Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Zabieg przeprowadziłem w BHR Clinic POLAND. Jestem wieloletnim użytkownikiem forum, choć niestety utraciłem dostęp do mojego wcześniejszego konta. Po licznych próbach udało mi się ponownie zarejestrować. Chciałbym podkreślić, że jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Profesjonalne podejście doktora oraz całego zespołu zasługują na najwyższe uznanie.

IMG-20221025-WA0001.jpg

IMG-20221025-WA0005.jpg

IMG-20221025-WA0007.jpg

IMG-20241222-WA0012.jpg

IMG-20241222-WA0013.jpg

IMG-20241222-WA0014.jpg

IMG-20241222-WA0016.jpg

IMG-20241222-WA0015.jpg

• Members
Napisano (edytowane)

Widać, że to przeszczep...masz prześwity.

Względnie uważam, że dr Przybylski to dobry doktor na Polskie warunki (dobrze wychodzą zakola, korona), ale nie robiłbym nigdy frontu przeszczepem, szczególnie jeżeli zamierzasz zaczesywać się do góry, a widać, że lubisz tak się zaczesywać. 

Edytowane przez Vesper_lynd
  • Members
Napisano

Dobry jak na wymagania forumowiczów ''byle było''. 

@Vesper_lynd  Nie nadaje się zupełnie do HT u kobiet oraz dla wszystkich niełysiejących ludzi obniżających linię z wymaganiami jakości i gęstości.

Kiedyś po kłótni z nim, sam przyznał, że nie umie robić i nigdy nie robił ani linii ani gęstości jaka mnie interesowała... Poza tym to typowy polski lekarz, który uważa za debili ludzi, którzy czegoś więcej wymagają... I nie wiem czy pod tym względem się zmienił mentalnie.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
3 minuty temu, antydhtor napisał:

Dobry jak na wymagania forumowiczów ''byle było''. 

@Vesper_lynd  Nie nadaje się zupełnie do HT u kobiet oraz dla wszystkich niełysiejących ludzi obniżających linię z wymaganiami jakości i gęstości.

Kiedyś po kłótni z nim, sam przyznał, że nie umie robić i nigdy nie robił ani linii ani gęstości jaka mnie interesowała... Poza tym to typowy polski lekarz, który uważa za debili ludzi, którzy czegoś więcej wymagają... I nie wiem czy pod tym względem się zmienił mentalnie.

Myślę, że kolega @Roszak powinien zaczesywać sie przy tym efekcie na bok i zasłaniać linię dłuższymi włosami i wtedy będzie ok. Nie robiłabym "włosów na żel" bo to potęguje te prześwity. 

• Members
Napisano
13 minut temu, Vesper_lynd napisał:

Myślę, że kolega @Roszak powinien zaczesywać sie przy tym efekcie na bok i zasłaniać linię dłuższymi włosami i wtedy będzie ok. Nie robiłabym "włosów na żel" bo to potęguje te prześwity. 

Mnie tam wszystko jedno - nie moja głowa, i nie obchodzi mnie to jak ktoś się zaczesuje. Jak ma akurat taki gust, to taki i jego sprawa. Choć fakt, może by to wtedy lepiej wyglądało.

A są też ludzie, co wyrywają sobie włosy aby mieć prześwity, i wyglądać jak jakiś tam łysiejący ich filmowy idol. Autentycznie są i tacy to wiesz.... 

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

• Members
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, antydhtor napisał:

Mnie tam wszystko jedno - nie moja głowa, i nie obchodzi mnie to jak ktoś się zaczesuje. Jak ma akurat taki gust, to taki i jego sprawa. Choć fakt, może by to wtedy lepiej wyglądało.

A są też ludzie, co wyrywają sobie włosy aby mieć prześwity, i wyglądać jak jakiś tam łysiejący ich filmowy idol. Autentycznie są i tacy to wiesz.... 

No prawda...każdy może czesać się jak chce. Tylko uświadamiam kolegę, że fryzura z włosami do tyłu (czy postawionymi do góry) + żel, dobrze będzie wyglądać u faceta, który ma naturalnie zajebiste swoje włosy. Tutaj to wygląda groteskowo...trochę jak taki dziadek, który próbuje być chadem. 

Moim celem też jest czesanie się do góry i gdyby lekarz mi zrobił taką linię to chyba bym go zabiła. 

Skoro przez HT nie da się uzyskać naturalnej gęstości, to HT powinno służyć co najwyżej jako procedura do wypełniania ubytków na zakolach i koronie. Lekarze, którzy robią ludziom takie linie i próbują HT obniżać ludziom czoła (wiedząc, że efekt może być co najwyżej średni) po prostu skazują ich na groteskowy wygląd tandetnych lalek. 

Edytowane przez Vesper_lynd
  • Like 1
  • Members
Napisano
2 minuty temu, Vesper_lynd napisał:

Moim celem też jest czesanie się do góry i gdyby lekarz mi zrobił taką linię to chyba bym go zabiła. 

Dlatego trzeba szukać takich co potrafią i takie kliniki gdzie przerabiają dużo (albo tylko i wyłącznie) kobiet, transgender'ów MTF, i niełysiejących mężczyzn, a nie wyłysiałych w dużym stopniu, na co dzień. HT to zawsze będzie iluzja (lepsza lub gorsza) i próba naśladowania natury. W Twoim wątku wkleiłem przypadek gdzie zrobili dość dobrze i gęsto. 

7 minut temu, Vesper_lynd napisał:

Lekarze, którzy robią ludziom takie linie i próbują HT obniżać ludziom czoła (wiedząc, że efekt może być co najwyżej średni) po prostu skazują ich na groteskowy wygląd tandetnych lalek. 

Dlatego linię i obniżenie linii trzeba robić u najlepszych i tych wyspecjalizowanych w tym. A wierz mi masa ludzi robi to poprzez HT (w tym kobiety) i osiągają przyzwoite efekty i jest to na pewno dużo lepsze niż łysina przed takim HT. Oczywiście mając dobrą linię można tylko samym FR to zrobić, ale często jest potrzebna korekcja, a samym FR nie da rady tego zrobić do końca. I jak będziesz robić swoje HT to takich lekarzy jak Przybylski omijaj z daleka, choćby chciał zrobić i obiecywał nie wiem co.

A jak widać po tym forum, ten ''groteskowy wygląd'' i tak jest dla wielu lepszy niż wygląd przed HT i skoro autor jest tak bardzo zadowolony, to ja nie widzę problemu - co innego jakby nie był. 

• Members
Napisano
W dniu 22.12.2024 o 19:46, Vesper_lynd napisał:

No prawda...każdy może czesać się jak chce. Tylko uświadamiam kolegę, że fryzura z włosami do tyłu (czy postawionymi do góry) + żel, dobrze będzie wyglądać u faceta, który ma naturalnie zajebiste swoje włosy. Tutaj to wygląda groteskowo...trochę jak taki dziadek, który próbuje być chadem. 

Groteskowo? niektórym tutaj na forum to już naprawdę odbijać zaczyna, wygląda to lepiej niż u większości Polaków z przerzedzeniami, właściwie jestem pewien że na żywo nikt by nawet na to nie zwrócił uwagi, oprócz forumowych specjalistów

• Like 1
  • Thanks 1
  • Members
Napisano
Godzinę temu, Esaroth napisał:

Groteskowo? niektórym tutaj na forum to już naprawdę odbijać zaczyna, wygląda to lepiej niż u większości Polaków z przerzedzeniami, właściwie jestem pewien że na żywo nikt by nawet na to nie zwrócił uwagi, oprócz forumowych specjalistów

Bez względu jak wygląda, nie komentuje się wyglądu innego człowieka, chyba, że o to prosi. To naprawdę żałosne.

• Members
Napisano
7 godzin temu, Andrew3 napisał:

Bez względu jak wygląda, nie komentuje się wyglądu innego człowieka, chyba, że o to prosi. To naprawdę żałosne.

Oceniamy efekt i chyba po to tutaj on go wstawił. Co mam napisać? Nie, nie ma efektu wow. Ale jak autor wątku jest szczęśliwy to spoko. 

• Members
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Vesper_lynd napisał:

Oceniamy efekt i chyba po to tutaj on go wstawił. Co mam napisać? Nie, nie ma efektu wow. Ale jak autor wątku jest szczęśliwy to spoko. 

Tak, masz ocenić jego przeszczep, a nie rodzaj fryzury i sposób w jaki się czesze. Trzeba Ci to tłumaczyć?

Edytowane przez Andrew3
  • Members
Napisano
3 minuty temu, Andrew3 napisał:

Tak, masz ocenić jego przeszczep, a nie rodzaj fryzury. Trzeba Ci to tłumaczyć?

Tak trzeba tłumaczyć, bo nie wpadałabym na to, że na forum o włosach nie można doradzić w jakim fryzie ktoś wygląda gorzej lub lepiej. Może kolega @Roszak zorientuje się sam jak zacznie zauważać jak ludzie, z którymi rozmawia będą uciekali wzrokiem z kontaktu wzrokowego na jego czoło. 

• Members
Napisano
10 godzin temu, Vesper_lynd napisał:

Tak trzeba tłumaczyć, bo nie wpadałabym na to, że na forum o włosach nie można doradzić w jakim fryzie ktoś wygląda gorzej lub lepiej. Może kolega @Roszak zorientuje się sam jak zacznie zauważać jak ludzie, z którymi rozmawia będą uciekali wzrokiem z kontaktu wzrokowego na jego czoło. 

Jak widzę dalsza dyskusja z Tobą nie ma większego sensu. Nie mam ochoty uczyć cię tego, czego nie nauczono Cię w dzieciństwie. Mam nadzieję,że sama też zostaniesz wcześniej czy później oceniona tak, jak na to zasługujesz. Może wtedy coś wreszcie do Ciebie dotrze.

• Like 1
  • Members
Napisano
55 minut temu, Andrew3 napisał:

Jak widzę dalsza dyskusja z Tobą nie ma większego sensu. Nie mam ochoty uczyć cię tego, czego nie nauczono Cię w dzieciństwie. Mam nadzieję,że sama też zostaniesz wcześniej czy później oceniona tak, jak na to zasługujesz. Może wtedy coś wreszcie do Ciebie dotrze.

Powiem Ci, że ja na postronną osobę masz do tego mocno emocjonalny stosunek jakbyś to był na tych zdjęciach, albo lekarzem co robił zabieg. Nie napisałam nic nie właściwego. Nie od dziś ocenia się tutaj efekt (czyli w istocie też wygląd).  

• Members
Napisano
W dniu 22.12.2024 o 18:46, Vesper_lynd napisał:

Tutaj to wygląda groteskowo...trochę jak taki dziadek, który próbuje być chadem. 

Jak na osobę postronną, masz dziwne metody oceny wykonanego przeszczepu. To nieważne, kto jest na tych zdjęciach i nieważne, kto robił przeszczep.Twoja metoda oceny bardzo szybko doprowadzi do tego, że nikt tutaj na forum nie będzie chciał wystawiać swoich fotek w obawie, że ktoś taki jak Ty, będzie miał fantazje jechać go po wyglądzie. Tylko dlatego, że miał pecha urodzić się z wysokim czołem. To jego sprawa, jaką fryzurę nosi i jak się czesze. Zajmij się swoim lustrem i swoimi niedoskonałościami. Jestem pewien, że ze swoim podejściem do życia, szybko znajdziesz u siebie jakieś wady. Tutaj oceniamy wykonanie przeszczepu, a nie jakie, kto nosi fryzury. Jak już nie potrafisz się opanować, zrób to z klasą i kulturą, aby nie ranić tego, kogo to dotyczy.

• Members
Napisano
Godzinę temu, Andrew3 napisał:

Jak na osobę postronną, masz dziwne metody oceny wykonanego przeszczepu. To nieważne, kto jest na tych zdjęciach i nieważne, kto robił przeszczep.Twoja metoda oceny bardzo szybko doprowadzi do tego, że nikt tutaj na forum nie będzie chciał wystawiać swoich fotek w obawie, że ktoś taki jak Ty, będzie miał fantazje jechać go po wyglądzie. Tylko dlatego, że miał pecha urodzić się z wysokim czołem. To jego sprawa, jaką fryzurę nosi i jak się czesze. Zajmij się swoim lustrem i swoimi niedoskonałościami. Jestem pewien, że ze swoim podejściem do życia, szybko znajdziesz u siebie jakieś wady. Tutaj oceniamy wykonanie przeszczepu, a nie jakie, kto nosi fryzury. Jak już nie potrafisz się opanować, zrób to z klasą i kulturą, aby nie ranić tego, kogo to dotyczy.

A jakie są niedziwne? Nie oceniam niczyjego wyglądu generalnie bo tu nic nie widać bo za czubkiem głowy, które po to wstawił by to ocenić. 

Nikt tu nie będzie chciał wstawiać swoich fotek? Ile razy tu już padły ostrzejsze hasła typu "masz efekt zapałek wbitych w gówno" a Ty się mnie czepiasz bo napisałam, że fryzura kiepsko dobrana 🤦‍♀️Zjedz snickersa. 

• Members
Napisano
20 godzin temu, Vesper_lynd napisał:

Oceniamy efekt i chyba po to tutaj on go wstawił. 

Wątpię.

Jestem pewien, że teraz będzie tu wysyp szybkich jednopostowych relacji z HT od Przybylskiego z jednym, dwoma, max kilkoma zdjęciami (gdzie nawet nie bardzo wiadomo co i jak było robione) i super giga cudownym słodziutkim opisem tego tego doktora w jednym zdaniu i wrażeń z HT u niego...

• Like 1

• Members
Napisano
W dniu 25.12.2024 o 17:56, antydhtor napisał:

Wątpię.

Jestem pewien, że teraz będzie tu wysyp szybkich jednopostowych relacji z HT od Przybylskiego z jednym, dwoma, max kilkoma zdjęciami (gdzie nawet nie bardzo wiadomo co i jak było robione) i super giga cudownym słodziutkim opisem tego tego doktora w jednym zdaniu i wrażeń z HT u niego...

Dokładnie tak jak napisałeś. Te trolle robią z tego forum niezły chlew i żal na to patrzeć.

• Members
Napisano

Fakt faktem że to reklama, bo przecież BHR Clinic Poland jest od niedawna a efekt wygląda jakby końcowy więc nie robiłeś w BHR Clinic Poland tylko u Dr Przybylskiego.

Inny temat że robi się na forum niezły syf i pojawia się wielu forumowych znawców, którzy oceniają że słaby efekt bo są jakieś prześwity, albo że fryzura groteskowa no ja pier... nie wierzę... Szkoda że nie ma więcej danych jak ile było jednynek, dwójek i trójek lub średnia ilość włosów w grafcie, ile było sadzone na cm2 albo chocisz ile cm2 łącznie to można by było wyciągnąć średnią a później wnioski. 

Później Jaś i Małgosia zobaczą efekt 3500 graftów i zdziwione dlaczego u tego taki efekt a u mnie jest gorszy, pomijając fakt że cały rok nosili gnój na głowie i się tym nawet nie zainteresowali żeby wybrać chociaż na jedną wizytę do lekarza specjalisty. 

Jak dla mnie to dobry efekt, porównując efekt który ostatnio komentowałem z Vatanmed, tutaj linia włosów wygląda zdecydowanie lepiej.  

• Like 1