Members pogromcapolskichaptek Napisano 14 Lipca Members Napisano 14 Lipca 39 minut temu, antydhtor napisał: Jak tak dalej pójdzie, to niedługo trzeba będzie się w kolejkę ustawiać i terminy zaklepywać sobie.... nieironicznie, to juz tak jest i ludzie piszą do mnie wczesniej, zebym im pake czy dwie "zaklepał" chyba bede musial ogarnac jakos sposob na wiecej paczek na raz Cytuj
Members artur.artur27 Napisano 5 Sierpnia Members Napisano 5 Sierpnia Octan cyproteronu - HRT Cafe Cytuj
Members antydhtor Napisano 5 Sierpnia Autor Members Napisano 5 Sierpnia Znam tą stronę, jest tam przekierowanie do innych znanych stron. Niestety w większości przypadków brak na stanie, albo brak wysyłki do PL, a tam gdzie jest dostępny to cyfry też z kosmosu jak na polskie warunki. Tu: https://www.favskinhouse.com/product-280460-androcur-50-mg-cyproterone-acetate-exp-072028.html też można kupić, tylko 25$ za 10 tabletek to niech sobie wsadzą i takie bajki niech ludziom z USA opowiadają. Ale zawsze to jakaś tam deska ratunku, jakby ktoś był w potrzebie, a nie mógł skąd indziej kupować taniej. Ja jak na razie na szczęście nie musiałem kupować z tych drogich stron, ale żeby zrobić jakiś większy zapas na 3-4 lata, to chyba nie będzie innego wyjścia. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members pogromcapolskichaptek Napisano 9 Sierpnia Members Napisano 9 Sierpnia (edytowane) mam pare paczek octanu, 290+kw zapraszam na pw, jak zwykle kto pierwszy ten ma wlosy edit: oczywiscie polski androcur 50mg/50tab Edytowane 9 Sierpnia przez pogromcapolskichaptek a Cytuj
Members antydhtor Napisano 10 Sierpnia Autor Members Napisano 10 Sierpnia I znowu apteka pogromiona. Brawo! Radujmy się zatem! Takich słownych pogromców właśnie potrzeba. Chętnie bym wziął, ale już kupiłem w tym miesiącu. Zobaczymy w przyszłości. Rozumiem, że daty ważności długie i zawsze świeży kokosik z najnowszej produkcji, aby było na zapas? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members pogromcapolskichaptek Napisano 10 Sierpnia Members Napisano 10 Sierpnia 6 godzin temu, antydhtor napisał: I znowu apteka pogromiona. Brawo! Radujmy się zatem! Takich słownych pogromców właśnie potrzeba. Chętnie bym wziął, ale już kupiłem w tym miesiącu. Zobaczymy w przyszłości. Rozumiem, że daty ważności długie i zawsze świeży kokosik z najnowszej produkcji, aby było na zapas? ta, wiekszosc ma przynajmniej 2028 wybity, octan schodzi z aptek bardzo szytbko to nie ma lezakow Cytuj
Members pogromcapolskichaptek Napisano 10 Sierpnia Members Napisano 10 Sierpnia btw juz poszlo wszystko, zapraszam za miesiac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi