Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Patrzac na stan poczatkowy wyglada to niezle, przod oraz boki. Jak ma sie gora? Mozesz zrobic zdjecie z gory ukazujace korone oraz caly przod?

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano
No i okazuje się ze FUE mechaniczne wcale złe nie jest. Myślę że kluczem do sukcesu jest zdolny lekarz.

To nawet nie lekarz, tylko "technicy" wykonują zabieg.

Z tego co ogarniałem to jedynie dziury na grafty w obszarze biorczym robiła "prawdziwa" pani chirurg

3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490

Avodart - 1x co 2 dni od HT

Minoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016

• Members
Napisano

No to w tej sytuacji nie mogę zrozumieć z czego wynika słaba jakość zabiegów w Polsce. Tam jest technik i lepiej sobie radzi niż u nas lekarz ??

Co najmniej dziwne... no chyba że panuje tutaj jakiś czarny pijar na polskie kliniki.

• Members
Napisano

Tam sobie technik radzi dobrze, bo ma wprawę. Jak byś sadził dziennie 5-10k graftów to prędzej czy później też byś miał w ciul lepszą technikę niż lekarz, który w dobry dzień sadzi 2-3k.

• Members
Napisano

od dziur była jedna babeczka, a druga jest chyba tylko od pobierania graftów - do tej pory jestem w szoku tempa z jakim je wyciągała z łba jak liczyłem jakieś 40-50 na minutę.

• Members
Napisano
od dziur była jedna babeczka, a druga jest chyba tylko od pobierania graftów - do tej pory jestem w szoku tempa z jakim je wyciągała z łba jak liczyłem jakieś 40-50 na minutę.

To czuć jak wyrywa grafty ?. Oni chyba to jakims pistoletem robia.

r4z3r powiem Ci ze jestem pod wrazeniem efektu, ja mam troche wiekszy obszar i bardziej przezedzone oraz duze zakola i nie wiem czy szlo by tak ladnie zrobic to kwestia chyba donoru.

• Members
Napisano

To czuć jak wyrywa grafty ?. Oni chyba to jakims pistoletem robia.

r4z3r powiem Ci ze jestem pod wrazeniem efektu, ja mam troche wiekszy obszar i bardziej przezedzone oraz duze zakola i nie wiem czy szlo by tak ladnie zrobic to kwestia chyba donoru.

Tak, czuć i nie jest to najprzyjemniejsze uczucie, mimo iż w zasadzie nie boli, bo dostałem tyle znieczulenia, że jak schodziło, to wyglądałem jak ten jeden ze star treka (klingon?)

I dzięki, też jestem zadowolony, mimo iż nie wrócę do stanu 17-latka, i nie jest to jakaś magia, bo w końcu ilość włosów na głowie pozostała ta sama, tylko zostały taktycznie (pod względem optycznym) lepiej porozkładane, to czuję się o wiele lepiej niż przed HT

Szkoda też że nie jestem w stanie ocenić Duta, Minoxa i HT z osobna, bo możliwe ze moje leczenie farmakologiczne lekko zniekształca rezultat HT...

3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490

Napisano

Na pewno znieksztalca , ale na Twoja korzysc, Takze nie masz co sie przekonywac co by bylo bez tych srodkow, najwazniejsze , ze wiesz jak jest z nimi, a jest bardzo dobrze.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Zoxin Med

• Members
Napisano
Na pewno znieksztalca , ale na Twoja korzysc, Takze nie masz co sie przekonywac co by bylo bez tych srodkow, najwazniejsze , ze wiesz jak jest z nimi, a jest bardzo dobrze.

wiem, tylko mam nadzieje, ze inni forumowicze tez zdaja sobie z tego sprawe, ze to nie "tylko" HT

• Members
Napisano
wiem, tylko mam nadzieje, ze inni forumowicze tez zdaja sobie z tego sprawe, ze to nie "tylko" HT

I bardzo dobrze , że to napisałeś . Efekt jest mega , tu nikt nie może mieć wątpliwości , tylko nie wiadomo ile z tego przypada na chemię a ile na HT . Pozdro

• Members
Napisano

ja myślę, że zakola są w 90% wynikiem HT, natomiast na reszcie (korona, język i front) napewno po ducie i minoxie wystąpiły odrosty, niemniej jednak jesteś dobrym przykładem jak za pomocą kuracji i HT osiągnąć dobry stan. Tak z ciekawości masz jakieś uboki po ducie ?

• Members
Napisano
ja myślę, że zakola są w 90% wynikiem HT, natomiast na reszcie (korona, język i front) napewno po ducie i minoxie wystąpiły odrosty, niemniej jednak jesteś dobrym przykładem jak za pomocą kuracji i HT osiągnąć dobry stan. Tak z ciekawości masz jakieś uboki po ducie ?

Też tak myślę.

Uboków na szczęście żadnych nie mam - chociaż na początku może zwiększone libido ^^

• Members
Napisano

Bedzie dobrze, ważne ze walczysz, HT zrobiles kuracja jest i efekty super.

Warto zaczynać w wieku 19,20,21 lat jak ktoś zauważa pierwsze objawy, wtedy można uniknąć dalszego postępowania i też są to największe szanse aby to zrobić tylko nie każdy chce w tym wieku jeść fina/duta

Większość jednak 35-40 lat pół glacy łysej albo już cała i budzi się z walką z wypadaniem włosów blokerami i minoxidilem, no aż za śmieszne lecz jakże prawdziwe

24c8pok.png
Napisano

Zasluzyles na te wlosy. Od zawsze reagowales, stosowales kuracje , szukales przyczyn i rozwiazan. Nie poddawales sie i ostatecznie siegnales po mocna kuracje plus ht i sa dzieki temu bardzo dobre efekty. Jak widac sporo Cie to kosztowalo wysilku, ale osiagnales swoje. Cieszy fakt , ze nie masz zadnych ubokow, wiec mozna kuracje stosowac i cieszyc sie fajna czuprynka latami

Jestes przykladem, ze mimo 11 lat walki , szybkiej reakcji, ale i wielu niepowodzen, da sie wyjsc na prosta i wygladac bardzo dobrze

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Zoxin Med