Members Awangarda Napisano 10 Kwietnia 2016 Members Napisano 10 Kwietnia 2016 Jak fin działa tylko 24h i po tym czasie znów DHT niszczy Ci włosy, to jaki jest w tym sens brania co 2 dni? Jak nawet nie będzie czasu na zastopowanie wypadania, czy ew. stymulacji porostu nowych włosów... Cytuj
Members qqq Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 10 Kwietnia 2016 Przeanalizuj wykres. Cytuj
Members Leitro87 Napisano 10 Kwietnia 2016 Members Napisano 10 Kwietnia 2016 Dziwny jest ten wykres wynika z niego, że biorąc 5mg fina po paru dniach szybciej wrócisz do naturalnego poziomu dht niż stosując 1,5mg Cytuj
Members bartl100 Napisano 10 Kwietnia 2016 Members Napisano 10 Kwietnia 2016 Dlatego na łysienie jest dawka 1 mg przeznaczona a nie 5 mg : Dpzdr Cytuj
Members Leitro87 Napisano 11 Kwietnia 2016 Members Napisano 11 Kwietnia 2016 Przy 5mg obniżamy bardziej dht niż przy 1 mg tak jest i na wykresie to jest logiczne. Ciekawi mnie tylko dlaczego dht szybciej wraca do normy przy większej dawce przeciez powinno byc odwrotnie. Cytuj
Members sdrw Napisano 11 Kwietnia 2016 Members Napisano 11 Kwietnia 2016 Może ktos się ustosunkuje? qqq czyli w twoim przypadku RU się nie sprawdziło? stosowaleś przez 6 miesięcy systematycznie? moze napsizesz coś odnośnie tego czy po RU miałeś uboki i w jakim pojeździe stosowaleś. No i raportuj jak idzie po nezyrze, ale nie co tydzien tylko co 3 miesiące. Cytuj
Members qqq Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 11 Kwietnia 2016 qqq czyli w twoim przypadku RU się nie sprawdziło? stosowaleś przez 6 miesięcy systematycznie? No chyba trzeba powiedzieć, że nie. Tak stosowałem systematycznie i stopniowo było pogorszenie. Oprócz tego w tym czasie miałem kilkanaście mezoterapii z dermaheal hl. moze napsizesz coś odnośnie tego czy po RU miałeś uboki i w jakim pojeździe stosowaleś. Uboków w sumie nie miałem, czasami zdarzał się jakiś bół głowy np., ale nic większego nie zauważyłem. A pojazd standardowo KB. No i raportuj jak idzie po nezyrze, ale nie co tydzien tylko co 3 miesiące.Póki co bez zmian. Cytuj
Members qqq Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 13 Kwietnia 2016 Dodam do kuracji Loxon 5, bo chyba nie ma na co czekać. Cytuj
Members qqq Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 19 Kwietnia 2016 Od 4 dni stosuje Loxon. Czy uczucie "ciężkiej" głowy po nim jest normalne? Trochę to irytujące. Cytuj
Members Awangarda Napisano 19 Kwietnia 2016 Members Napisano 19 Kwietnia 2016 Uczucie "ciężkiej głowy"? Co masz na myśli? Po tych 4 dniach wzeszły Ci jakieś baby hair? Zauważyłeś coś? Cytuj
Members qqq Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 20 Kwietnia 2016 Uczucie "ciężkiej głowy"? Co masz na myśli? że mnie łepetyna lekko boli Po tych 4 dniach wzeszły Ci jakieś baby hair? Zauważyłeś coś?Bez przesady, myślę że to jeszcze za wcześnie. Po za tym staram się nie przyglądać, żeby nie zwariować Cytuj
Members Awangarda Napisano 20 Kwietnia 2016 Members Napisano 20 Kwietnia 2016 Dziwny ubok. Nigdy czegoś takiego po loxonie nie miałem. Też brałem 5%Ja pamiętam, że używałem mino na sucho (bez blokera) przez 3-4 miesiące i pamiętam, że już po tygodniu miałem pierwsze efekty w postaci baby hair. W sumie pierwsze i ostatnie, bo to była największa głupota psikać to na łeb bez blokera, no ale niestety takie dostałem zalecenie od Pani douczonej dermatolog, a sam nie miałem odpowiedniej wiedzy, czy robię dobrze, czy nie. Cytuj
Members qqq Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Members Napisano 15 Czerwca 2016 Zauważam sporą poprawę przy tej kuracji. Poprawił się szczególnie język, pewnie ma to związek z poprawą jakości włosa. Fryzura wygląda dużo lepiej i nie mam już "zanikającej" grzywki. Cytuj
Members gregorii12 Napisano 15 Czerwca 2016 Members Napisano 15 Czerwca 2016 qqq czyli jak dokładnie wygląda Twoja kuracja aktualnie? Cytuj
Members qqq Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Members Napisano 15 Czerwca 2016 Kuracja standardowa, nezyr 1mg + loxon 5%. Co do fot, to hmm... zawsze dobija mnie stan moich włosów na zdjęciach, a że nie jestem masochistą... to może później Cytuj
Members qqq Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Members Napisano 24 Grudnia 2016 Górne zdjęcie marzec 2015, dolne obecnie: Cytuj
Members byrtek02 Napisano 25 Grudnia 2016 Members Napisano 25 Grudnia 2016 Dalej masz lub miałeś uboki po finie? Cytuj
Members qqq Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Members Napisano 26 Grudnia 2016 Staram się w ogóle o tym nie myśleć i nie analizować. Chyba nie mam. Cytuj
Members tomitom Napisano 26 Grudnia 2016 Members Napisano 26 Grudnia 2016 spadek libido jest pewny jak cos Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
Rekomendowane odpowiedzi