Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Jak fin działa tylko 24h i po tym czasie znów DHT niszczy Ci włosy, to jaki jest w tym sens brania co 2 dni? Jak nawet nie będzie czasu na zastopowanie wypadania, czy ew. stymulacji porostu nowych włosów...

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Przy 5mg obniżamy bardziej dht niż przy 1 mg tak jest i na wykresie to jest logiczne. Ciekawi mnie tylko dlaczego dht szybciej wraca do normy przy większej dawce przeciez powinno byc odwrotnie.

• Members
Napisano

Może ktos się ustosunkuje?

qqq czyli w twoim przypadku RU się nie sprawdziło? stosowaleś przez 6 miesięcy systematycznie?

moze napsizesz coś odnośnie tego czy po RU miałeś uboki i w jakim pojeździe stosowaleś.

No i raportuj jak idzie po nezyrze, ale nie co tydzien tylko co 3 miesiące.

• Members
Napisano
qqq czyli w twoim przypadku RU się nie sprawdziło? stosowaleś przez 6 miesięcy systematycznie?

No chyba trzeba powiedzieć, że nie. Tak stosowałem systematycznie i stopniowo było pogorszenie. Oprócz tego w tym czasie miałem kilkanaście mezoterapii z dermaheal hl.

moze napsizesz coś odnośnie tego czy po RU miałeś uboki i w jakim pojeździe stosowaleś.

Uboków w sumie nie miałem, czasami zdarzał się jakiś bół głowy np., ale nic większego nie zauważyłem.

A pojazd standardowo KB.

No i raportuj jak idzie po nezyrze, ale nie co tydzien tylko co 3 miesiące.

Póki co bez zmian.

• Members
Napisano
Uczucie "ciężkiej głowy"? Co masz na myśli?

że mnie łepetyna lekko boli

Po tych 4 dniach wzeszły Ci jakieś baby hair? Zauważyłeś coś?

Bez przesady, myślę że to jeszcze za wcześnie. Po za tym staram się nie przyglądać, żeby nie zwariować

• Members
Napisano

Dziwny ubok. Nigdy czegoś takiego po loxonie nie miałem. Też brałem 5%

Ja pamiętam, że używałem mino na sucho (bez blokera) przez 3-4 miesiące i pamiętam, że już po tygodniu miałem pierwsze efekty w postaci baby hair. W sumie pierwsze i ostatnie, bo to była największa głupota psikać to na łeb bez blokera, no ale niestety takie dostałem zalecenie od Pani douczonej dermatolog, a sam nie miałem odpowiedniej wiedzy, czy robię dobrze, czy nie.

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Zauważam sporą poprawę przy tej kuracji. Poprawił się szczególnie język, pewnie ma to związek z poprawą jakości włosa. Fryzura wygląda dużo lepiej i nie mam już "zanikającej" grzywki.

• Members
Napisano

Kuracja standardowa, nezyr 1mg + loxon 5%.

Co do fot, to hmm... zawsze dobija mnie stan moich włosów na zdjęciach, a że nie jestem masochistą... to może później

• 6 months later...