Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
23 godziny temu, Rafal77 napisał:

Tak ja juz po 13go.mialem.  3000tys grf. Mi chodziło głównie o koronę. Zakola kompletnie mi nie.przeszkadzały.

IMG-20250113-WA0005.thumb.jpg.9b9b5d31a7f97e1edd268f78986f22d8.jpg

IMG-20250113-WA0004.thumb.jpg.8a7cb4f88497f1741e61fa3c50cc951f.jpg

Elegancko. Jak oceniasz Aestepool? Zadbali o wszystko? Jak mnie szyja bolała to babki co robiły nakłucia mówiły żebym się nie ruszał. Ciężko się nie ruszać 6 czy 7 h leżąc ciągle w nieruchomo 🤔

• Members
Napisano

Tzn  nie bolała mnie szyją i nie zwracały mi uwagi. Pytały czy wszystko ok, czy boli itp. Nie mam zastrzeżeń vzekam na odrost i mam.nadzieje, ze za rok będę zadowolony:-)

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 25.10.2024 o 16:51, ad7 napisał:

Ten otrzymywany od Aeste po zabiegu ma bardzo łagodny skład. Nie stosuj póki co nić prócz tego co zalecane jest przez klinikę.

Chodzi o ten szampon Haarex ?

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • Members
Napisano

Cześć. Widzę, że zabieg zdecydowanie udany 🙂 cieszę się, że wybrałem tą samą klinikę. Ja dopiero na początku drogi z odrostem. Mam pytanie czy miałeś, w którymś momencie taki okres, że te przeszczepione graft w większości wypadły? Jeśli tak to w którym miesiącu? Czy te, które aktualnie rosną nadal po 2tyg jest duża szansa, że zostaną na dłużej? 

• Members
Napisano
14 godzin temu, XPAND napisał:

Cześć. Widzę, że zabieg zdecydowanie udany 🙂 cieszę się, że wybrałem tą samą klinikę. Ja dopiero na początku drogi z odrostem. Mam pytanie czy miałeś, w którymś momencie taki okres, że te przeszczepione graft w większości wypadły? Jeśli tak to w którym miesiącu? Czy te, które aktualnie rosną nadal po 2tyg jest duża szansa, że zostaną na dłużej? 

Tak, wypadły a teraz elegancko rosną. Byłem też u Trychologa na peelingu i zabiegu żeby ruszyć włosy nie przeszczepione i zaczynaja też się wzmacniać. Także cierpliwości a będą rosnąć nowe 

• Members
Napisano
8 godzin temu, panpawel napisał:

i zabiegu żeby ruszyć włosy nie przeszczepione i zaczynaja też się wzmacniać

Jaki to dokładnie zabieg był, na czym polegał, i jakie ma to działanie?

Bo też bym chciał ruszyć te włosy co słabo rosną i ogólnie wzmocnić wszystkie.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
17 godzin temu, antydhtor napisał:

pewnie jakis "trycho-bull-shit-zabieg-ultra-forte-duo-wczopkach" za 400 PLN za 1 sesje i potrzeba takich 69 :)

Te trychologi to som magicy :)

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 26.04.2025 o 08:08, antydhtor napisał:

Peeling skóry głowy, infuzja tlenowa. Wystarczyły dwa zabiegi żeby ruszyły włosy 

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Wstaw jakieś fotki aby było widać linię (takie jak wstawiłeś przed zabiegiem) i jakość roboty na linii, bo z tych nic nie widać. Bo przykryć włosami to ja np. mogę całą gębę i powiedzieć, że jestem Stefanem Bibrowskim....

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
W dniu 3.06.2025 o 20:17, antydhtor napisał:

Wstaw jakieś fotki aby było widać linię (takie jak wstawiłeś przed zabiegiem) i jakość roboty na linii, bo z tych nic nie widać. Bo przykryć włosami to ja np. mogę całą gębę i powiedzieć, że jestem Stefanem Bibrowskim....

IMG_6481.jpeg

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...