Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Te 3 tysiace graftów maja starczyc na caly tył? Bisanga tak ocenil calosc do konca?

Watpie zeby te 3 tys zalatwilo sprawe do konca, ale przynajmniej da pokrycie dosc duzego obszaru srodek i korona. A czy starczy to zobaczymy po pelnym odroscie a pozniej jak trzeba i finanse na to pozwola to sie dogesci.

• Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano
A ile jeszcze planujesz wyciągnąć z donoru ?

Czy może BHT ?

Z donoru mam jeszcze okoo 4500 gr, do tego zostaje jeszcze BHT (broda i klata) czyli mysle ze nastepne okolo 2000 daloby rade wyciagnac . Jak narazie to planuje 3000 i zobacze w jakim stopniu uda sie pokryc tyl i korone a pozniej sie zobaczy ile jeszcze potrzebuje.

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Wrzuciłem teraz zdjęcia bo w poniedziałek lecę do Belgi na następny HT. Jak dotąd jestem bardzo zadowolony z odrostu jak również z blizny. Blizna z tyłu jest prawie niewyczuwalna przeze mnie i dużo z niej wyrosło włosów. Zdam relację jak wrócę w następnym tygodniu.

DSC_0541.thumb.JPG.98ee4d9eff65d3cc1d4ac5323f207620.JPG

• Members
Napisano

Kiedy relacja i zdjęcia?

1547 FUT - Styczeń 2011 - Medical Hair - dr Pietruszko
2930 FUT - Maj 2012 - BHR - dr Bisanga
1645 FUE, 356 BHT - Luty 2013 - BHR - dr Bevin
1237 FUE, 1350 BHT - Maj 2014 - BHR - dr Bisanga
1000 FUE, 370 BHT - Styczeń 2022 - BHR - dr. Bisanga / dr. Kovas
---

8359 graftów (FUE/FUT) + 2076 BHT

• Members
Napisano
Kiedy relacja i zdjęcia?

Jeszcze jestem w Hotelu Catalonia. Dało łącznie uzyskać 2900 graftów. Niestety przeziębienie mnie złapało i gorączkuje. Dzisiaj mam samolot wieczorem więc jutro dam zdjęcia i coś tam napiszę.