Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
39 minut temu, antydhtor napisał:

Jak tak dalej pójdzie, to niedługo trzeba będzie się w kolejkę ustawiać i terminy zaklepywać sobie.... 

nieironicznie, to juz tak jest i ludzie piszą do mnie wczesniej, zebym im pake czy dwie "zaklepał"

chyba bede musial ogarnac jakos sposob na wiecej paczek na raz

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Znam tą stronę, jest tam przekierowanie do innych znanych stron. Niestety w większości przypadków brak na stanie, albo brak wysyłki do PL, a tam gdzie jest dostępny to cyfry też z kosmosu jak na polskie warunki.

Tu: https://www.favskinhouse.com/product-280460-androcur-50-mg-cyproterone-acetate-exp-072028.html też można kupić, tylko 25$ za 10 tabletek to niech sobie wsadzą i takie bajki niech ludziom z USA opowiadają.

Ale zawsze to jakaś tam deska ratunku, jakby ktoś był w potrzebie, a nie mógł skąd indziej kupować taniej.

Ja jak na razie na szczęście nie musiałem kupować z tych drogich stron, ale żeby zrobić jakiś większy zapas na 3-4 lata, to chyba nie będzie innego wyjścia.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

I znowu apteka pogromiona. Brawo! Radujmy się zatem! Takich słownych pogromców właśnie potrzeba.

Chętnie bym wziął, ale już kupiłem w tym miesiącu.

Zobaczymy w przyszłości. Rozumiem, że daty ważności długie i zawsze świeży kokosik z najnowszej produkcji, aby było na zapas?

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
6 godzin temu, antydhtor napisał:

I znowu apteka pogromiona. Brawo! Radujmy się zatem! Takich słownych pogromców właśnie potrzeba.

Chętnie bym wziął, ale już kupiłem w tym miesiącu.

Zobaczymy w przyszłości. Rozumiem, że daty ważności długie i zawsze świeży kokosik z najnowszej produkcji, aby było na zapas?

ta, wiekszosc ma przynajmniej 2028 wybity, octan schodzi z aptek bardzo szytbko to nie ma lezakow