Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaglądają tu jeszcze jacyś weterani forum? Jeśli tak to dajcie znać pod tym postem : )

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• Members
Napisano

Ja też nie wiem czy się zaliczam do weteranów, ale przeglądając to forum dość często, widzę, że są aktywni nawet forumowicze ze starego forum jeszcze i czasami tu zaglądają, i z rejestracją tu od 2012 roku - jak np. @Lion (który przecież stworzył to forum i napisał tu tyle postów co ja, a nie tylko jest weteranem) jako @Lion2 i @janek19802003 , który po tylu latach walki z łysieniem, sięgnął w końcu po ''draże kokosowe''. Widywałem też zalogowanego @tom555. Także na pewno są tacy z weteranów, co tu zaglądają, albo czytają forum bez logowania na szybko w jakiejś wolnej chwili.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

Napisano

To powiedzcie co tam u Was :))) Czy zmienił się jakoś Wasz stosunek do włosów po tylu latach?

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• Members
Napisano

Zmienił. Mam teraz jeszcze większe wymagania i wytyczne, obrane cele i dążenie do nich, a także większe marzenia - innymi słowy pragnę wszystkiego co tylko realne jest do zrobienia, aby osiągnąć satysfakcję. 

U Janka też się widać zmienił, skoro sięgnął po ''draże kokosowe'', ale z pewnością są też tacy co zostali glacoskrobcami i to też jest jakaś zmiana. Nic nie trwa wiecznie.

I pewnie niektórzy z glacoskrobców mają gdzieś to forum, a pewnie są i tacy, którzy tu nadal zaglądają w poszukiwaniu jakiejś nadziei i nowych sposobów, których nie ma.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano
11 godzin temu, fighter napisał:

To powiedzcie co tam u Was :))) Czy zmienił się jakoś Wasz stosunek do włosów po tylu latach?

Że wejście na kuracje na której jestem dosłownie uratowało mi życie. Niestety ale jak patrzę na młode pokolenie (sam jeszcze jestem troszkę młody) to wygląd jest ważniejszy niż kiedykolwiek. Niestety, nie chcę nawet wiedzieć, jak by wyglądało moje życie obecne bez włosów.

• Members
Napisano

Jestem tu ponad 8 lat więc też trochę czasu, kuracja utrzymuje mi włosy, 8 lat na duta, teraz oral minox, jak nie będzie poprawy to przeszczep w aestepool, gdyby nie to forum pewnie byłbym łysy a tak nw 2,5