fighter Napisano 23 Lipca Napisano 23 Lipca Zaglądają tu jeszcze jacyś weterani forum? Jeśli tak to dajcie znać pod tym postem : ) Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members bertek123 Napisano 30 Lipca Members Napisano 30 Lipca Od ilu lat się liczą weterani ? :) Cytuj finasteryd (androstatin) 1x 1mg od czerwiec 2016minoxidil 5% od styczeń 2017
EugeneInformatique Napisano 31 Lipca Napisano 31 Lipca Czy ja też jestem weteranem? Cytuj Visit me for more web design ^^
Members antydhtor Napisano 31 Lipca Members Napisano 31 Lipca Ja też nie wiem czy się zaliczam do weteranów, ale przeglądając to forum dość często, widzę, że są aktywni nawet forumowicze ze starego forum jeszcze i czasami tu zaglądają, i z rejestracją tu od 2012 roku - jak np. @Lion (który przecież stworzył to forum i napisał tu tyle postów co ja, a nie tylko jest weteranem) jako @Lion2 i @janek19802003 , który po tylu latach walki z łysieniem, sięgnął w końcu po ''draże kokosowe''. Widywałem też zalogowanego @tom555. Także na pewno są tacy z weteranów, co tu zaglądają, albo czytają forum bez logowania na szybko w jakiejś wolnej chwili. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members harrybobo Napisano 31 Lipca Members Napisano 31 Lipca W dniu 23.07.2025 o 11:07, fighter napisał: Zaglądają tu jeszcze jacyś weterani forum? Jeśli tak to dajcie znać pod tym postem : ) TAK Cytuj
fighter Napisano 1 Sierpnia Autor Napisano 1 Sierpnia To powiedzcie co tam u Was :))) Czy zmienił się jakoś Wasz stosunek do włosów po tylu latach? Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members antydhtor Napisano 1 Sierpnia Members Napisano 1 Sierpnia Zmienił. Mam teraz jeszcze większe wymagania i wytyczne, obrane cele i dążenie do nich, a także większe marzenia - innymi słowy pragnę wszystkiego co tylko realne jest do zrobienia, aby osiągnąć satysfakcję. U Janka też się widać zmienił, skoro sięgnął po ''draże kokosowe'', ale z pewnością są też tacy co zostali glacoskrobcami i to też jest jakaś zmiana. Nic nie trwa wiecznie. I pewnie niektórzy z glacoskrobców mają gdzieś to forum, a pewnie są i tacy, którzy tu nadal zaglądają w poszukiwaniu jakiejś nadziei i nowych sposobów, których nie ma. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members irk98 Napisano 1 Sierpnia Members Napisano 1 Sierpnia 11 godzin temu, fighter napisał: To powiedzcie co tam u Was :))) Czy zmienił się jakoś Wasz stosunek do włosów po tylu latach? Że wejście na kuracje na której jestem dosłownie uratowało mi życie. Niestety ale jak patrzę na młode pokolenie (sam jeszcze jestem troszkę młody) to wygląd jest ważniejszy niż kiedykolwiek. Niestety, nie chcę nawet wiedzieć, jak by wyglądało moje życie obecne bez włosów. Cytuj
Members kade1234 Napisano 3 Sierpnia Members Napisano 3 Sierpnia Jestem tu ponad 8 lat więc też trochę czasu, kuracja utrzymuje mi włosy, 8 lat na duta, teraz oral minox, jak nie będzie poprawy to przeszczep w aestepool, gdyby nie to forum pewnie byłbym łysy a tak nw 2,5 Cytuj
Members wylysialek Napisano 3 Sierpnia Members Napisano 3 Sierpnia Czasem zaglądam. Zaczynałem jeszcze na starym forum, więc chyba jestem jednym z najstarszych stażem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi