytały czy wszystko ok, czy boli itp. Nie mam zastrzeżeń vzekam na odrost i mam.nadzieje, ze za rok będę zadowolony:-) Cytuj
Members davidicke1 Napisano 24 Lutego Members Napisano 24 Lutego W dniu 25.10.2024 o 16:51, ad7 napisał: Ten otrzymywany od Aeste po zabiegu ma bardzo łagodny skład. Nie stosuj póki co nić prócz tego co zalecane jest przez klinikę. Chodzi o ten szampon Haarex ? Cytuj
Members panpawel Napisano 24 Lutego Autor Members Napisano 24 Lutego Cześć. Wrzucam update 5 miesiąca. Zdjęcie robione pod światło z okna 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 24 Marca Members Napisano 24 Marca Bardzo fajnie już to wyglada:-) a będzie tylko.lepiej Cytuj
Members panpawel Napisano 24 Kwietnia Autor Members Napisano 24 Kwietnia 7 miesiąc, po fryzjerze 1 Cytuj
Members XPAND Napisano 25 Kwietnia Members Napisano 25 Kwietnia Cześć. Widzę, że zabieg zdecydowanie udany 🙂 cieszę się, że wybrałem tą samą klinikę. Ja dopiero na początku drogi z odrostem. Mam pytanie czy miałeś, w którymś momencie taki okres, że te przeszczepione graft w większości wypadły? Jeśli tak to w którym miesiącu? Czy te, które aktualnie rosną nadal po 2tyg jest duża szansa, że zostaną na dłużej? Cytuj
Members panpawel Napisano 25 Kwietnia Autor Members Napisano 25 Kwietnia 14 godzin temu, XPAND napisał: Cześć. Widzę, że zabieg zdecydowanie udany 🙂 cieszę się, że wybrałem tą samą klinikę. Ja dopiero na początku drogi z odrostem. Mam pytanie czy miałeś, w którymś momencie taki okres, że te przeszczepione graft w większości wypadły? Jeśli tak to w którym miesiącu? Czy te, które aktualnie rosną nadal po 2tyg jest duża szansa, że zostaną na dłużej? Tak, wypadły a teraz elegancko rosną. Byłem też u Trychologa na peelingu i zabiegu żeby ruszyć włosy nie przeszczepione i zaczynaja też się wzmacniać. Także cierpliwości a będą rosnąć nowe Cytuj
Members antydhtor Napisano 26 Kwietnia Members Napisano 26 Kwietnia 8 godzin temu, panpawel napisał: i zabiegu żeby ruszyć włosy nie przeszczepione i zaczynaja też się wzmacniać Jaki to dokładnie zabieg był, na czym polegał, i jakie ma to działanie? Bo też bym chciał ruszyć te włosy co słabo rosną i ogólnie wzmocnić wszystkie. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members harrybobo Napisano 26 Kwietnia Members Napisano 26 Kwietnia 17 godzin temu, antydhtor napisał: Jaki to dokładnie zabieg był, na czym polegał, i jakie ma to działanie? Bo też bym chciał ruszyć te włosy co słabo rosną i ogólnie wzmocnić wszystkie. pewnie jakis "trycho-bull-shit-zabieg-ultra-forte-duo-wczopkach" za 400 PLN za 1 sesje i potrzeba takich 69 Te trychologi to som magicy Cytuj
Members panpawel Napisano 13 Maja Autor Members Napisano 13 Maja W dniu 26.04.2025 o 08:08, antydhtor napisał: Jaki to dokładnie zabieg był, na czym polegał, i jakie ma to działanie? Bo też bym chciał ruszyć te włosy co słabo rosną i ogólnie wzmocnić wszystkie. Peeling skóry głowy, infuzja tlenowa. Wystarczyły dwa zabiegi żeby ruszyły włosy Cytuj
Members panpawel Napisano 3 Czerwca Autor Members Napisano 3 Czerwca W dniu 1.06.2025 o 20:57, kade1234 napisał: Elegancko , gratulacje Podziękował 🤜🤛 Cytuj
Members antydhtor Napisano 3 Czerwca Members Napisano 3 Czerwca Wstaw jakieś fotki aby było widać linię (takie jak wstawiłeś przed zabiegiem) i jakość roboty na linii, bo z tych nic nie widać. Bo przykryć włosami to ja np. mogę całą gębę i powiedzieć, że jestem Stefanem Bibrowskim.... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members panpawel Napisano 9 Czerwca Autor Members Napisano 9 Czerwca W dniu 3.06.2025 o 20:17, antydhtor napisał: Wstaw jakieś fotki aby było widać linię (takie jak wstawiłeś przed zabiegiem) i jakość roboty na linii, bo z tych nic nie widać. Bo przykryć włosami to ja np. mogę całą gębę i powiedzieć, że jestem Stefanem Bibrowskim.... 1 Cytuj
Members panpawel Napisano 25 Czerwca Autor Members Napisano 25 Czerwca 9 miesiąc, świeżo po umyciu włosów 1 Cytuj
Members panpawel Napisano 29 Lipca Autor Members Napisano 29 Lipca 10 miesiąc. Za wiele się już nie dzieje Cytuj
Members panpawel Napisano 31 Lipca Autor Members Napisano 31 Lipca 20 godzin temu, irk98 napisał: Nowe życie. Elegancko Dzięki 🤜🤛 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi