Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Mi dr Maral napisał ze moge przylecieć i wyciągnie mi z mojego donoru ok 2500 graft za 2100 euro. Wlasnie sie zastanawiam czy warto?

image.thumb.jpeg.33b69a0645611bddb99dc4795968a555.jpeg

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

• Odpowiedzi 317
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano
Mi dr Maral napisał ze moge przylecieć i wyciągnie mi z mojego donoru ok 2500 graft za 2100 euro. Wlasnie sie zastanawiam czy warto?

Miałbyś już w sumie 4100, nie za wiele, ale jeżeli daliby rade z BHT wyciągnąć z 3 koła , to byłoby już coś.

• Members
Napisano

Pytałem i dr Maral nie robi BHT, ale powiedział ze ok 2500 wyciągnie z donoru. Z kolei w Getfue powiedzieli mi ze tez za ok 2200 euro moga mi przeszczepić ok 1000-1500 graft BHT z szyji i klatki. Rozmyślam ktora opcja dla mnie lepsza? Ewentualnie po roku mozna zrobic drugi zabieg.

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

Oczywiscie ze pisałem do Serkana. Nie podejmie sie:

Dr Serkan doesnt recommend You To have Another operation

Due To Your donor Hair is Weak

Chest Hair is not Good number To do operation.

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

Na Indie i Poswala musiałbym wydać 120tys złotych, gra nie warta świeczki. Wole wydać 4tys euro.

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

słuchaj jak to nie jest dla ciebie duża kasa to leć do Marala niech ci zrobi linie i troche przód, a za rok pomyślisz o BHT na koronę, ja mam łącznie prawie 5 k graftów i w sumie póki co szału nie ma i pewnie nie będzie, ale ja mam carne włosy no i jeszcze troche donoru mam choć troche prześwity jednak są, ale to prawdopodobnie po Polaku partaczu gdyż były wcześniej.

• Members
Napisano

narazie mam na łbie nanogen więc wstawiam foto z nim nałożyłem to 3 dni temu i jeszcze dzisiaj nie mogę tego zmyć. W sumie efekt był dobry choć po 3 dniach troche pewnie go pospadało, ale na świeżo nikt się nie skumał, że to sztuczne

20160821_163503.thumb.jpg.b4436190fcca5279e1af4587062474b9.jpg

• Members
Napisano

W porównaniu z tym co miałeś jest bardzo dobrze, choć zrób jeszcze fote bez nano.. Taką masz specyfike włosów czy te przeszczepione na pczątku są takie przykręcane?

• Members
Napisano

kurna tak sie najarałem tym nanogenem i kupiłem jeszcze spray Fullmore że teraz chodzę z tym cały czas, ale dzisiaj wieczorkiem postaram się zrobić, choć generalnie wielkich zmian na plus nie ma coś tam rośnie ale po kilka włosków dosłownie.

• Members
Napisano

Gdzie kupiłeś ten nanogen i jak udało Ci sie dobrać kolor?

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

szczerze to kupiłem go z 4 lata temu i używałem krótki czas bo jak już w niektórych miejscach nie masz w ogóle włosów to nawet on ci nie pomoże, teraz mimo że mam chujową gęstość to mogę go używać i nawet nei wygląda to źle. Fota 5 miesięcy po pod spodem analizując ją minimalnie więcej niż miesiąc temu, ale szału nie ma, chyba w marcu 2017 zrobie kolejny etap co dziwne są miejsca gdzie wcale nic nie rośnie póki co i są to te miejsca gdzie rosną grafty po pierwszym chujowym zabiegu w polsce gdzie robili mi hamskie wwierty w głowe i długo były ślady.

638155842_150dnipo.thumb.jpg.64f431e6486aae042768b9117c43e98b.jpg

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

zastanawialem sie czy nie napisac ci PW ale mysle ze komus moze sie tez przydac taka informacja.

Czy zaobserwowales u siebie na donorze shockloss?

Ja u siebie widze tylko z jednej strony - jest spora roznica w gestosci wlosow lewej i prawej strony donoru.

(dokladnie mowiac prawa strona i tyl jest spoko i ladnie sie zarasta a lewa strona wyglada jak wyskubany kurczak)

3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490

Avodart - 1x co 2 dni od HT

Minoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016

• Members
Napisano
ogólnie też na jednym boku dłużej widziałem ślady braku włosów teraz już nie ma różnicy może to zależy od tego na jakim boku się śpi ?

ok spoko mam nadzieje ze i u mnie stan sie poprawi - moze i masz racje bo w sumie czesciej sypiam na stronie po ktorej mam "dziury", chociaz przez pierwsze 9 dni spalem praktycznie na bacznosc zeby dmuchac na zimne i nie stresowac dodatkowo donoru.

3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490

Avodart - 1x co 2 dni od HT

Minoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016

• Members
Napisano

To samo miałem, na prawej stronie kompletnie nie było nic widać ,

natomiast na lewej miałem widoczne zaczerwienienie i jakoś mniej tych włosów, co mnie martwiło.

No ale naszczęście 3 miesiące po zabiegu ,wszystko znikło i nic nie widać mimo ścinania na dość krótko.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

zakola zakolami sztuka zrobić coś z ekstremalnym łysieniem jakiego tutaj ludzie raczej nie mają- takiego NW6 i NW7 a jak sytuacja u Ciebie? cały czas coraz lepiej?

40 lat

4 zabiegi HT

Biotyna

Zielona herbata